- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
válasz #40993792 #13902 üzenetére
Azt tudom, hogy nincsen két egyforma telefon és két ember sincs aki ugyanúgy használná a telefonját. Viszont arra gondoltam, hogy közületek többen használták már ugyanazokkal az alkalmazásokkal mind a két romot és így tudtok reális képet alkotni a saját telefonotokkal kapcsolatban, amiből már tudok következtetni arra, hogy melyik romnál jobb az akkumulátor kezelés
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
scyllarus
veterán
válasz macilacus #13904 üzenetére
Az én tapasztalataim: IA3: nagyon jó készenléti idő, ha nem, vagy csak keveset használod, akkor alig esik a töltöttség. Amint elkezdem intenzívebben nyomkodni (wifi, játék stb) máris pörög lefelé ezerrel.
SkaTe v2: készenlétben jobban fogy, de használat közben kevésbé, szépen egyenletesen esik a töltöttség.
Mindkettővel kibír nálam 2-3 napot. A kérdés az, hogy te hogyan használod: ha jórészt telefonálásra, és hosszabb szünetekkel, akkor az IA3 teljesít jobban, ha egész nap pörögsz vele, akkor a v2. Ezek az én saját benyomásaim, az én telefonommal az én használati szokásaim mellett. Másnak lehet mások, ez csak egy, amit figyelembe vehetsz, ne vedd szentírásnak."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
GZoli7
senior tag
Ebben nem tudna segíteni valaki?
[link] -
zeli
aktív tag
Na, kb. egy hetet bírt ki porosodás nélkül kiporszívózva, úgyhogy ma visszavittem, és most már kicserélték.
[ Szerkesztve ]
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Jano_023
őstag
Hali, szerintetek megoldható valahogy az IA2 alatt hogy ne automatikusan forogjon a kép hanem gombnyomásra?
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
gzbotii
nagyúr
Hali sracok
Egy ilyeb keszulek kb mennyit kostalna ma, ujul es lehetoleg fuggetlenul?
(masodik telonak kene)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
viperabácsi
addikt
Üdv urak
Sajnos meghalt szeretett telcsim hangszórója nagyon recseg.Kezdhetem visszarakni a gyári romot (jelenleg skaTe v2 ) majd utána t-mobile, remélem gond nélkül cserélik.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
kelzsoca
félisten
-
pusihusi
addikt
válasz gzbotii #13922 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/zte_skate_masfel_honapos/hsz_1-200.html Én is így vettem, semmi probléma vele, nem porosodik, nincs letiltva, semmi gond vele, ha lesz akkor irány a T-mobil http://hardverapro.hu/apro/zte_skate_t-mobil/hsz_1-200.html
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
bubus66
nagyúr
Ezt az új recoveryt láttátok?
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
scyllarus
veterán
Tilal leállt a ZTE-re való fejlesztéssel... Pedig vártam az ICS-t, már a célegyenesben volt.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kelzsoca
félisten
válasz skidrowkill #13936 üzenetére
Itt olvasta: #3931
-
hunaqua
addikt
válasz scyllarus #13934 üzenetére
Szerintem meg nem tudja megoldani a jelenlegi problémákat. (lehet ,hogy nem is lehet).
Igy viszont szinte biztos,hogy a Skate fejlesztése befejeződött.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kelzsoca
félisten
válasz hunaqua #13938 üzenetére
Valószínűleg nem tudja, vagy kivárásra játszik, hiszen a romot eddig is úgy tudta vinni, ahogy a CM Team haladt vele
Ugyan az olvasható, hogy még visszatérhet, de erre szerintem kevés esély van, ráadásul a Skate is lassan kifutó, és még mindig csak ARMv6-os, ami azt jelenti hogy hivatalosan nem lesz rá ICS, és kernel sem nagyon érkezik a gyártótól.
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz kelzsoca #13937 üzenetére
nem örülünk neki...de addig nem aggódok amíg itt vagy te és még pár MAGYAR fejlesztő....ahogy néztem ezek az ICS romok portból származnak....szóval ha valaki érti a dolgát át tudja portolni a cyanogenmod munkáját
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
hunaqua
addikt
válasz kelzsoca #13939 üzenetére
Ebbe csak Te látsz bele,hogy mit lehetne ebből még kihozni.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
bubus66
nagyúr
válasz skidrowkill #13936 üzenetére
A felsorolásba az Optimus Black sincs bent, és jó rá sőt olyan rom van ami már ezzel telepít.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
hunaqua
addikt
válasz kelzsoca #13939 üzenetére
Lehet ,hogy váltani fogok majd ha lesz valami új 4,3 ZTE termék. (....de csak akkor ha a kelzsoca team foglalkozik vele)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
skidrowkill
aktív tag
válasz apeelme #13945 üzenetére
Szerintem nincs mire várnunk...te és Kelzsoca kihoztátok a maximumot ebből a telefonból...ha valaki ICS-t szeretne vegyen Live with wolkman-t az a legolcsóbb amire jön hivatalos ICS...
ez az ICS-téma kezd idegesíteni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
-
kelzsoca
félisten
válasz skidrowkill #13946 üzenetére
Már új ZTE készülékről volt szó, az ICS már túltárgyalva.
-
callvote
senior tag
válasz skidrowkill #13946 üzenetére
már lejárt csont az ICS...ne idegeskedj...
[ Szerkesztve ]
Redmi :)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Külpolitika
- Politika
- BMW topik
- Kriptovaluták és az adózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szemüveges topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest