- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz GZoli7 #13750 üzenetére
Ez jó, próbáld innen! Nem csak az md5, stimmel a mérete.
Vagy én közben töltöm a datára, ha mégsem válik be
Szerk: akinek van datás előfizetése, és gyorsan szedné:
[link][ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
hunaqua
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz pusihusi #13758 üzenetére
Magyar van benne. Nekem ez van fent egy napja, még tapasztalgatom, 1-2 hétig (amíg jó nem lesz a BT a CM9-ben) ez marad.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
hunaqua
addikt
Én a Nightly és az IA3 Romot szoktam felváltva használni.Ezt az új Nightly-t biztos ki fogom próbálni.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
skidrowkill
aktív tag
egy szuper téma CM-7 re
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
FeRkE
őstag
válasz skidrowkill #13762 üzenetére
Én ezt használom, már Blade óta
-
Adamis
őstag
válasz skidrowkill #13762 üzenetére
Nekem nem tetszik...
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok a Viber program csak kihangosítással működik, rendesen nem lehet beszélni vele... Ötlete valakinek?
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
GRomeo
tag
-
scyllarus
veterán
-
MP4-23
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan naptár app-ot, amibe vissza lehet nézni eseménynaplóként az összes emlékeztetőt?
thx
-
macilacus
senior tag
Na sikerült felrakni a V2-őt
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
macilacus
senior tag
Valami bibi van mert a marketet nem lehet elindítani mindig leál
Újraindításnál meg sem akartam nyitni a markettet és egyből beadta a lenti szöveget.Sajnáljuk!
A(z) Market alkalmazás com.
android.vending folyamata
váratlanul leállt. Kérjük,
próbálja újra.[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
-
hunaqua
addikt
Na,kipróbáltam most megint egy pár Romot,de kelzsoca a legjobb.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
scyllarus
veterán
válasz macilacus #13780 üzenetére
Én hagytam a Marketet, sehogy nem tudtam Playt csinálni belőle. Úgyis csak esztétikai kérdés.
Hunaqua: én is visszatértem az IA3-ra A nightlyn gondom volt a fényképek szg alatti elérésével, meg állandóan elfogyott a tárhely szerinte.
-
callvote
senior tag
Mondjatok már 1-2 androidos tablet márkát ami nem tul drága,nem is fapados és vannak rá fözött romok
Redmi :)
-
aldebaran
őstag
válasz callvote #13784 üzenetére
http://gamepod.hu/tema/re_wayteq_xtab-100_ipad_olcson/friss.html
Kelzsocáék csinálják rá a rom-ot.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
callvote
senior tag
válasz Jano_023 #13787 üzenetére
valami ILYESMIRE gondolok,nem tul fapados de nem is nagyágyu...
arra kéne ha megyek valahova ne kelljen laptopot vinni a netezéshez..ilyesmikhezcsak nem tudom ez mennyire jó vagy nem,nem néztem körbe a tablet piacon mi kéne hogy benne legyen,milyen proci tipussal hogy ne legyen annyira elavult
nem azt mondom hogy szakítson rajta az ICS,de ha futtatható rajta akkor menjen rendesen pl[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
scyllarus
veterán
válasz callvote #13788 üzenetére
Ezt felejtsd el! Olvastad a speckót?
256MB RAM, REZISZTÍV!!!!! 800x480-as kijelző.... A GHz-es proci nem minden.
Volt a kezemben egy Huawei Ideos S7 Slim, az jó cucc volt, nem tudom, főzött rom dolgában hogy áll, de ilyet ne vegyél, amilyet írtál, mert fél óra múlva falhoz b.szod.[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Itt tudsz érdeklődni tablet ügyben.
Kelzsoca:
Amit készítettél Xtab-70-re a simára azok rámennek?
Te hogy használod rajta a netet hogy csak wifi van rajta ? Használsz mellé mobil Hotspotot vagy telefonról osztod neki a netet ?[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
scyllarus
veterán
Ez valami olyasmi, mint amit te néztél:[link]
Akkuidő: használat közben 1 óra..... és itt csak 800MHz-en ment az ugyanolyan SoC..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
válasz callvote #13793 üzenetére
Amit a specről írtam, azt a te linkedről néztem. A Skate felbontása nagyobb kijelzőn, fele rammal, háááááát. És ugye rezisztív is.
-
macilacus
senior tag
válasz macilacus #13778 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat segítségeket, újratelepítéssel megoldva market nem frissítve, békén hagyva
A rom nagyon jó, köszönet a készítő(k)-nekMert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest