- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi lesz itthon a mimosa es erdemes ra varni, mivel most jelent meg az Alcatele OT-995 59K ft ert fuggetlenul mar lehet venni a Saturnban.
Valakinek valami jo hozzaszolasa
A Skatel csak 2 problemam van nagyon halk es a webes videok kozul nem mindegyiket tudja lejatszani gondolom a gyenge proci miatt (mivel boszme nagy felbontasban teszik fel
).
-
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Mas tapasztalta IA3-on azt, hogy a mobilnet ki/be kapcsolasa nem mindig mukodik.
Naponta tobbszor hasznalom es mar a friss telepitstol kezdve random 10-bol 4x ujra kell inditanom mert egyszeruen hiaba kapcsolom ki/be nem tortenik semmi. -
xtr3m3
tag
válasz
maxim01 #11895 üzenetére
Hat futottam vele egy par kort de a vegen igen.
Eleg durvan megtelt nem csak a sarka, hanem kozepen is atlosan bal felso jobb also fele tartott es mar rendesen zavart bekapcsolt kijelzonel.
En is meglepodtem mert azert emennyire csak tudok vigyazok a telefonjaimra, de ez nagyon hamar megtelt -
xtr3m3
tag
en novemberben vettem nillkin kemenytok az elejetol + folia es januar vegen nagyon durvan elkezdett porosodni csak zsebben hordtam es a meloban az asztalomon volt.
A vege csere lett es kellet minden tartozek hozza. A mostani eleg jol birja meg nem latok rajta semmi porosodast. -
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Vastag foliat keresnek, mint amilyent a Nillkin tokhoz adnak. Ha valaki tud valami jo helyet kerem ossza meg.
Koszi -
xtr3m3
tag
válasz
mrskatejoe #10114 üzenetére
ja valami gebasz volt.
10120 alapjan kb 3 perc volt az egesz es minden visszaallt gyarira.
Mindenkinek meg 1x koszonom a gyors segitseget. -
xtr3m3
tag
Jo estet mindenkinek esetleg van valakinel egy gyari T-rom.
Visszaolvastam es egy csomo halott linkel talalkoztam.Elore is koszonom
-
xtr3m3
tag
Lehet egy par embert kellene offolni telszarjak az egesz forumot
3 napos IA2 hasznalatnal 2 furcsa dologra lettem figyelmes:
-2x is elofordult, hogy nem tudtam felvenni a hivast. A sav elhuzasa utan eltunt a sav es tovabb csenget a telefon.
- nem tudtam feloldani a billentyuzarat, mert egyszeruen eltuntek a gombok es ujrainditas utan sem jelentek meg, egy ures hatterkep fogadott. (a megoldas aksi ki/be)Szerintem a V2 jobb, persze izlesek es pofonok, viszont azon sajna nem mukodnek jol a voip-os progik ezert valtottam IA2.
A wifi resze sajnos nallam is gyenge max 4mb de nem zavar.
A V2 2g egesz napos hasznalat mellet jobban birja az aksit
Hangbeli kulombseget nem vettem eszre -
xtr3m3
tag
válasz
callvote #8687 üzenetére
hasonlo a helyzet nallam is es neha tok kellemetlen pl. mikor buszon utazol vagy boltban vagy es uvolt a hangszoro ezerrel
A nimbuzz es a skype is hasonloan mukodik nem reagal a kihangosito gombraviszont a proci maxon stabilan megy, legalabb ennyi oromom van a deszkabol, meg nem utolso sorban kezsocajek tamogatasa
-
xtr3m3
tag
válasz
molnarpeter #7988 üzenetére
koszi.
Ez kell nekem -
xtr3m3
tag
szerintetek ez a tolto jol volna a skathez?
A gyari tolto:
input: 50/60 hz 200ma
output 5v/700 maIphone viszont:
input: 50/60 hz 150ma
output 5v/1A -
xtr3m3
tag
Segitseget szeretnek kerni voip progik ugyeben pl. skype, viber .
Hivaskor mindig a kulso hangszoro lep mukodesbe es hogyan lehet ezt a belsore allitani es engem mindig tokeletesen jol hallanak de en viszont a hang mellett valami recsego torzulasokat hallok, amitol szinte erthetetlen a masik fel.
Ez csak nallam jelentkezik vagy masnal is.
A gyari rommal is igy mukodott es most a v2 is es probaltam patchelt skypot is 30 mb nettel Wifin , edgen , 3g stb. es mindig ugyan az a gond gyengebb neten meg rosszabb.
Valakinek valami otlete lehet hogy miert szarakszik. -
xtr3m3
tag
-
xtr3m3
tag
sziasztok
aki kiprobalta az IA esetleg valami gyorsasagbeli valtozas tortent a v2-hoz kepest?
viperbacsi
LSD nyaltal , mar megint tulporogtel
-
xtr3m3
tag
az uj romhoz szerintem egy
- 2g/3g kapcsolo jo volna
-
xtr3m3
tag
Csak egy kicsit elment a kedvem mert lehet a kovetkezovel is hasonlo keppen jarok es akkor megint csere lesz a vege. Pedig most nagyon beleeltem magam a v2 romba es minden szuperul mukodott.
A heten vegigragom magam a gyari visszaallitas meneten es megprobalom csereltetni.
koszi a segitseget -
xtr3m3
tag
válasz
kelzsoca #6503 üzenetére
A jelenlegi allapota vizualisan nem zavar hiszen bekapcsolt kepernyovel nem latszik csak maga a tudat es a kesobbiekben remelem nem fog tovabb porosodni.
lehet korbe kellene fujni valami sziloplast feleseggel
vagy a hangszoroknal kap port nem ertem, mert azert szemugetorloben hordtam mostanaig.Tobika1
1-2 ember mar jelezte ha jol emlekszem
-
xtr3m3
tag
sziasztok
Az alábbi tokot rendeltem meg és 13 nap alatt érkezett meg 3 nap alatt Bp. volt a többi 10 napot a vámosoknál töltötte.
http://www.casesss.com/product.aspx?model=48&pid=171Megirom rovid tapasztalatomat:
- A tok teljesen rendben van jo fogast ad a telefonnak es a szele kb 1 mm nagyobb mint a telefone es kb 1mm lotyog le-fel iranyba erosebb mozgatas hatasara, de szamomra ez nem zavaro.
- A hozza mellekelt folia az szerintem gyengebb mint a gyari, nekem izzad a kezem es emiatt szinte hasznalhatatlan annyira ratapad a kijelzore az ujam.
- A folia merete korbe 1mm kisebb mint a kijelzo de boven takarja a lathato feluletet,Viszont miutan levettem a gyari foliat a bal felso sarokban eszrevettem ,hogy kb. 1cm reszen beporosodott a kepernyo alatt. Gyari foliaval eszre sem vettem. Ha mar most 2 honap utan beporosodik akkor mi lesz pl 1 ev utan
Akinek volt hasonlo problemaja megirna, hogy ebben az esetben cserelik vagy a userre fogjak helytelen hasznalat miatt. -
xtr3m3
tag
sziasztok
az uj v2 es romban talalhato az Extra beallitas -> orajel szabalyozas es itt ki lehet pipalni az inditas rendszerrel.
kerdesem alapertelmezettekent hogy mukodik a cpu? Az itt beirt ertekek csak akkor aktivalodnak ha ezt kipipalom erdemes ezt beallitani vagy alapbol ha nincs terhelve a cpu, akkor kisebb orajelre valt. -
xtr3m3
tag
en 2012.11.04-tol hasznalom zsebben vedo nelkul es a porosodanak nyoma sincsen, pedig nem irodaban dolgozom
-
xtr3m3
tag
sziasztok
valaki nem tudja, hogy az ADW launcher miert nem enegedi a 800x480-as kepet betenni hatterkepnek, folyamatosan ki akarja vagni egy reszet.
-
xtr3m3
tag
válasz
TazLeacher #5603 üzenetére
hasonlo cipoben voltam en is a SkaTe rommal majd a v1-es megoldotta ezt a problemat.
de sok kulonbozo skate van igy nem biztos hogy mindenkinek bevalik ez a megoldas -
xtr3m3
tag
sziasztok
uj skate1 es romot tettem fel a tegnap es minden jol mukodik koszonet erte kelzsocanak, viszont a market nem akar elindulni 3G-vel folyamatosan azt irja ki, hogy a kapcsolat idotullepes miatt megszakadt. Otthon WIFI-vel jol ment. 100 mb csomagot hasznalok ami mar levan korlatozva a forgalom tullepese miatt viszont a gyar rommal tokeletesen mukodott lekorlatozassal is.
Masnal jelentkezett ez a problema? -
xtr3m3
tag
Az uj rom sokkal jobb lett
-sokkal gyorsabb
-es vegre sikerult a proximity sensort is kalibralni meg a SkaTe en sehogysem sikerulta Google fiokkal en is megjartam most automatikusan feltelepitett vagy 10 programot
-
xtr3m3
tag
A SkaTe romnal nallam az alabbi hibak leptek fel:
- az ext3 particiot nem mutatja a tarhelyeknel de viszont engedi levalasztani
- a 3g jel ugral felpercenkent hsdp-reAmugy tetszik a rom es a tovabbi funkciok jol mukodnek.
B.U.E.K!
-
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Sikeres feltelepitettem a SkaTe romot es sajna a proximity senzor calibralas utan a kovetkezot irja ki
X:no es hiaba mozgatom a bal sarkanal nem valt at yes-re tobb probalozas utan atal X: stop
Valakinek mar elofordult ilyen problema. -
xtr3m3
tag
sziasztok
Most mar ugyerzem elegge megbaratkoztam a telefonnal es feltennem a SkaTe romot es eloszor csinalnek egy mentest egy 1 gb ext2-rol.
Kerdesem az volna hogy a kartyat atparticionalnam ext3 ra es 512-re es erre visszalehet tolteni a mentest vagy csak az eredeti allapotban lementett particiora csuszik vissza.
koszi -
xtr3m3
tag
válasz
viperabácsi #4663 üzenetére
rootolva es gyari rommal nekem egyik flash sem mukodik es ahogy nezem masnak sem.
A megoldas szerintem egy masik rom felrakasa -
xtr3m3
tag
válasz
mrskatejoe #3652 üzenetére
mrskatejoe
nggabiKoszi. Mar telepites is
-
xtr3m3
tag
Sziasztok!
A mai napom kipróbáltam a skypot wifin teljes jelerosseggel gyari rommal es beszelgetes kozben a sajat hangom akadozott emiatt nem is halottam a valaszokat csak akkor ha en nem beszeltem. A 2-ik keszulek egy zte blade volt es szinten wifin ott meg minden akadasmentesen mukodott.
Vlakai probalta a skypot esetleg valakinek valami otlet miert akadozhat.
A hatterbol kilottem minden futo appot. -
xtr3m3
tag
Abban tudnatok segiteni, hogy hogy lehet letiltani az appok automtikus elindulasat a hatterben pl: market, poweramp, go sms, videok, gmail, es tarsai.
Pl. ha fel napig nem hasznalom a telefont megtelik vagy 10 futo programmal a hatterben.koszi
-
xtr3m3
tag
-
xtr3m3
tag
válasz
szutyis #2737 üzenetére
a go luncherben alapbol benne van es az elso kepernyore kitudod tenni, 1 gomb es ki be kapcsolod.
a harmadik kepen jobb oldalt latszik az elso kepernyohttps://market.android.com/details?id=com.gau.go.launcherex&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleCJd
-
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #2127 üzenetére
WiFi File Explorer PRO-t
most tesztelem nekem gyors, konnyu kezelni, 1 klikk es mar megy is bongeszobol. Elso ranezesre megnyero.
-Jelzi a wifi jelerosseget
-Az aksi allapotat
-kulso/belso memoria meret es hasznalati szintjetAmint idom lesz kiprobalom a TC+on air
-
xtr3m3
tag
válasz
hodostamas #2125 üzenetére
en eddig wint hasznaltam es ez az elso droidos telom ezert en orvendenek ha leirnatok, hogy milyen appokat hasznaltok (fontosabbakat) pl. ez a puffin is baromi jo sosem hallottam rola
-
xtr3m3
tag
válasz
hodostamas #2117 üzenetére
en nem ragaszkodom csak nem tudtam errol.
Hat egy picit lassu ameg betolti de engem nem zavar. + 1-5 sec raerek azert vettem Saketet -
xtr3m3
tag
válasz
hodostamas #2111 üzenetére
kiraly.
szuperul mukodik a puffin-nal ha ezt hamarabb tudtam volna
koszi -
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #2086 üzenetére
nekmem sem indul el eredeti T-s rootolva eddig egyik sem indult el 10.2, 10.3, 11 gyari bongeszovel, maxtron, dolphi semmivel sem akar elindulni. custom rom lesz a vege
-
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #1597 üzenetére
ezt probald meg
http://www.magiciso.com/tutorials/miso-whatsimage.htmvagy a poweriso
-
xtr3m3
tag
üdv.
Ez nekem sem teljesen tiszta.
Vannak progik amiket lehet sd re mozgatni. Ezt hogyan lehet elereni, hogy teljes mertekben oda installalja pl. egy jatekot. -
xtr3m3
tag
Sziasztok
Egy kerdes, mennyivel lesz lassubb egy progi kartyarol inditva?
Erdemes a particiokkal szorakozni?Pl. 1-5 mb progikat a kartyara telepitesz ami persze sokkal lassubb, de futtataskor bemasolja a memoriaba es utana normalisan fut, ebben az esetben csak a masolas ideje lassitja. Javitsatok ki a tevedek.
-
xtr3m3
tag
koszi segitsegeteket
lennem meg 1 hulye kerdesem.Ha netre csatlakozom akkor a menuk aljaban egy reklamcsik jelenik meg es tolja a hirdeteseket. Ez mitol lehet hogyan torolhetnem.
-
xtr3m3
tag
a google maps-es terkepet hogyan lehet eltavolitani, mivel a gyari alkalmazaskezelo nem tudja torolni es idegesit, hogy egyfolytaban magatol elindul
-
xtr3m3
tag
waitibg for device kb mennyi ideig tart, mert ugy tunik ott elakadt a dolog
-
xtr3m3
tag
sziasztok
van valami különbség a modacos CWM (r4-4.0.1.4-skate-clockworkmod) es a hungariandroid.com levo kozott vagy egyforma.
-
xtr3m3
tag
Sziasztok
Előreláthatólag tudtok valami időt saccolni egy stabil custom romra érdemes várni 2-4 hetet vagy tesztelgessem a mostaniakat.
rootolás esetén is ugrik a garancia vagy az még visszaállítható.
Bocs az alap kérdésekért de eddig windows-os voltamKöszi
-
xtr3m3
tag
Szia atillaahun!
Megirod, hogy visszavettek-e illetve a kartyat hasznaltad vagy sem.
Holnap az utolso napom de lehet visszaviszem, ez kibaszas. -
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #808 üzenetére
Nem, ez a dpropbox szerverein van es bongeszovel vagy progival tudsz csatlakozni user/pass es barhonan elerheted. Windows alatt felcsatolja meghajtokent a tarhelyet es csak huzogatod a cuccokat bele.
-
xtr3m3
tag
Hat termeszetesen vannak hianyossagai de hasznalhato es neha jol jon.
Mappat is meg lehet osztani, a megosztast asztali gepen allitottam be. A menyitott dokumentumokat lehet menteni nem kell le es feltolteni. -
xtr3m3
tag
válasz
hodostamas #736 üzenetére
ja az ebayen talaltam 1-2 de jobb volna hazai boltban mert akkor latnad a minoseget is.
-
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Egy ket tapasztalat gyari rommal:
A launchert csereltem Go luncher Ex - re sokkal gyorsabb mint a gyari. Nekem a gyari sem akadt de lassabb mint egy s2
A wifit mertem speedtest-el es Tplink tl-wr1043nd routerrel kb 3m -ről es 11316/2807 kbps
A hang jo minosegu de lehetne erossebb is
A gombokkal semmi gond nincs.
A kijelzo van amikor nem erzekeli a megerintett teruletet.
Az aksi nekem 4 napot birta wifi nelkul napi 10 perc telefonnalassasl es 10 perc GPS hasznalataval.
Ami zavar meg nem talaltam megfelelo szilikontokot, mivel nem talalnak ra. Esetleg ha valaki tud valami megfelelot kerlek jelezzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged