- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanni1985
tag
Udv.Mindenkinek
Zte n762 tudom valahogy rootolni? Az lehetseges valahogy hogy a szolgaltato letiltja hogy hotspotnak hasznaljam laptophoz a telot???ha igen ki lehet ezt kapcsolni valahogy???? Koszonom elore is. Ja es az letezik hogy ha hotspot a telo a laptopon nem mukodik mas csak a skype???mertnekem ez van es a honlapok meg nem jonnek be.....tud erre valaki valamit? -
malwy
senior tag
Mi tévő legyek, ha nem bírom rávenni a telót szinkronizálásra google-lal? IA3 rom és nem végeztem semmilyen speckó beállítást a telón mostanában.
Gmail üzenetek miatt illetve címtár miatt lenne fontos.Ha nincs megoldás akkor reset, csak nem akarok újból beállításokkal, programok feltelepítésével vesződni, ha megmenthető a dolog.
Próbáltam jelszót cserélni, kétlépcsős azonosítót be/kikapcsolni, mobilnettel, wifivel. -
scyllarus
veterán
válasz pusihusi #14403 üzenetére
Ja, nem, de az a közismert ColdfusionX a modacoról:
[link]
Többször beszéltünk már itt róla, ezért nem gondoltam, hogy nem ismered, bocsánat.
4.04, de a 2.6-os kernellel.
Ami kell még hozzá:
Ahhoz, hogy a bluetooth is működjön:
[link]
És a jobb akkuidőhöz, a deep sleepben ne csökkenjen a töltés:
[link][ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz pusihusi #14409 üzenetére
Az első linken ott a leírás. Stabilnak stabil, de nem minden működik Nincs videófelvétel, panorámafotó, és a legnagyobb gond: fényképezéskor nem igazán látod, mit fényképezel, mert csíkosan ugrál a kép. Engem ez nem zavar, nemigen fényképezek, de sokaknak gond lehet.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Csocsó111
csendes tag
Sziasztok! A Skate ID-jét hogyan lehet megtudni?
-
okoska74
senior tag
Vettem én is új fóliát és egy új szilikon tokot a skatemhez.
A fóliából 2db van egy matt, és egy fényes. Elsőre sikerült rátennem mindenféle ügyeskedés nélkül a matt fóliát.
A T -nél 2100 Ft - a tok + a fólia fél év garanciával .
[link]iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
Beállítások/Fiókok és szinkronizálás/akárki@gmail.com
-Címtár szinkronizálása
-Gmail szinkronizálása
-Naptár szinkronizálása
-satöbbi
kipipálni!Redőny le, majd a körbe két nyílra nyomni.
Ja és a szinkronizáció csak akkor működik, ha élő wifi vagy mobil neted van és akkor is csak akkor, ha nincs standby módban, bár ez már csak beállítás kérdése.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
krystman
őstag
Szerintem ezeknek a custom ICS ROM-oknak semmi köze az eredetihez! Mindegyiken a Go Louncher van ami max a ICS témát teszi rá. Ez így semmit sem ér szerintem, ezt akár a V2 és IA3-ra is rá lehet tenni! Én is sokat kipróbáltam, de ezek a ICS-nek nevezett ROM-ok egyáltalán nem mennek jó, nagyon darabosan megy az egész cucc.
-
scyllarus
veterán
válasz Szoszo94 #14415 üzenetére
Nem tudom, mert előbb jött ki a BT fix, ezért raktam csak fel a romot. Utána csinálta C3C0 az új kernelt, lehet, hogy már belerakta a BT fixet is. Azért írtam ezt, mert így tuti működik, te megpróbálhatod kihagyni a fixet. Ha megy a BT, akkor ne is rakd fel, csak ha gond lenne.
krystman:
nem Go Launcher van benne alapból, hanem Trebuchet. Letölthető rá az Apex vagy a Nova Launcher a Playről, azok meg csak ICS-n indulnak el Nekem egyáltalán nem darabos. Messze nem tökéletes, a 3.0-ás kernel nélkül nem is lesz az, és valóban nem "igazi" ICS, de azért jóval több egy launcher témánál....[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Hát akkor lehet, hogy én néztem eddig olyan ROM-at, de nekem idáig csak Go volt benne! Nekem nem igazán mentek valami meggyőzően!
Ezt próbáltátok már? [LINK] ma jött ki belőle egy új.
-
scyllarus
veterán
válasz krystman #14420 üzenetére
Nem próbáltam, Tillaz romjait alapból kerülöm.
Én még nem is találkoztam ICS-nek hirdetett témázott GB-vel. Biztos van olyan, de én a modacoról válogatok, ott kiírják, hogy csak téma."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
GZoli7
senior tag
Nekem az EXT támogatás hiányzik nagyon az ICS-ekből. Pedig próbáltam mindenhogy, de nem akart sikerülni. Azonkívül nem túl stabil. Mindig kísérletezek, aztán ballag vissza az ARMOR3+ !
-
scyllarus
veterán
válasz Szoszo94 #14424 üzenetére
Köszi, jó tudni! C3C0 elég jól csinálja a dolgát, várható volt, hogy beleintegrálja a korábbi fixet. Meg ha belenézek, láthattam volna, mert amikor felraktam az s3-at, az felülírta a korábbi boot.img-t és elment volna a BT, ha nincs javítva
-
scyllarus
veterán
Mostani hír a Mobilaréna címlapján, hogy az Acer internettáblája megkapta a hivatalos ICS frissítést. Abban is csak a 2.6-os kernel van, szóval nem olyan rossz ez a modacos - kétségkívül tákolt - cucc
-
scyllarus
veterán
válasz callvote #14430 üzenetére
Zsocát ismerve nem fog olyat kiadni a keze közül, ahol nem működnek egyes funkciók (pl. videófelvétel, kamera preview, stb), csak hogy elmondhassa, megcsinálta az ICS-t Skatere.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
callvote
senior tag
válasz tboldi #14438 üzenetére
arra kell hogy ne a laptopot kelljen magammal vinni ha utazok....
net,film,néha játék..iylesmik....
van különbség prociban is...ami nemtom hosszabb távon melyiké jobb...
jobban bejön a 16:9es forma,de a másik gyárilag ics-el jön...
igy nemtudok választani..nem akarok havonta ujat venni..Redmi :)
-
scyllarus
veterán
válasz kelzsoca #14432 üzenetére
C3C0 megoldott helyette pár dolgot, tilal még sem bújt elő, szóval tényleg úgy néz ki, leállt végleg. Nincs naprakész infóm, a modaco reggel óta áll
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
ha már tableteknél tartunk akkor nem tud valaki nem tud segíteni egy ainol novo 7 basic v2-nél??
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
tboldi
nagyúr
A tabletes kérdések inkább ide kerüljenek:
mobilarena.hu/tema/android-os_tablet-ek/friss.html[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Miként lehetne megoldani, hogy ami a Skate V2 alatt vannak progik, az a IA3 hoz automatikusan letöltődnének, ha frissen teszem fel? Hiába kapcsolom be a visszaállítást, nem történik semmi sem. Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BestBuy topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest