- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Ennyi volt, elköszönök a topiktól.
A telefonom eladtam.
Igen, sokáig bírtam vele, mert hibái ellenére is szerettem.
De már zavart hogy reggel leveszem a töltőről, és nappal még rá kell tennem, hogy estig biztosan kibírja.
Ha jobban használtam a telót, akkor nappal 2x kellett töltenem.
Na meg a GPS is egy betegsége volt neki.
2 és fél év alatt mégis hozzám nőtt.Most egy Honor 8 lett helyette, a Telekomtól.
Remélem ez tovább bírja majd nálam.Bár még mindig 8 magos telók vannak, csak már több memóriával, furcsa nekem az, hogy ha 2015 tavasza elé nézek 2 és fél évvel, akkor bizony ott ennyi idő alatt nagyobb fejlődés volt.
Most már mintha csak csiszolgatások lennének az egyéb hardvereken. -
Zeki
nagyúr
Van még rajtam kívül valaki, akinek még megvan és használja?
-
Zeki
nagyúr
Másnak is van ilyen gondja?
Az a gondom, hogy ez a szerencsétlen ZTE Blade S6 nem ismer fel semmilyen normális formátumot, ami engedné a 4GB-nál nagyobb írást. Teszteltem a 16 gigás OTG-t, ntfs, ext2, ext3, exfat.
A rátelepített TC az USB Stick pluginnal ugyan felismeri ha ntfs, de írja is hozzá, hogy readonly.
Ez csak a fat32-t szeresse. Azt felismeri, a fájlkezelője is látja. -
Zeki
nagyúr
Sok jót nem olvastam róla, nem gyári frissítés (vagyis nem az én modellemre), és nincs kedvem mókólni vele.
Szóval nem buherálom a telóm. Jobb úgysem lehet, csak rosszabb. -
Zeki
nagyúr
A kingrooton kívül mi viszi ezt a telót?
-
Zeki
nagyúr
Idekerült valahogy egy jó vastag Lenovo microusb kábel, és ezzel sem ghost touch-csol a telóm. Durva hogy az összes többi kábellel meg igen (zte, xiaomi, blitzwolf, ugreen, vékony lenovo, sok egyéb). Csak egy ezeréves Nokia kábellel volt még ilyen jó viszonyban.
-
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #426 üzenetére
Egyszer lehet veszek én is valami normális telót, de előbb megvárom hogy fél éve a piacon legyen... a Blade S6-os egy kurvajó telefon lehetett volna, ha van normális akku meg gps.
Akku fronton egyelőre sehol az áttörés. Pedig nagyon kellene már valami teljesen új technológia, amivel sokkal tovább bírják az akkut, elemet használó dolgok.
-
Zeki
nagyúr
Ug, nezem engem is utolert a gyorsan merulo akku esete. Kis nyomkodas es 2-3x kell toltenem. Akkucseret csinalt mar valaki?
-
Zeki
nagyúr
Van a play áruházban egy Open camera nevű app. Nekem ez sem rögzít SD kártyára, ahogy a camera/cinema fv-5 appok sem. Másnak sem? Mert akkor nem a belerakott SD kártyától függhet.
-
Zeki
nagyúr
Köszi!
A különböző infúzióknak hála, sokat javult a fiam állapota. -
Zeki
nagyúr
Ilyen belül a teló hátlapja:
Nem tudom az a fekete izé mire van.
-
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #394 üzenetére
Sajnos nem tudom.
A kamera mellett balról, a lecsavarozott műanyag lapka mellett van két kis bigyó, de tegnap az alufólia teszten mintha két oldalt lenne ilyen. -
Zeki
nagyúr
Leszedtem a teló hátlapját, jobb lett a GPS vétel.
Nem mondanám hogy sokkal, de akkor is láthatóan. -
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #382 üzenetére
Én meg szét nem szedem a telóm, mert az nem fog jól elsülni.
-
Zeki
nagyúr
Az nem okés rajta.
Az xda-n ezt írta valaki:
I've fixed this by opening the phone and cleaning GPS antenna contacts. The antennas are located on the plastic cover around the camera. There are 3 screws holding it down. I cleaned the contacts on the phone and on the cover and also pulled them a little upwards so they make a better contact. -
Zeki
nagyúr
A camera fv-5 vagy cinema fv-5 progikat próbálta valaki? Nekem nem mentenek SD-re, hogy nem írható. Más app ír.
Nem tudom hogy az SD a hibás vagy a telefon. -
Zeki
nagyúr
Az itt leírt módszerrel , rootolás után tényleg meglehet nézni az LTE frekit, amin épp van a teló.
-
Zeki
nagyúr
A Cinema FV-5 progit próbálta más is? Nekem nem hajlandó SD kártyára menteni. Ellenben ezzel nem fókiszálgat el állandóan.
-
Zeki
nagyúr
Van egy talán jó módszer, hogy gyorsan megtalálja újra a jelet a gps progi, ha elveszti.
Elöbb teljes szabad térben a gps test progival kerestesd meg a műholdalakat. Utána a kör gombbal kilépsz, és a letöltött gps connected appal zárolod a műholdak helyzetét. Azt meg hagyod futni, az úgyis látszik fent kis ikonban.
Nekem elég gyorsan újra megtalálta a helyzet az elvesztés után. -
Zeki
nagyúr
Nahát mit tudtam meg!
Back camera is Sony IMX214 & Front camera is Samsung S5K5E2
-
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #345 üzenetére
Arra sem válaszolnak, hogy lesz-e szoftverfrissítés.
-
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #340 üzenetére
Szintén a B20 miatt vettem ezt. És azt ki is használom.
-
Zeki
nagyúr
Szerintem nem váltotta be a hozzá fűzött eladási eredményeket, így nem lesz frissítés. Sőt, mivel a készülék sem tökéletes, így a ZTE is leszerepelt, holott 250 dollár körül nem volt olcsónak mondható.
Én is elhasználom amíg, aztán ha valahol belefutok egy olcsó iphone 5c akcióba, azt veszek. Az asszonynál tökéletesen üzemel minden rajta. -
Zeki
nagyúr
Leszerepelt a telóm... vastagon nyert a Doogee F3.
Konyhaablak mellett. -
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #330 üzenetére
Azért a többinek sem erőssége a GPS. Egy Xiaomi Redmi 1S jobb vételt mutat a GPS TEST app szerint.
-
Zeki
nagyúr
Csak rászántam magam a rootolásra... elegem lett abból, hogy gyorsan merül a telcsi.
Kicsit kutakodtam az xda fórumon...Here is custom kernel!!!
No cwmcu-wake-lock! Sensors wake phone in deep sleep no more: probably broken gestures while deep sleep for longer battery life.
Take boot.img here and flash it (with flashify).
Root is required and twrp and backup is strongly advised!
zImage and dt.img are compiled from official sources by zte and repacked in boot.img from AS B12 firmware.Rootolni a kingroottal csináltam. Letöltöttem a gépemre a kingroot apk-t, majd elküldtem magamnak mélben, amit a telóm is fogad, a mellékletből letöltöttem, telepítettem, és kész.
Autána a flashify a play áruházból telepít, aztán a dropbox kliens a telómon, ott a fentebbi dropbox fájlt át is tettem az én fiókomba, azt megnyitva a telóról ott a boot.img fájl, arra ráböktem hogy letöltés, majd megnyitás, ekkor feljött hogy a flashify-jal akarom-e megnyitni. Azzal akartam. Aztán már ment mint a karikacsapás. Újraindítás és kész.
Azóta fele annyit SEM eszik a telefonom. -
Zeki
nagyúr
válasz
tachikoma #319 üzenetére
Nekem B12 van, az hiba néálkül ment fel. Nincs rootolva.
CM is van már rá -
Zeki
nagyúr
Azt vettem észre, most hogy GPS-el autókáztam, akkor jó a kapcsolat, ha minden (még a wifi is) engedélyezve van a gps pontossághoz. A Nokia féle Here leszerepelt, sokszor eltűnt és hosszú időre a gps, az IGO (a legális szülinAPP) már jobban teljesített, de az olyan hülyén navigál, hogy agybafőbe elkeveredtem a fővárosban.
-
Zeki
nagyúr
Az angol verziós telóra kijött a B15-ös rom.
Kíváncsi vagyok, a miénkre mikor lesz frissítés. -
Zeki
nagyúr
Urak!
Most nézem, nekem az AS verzió van a telómon, és az a firmware ázsiai.
Build szám ZTE_AS_Blade_S6V1.0.0B12 -
Zeki
nagyúr
válasz
szobipeti199 #290 üzenetére
Nekem ez az első ZTE-m, a kamera okés. Keress vissza a hozzászólásaimra, az egyikben linkeltem feltöltött képeket.
-
Zeki
nagyúr
Valaki tesztelné a worldcraft nevű játékot, hogy elindul-e?
Nekem pár napja még ment, azóta nem tudom hogy abból jött-e ki frissebb, vagy a telóvan van valami, de indításkor mindig kilép.
-
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #276 üzenetére
Köszi az infót!
Ezek szerint az OTA frissítés némileg később jön ki, mint a letölthetős.
-
Zeki
nagyúr
válasz
robi1979 #249 üzenetére
Olvass vissza.Írtam honnan rendeltem a frosted shield tokot. A kijelzőt befedő nem tudom van-e, mivel oldalára hajol. Tehát hajlított üvegfólia kellene hozzá.
Hogy te hogy jártál vagy nem, azt nem tudom, de kupon már hetek óta van. És ha a rendelésben nem a german warehouse van, cseszheted. Írj nekik emailt. -
Zeki
nagyúr
válasz
robi1979 #233 üzenetére
A GPS jelerősségben veri a Xiaomi Redmi 1S, de engem vidékről a fővárosba meg vissza teljesen jól elnavigált az ingyenes HERE térképpel. Szóval okés.
Az akku 1 napot elvisz, sőt kevés használattal esetleg kettőt is. Ha játszol akkor csak pár órát.
Amire ez bexarik, addigra lecseréled. -
Zeki
nagyúr
válasz
robi1979 #229 üzenetére
Egy oldallal visszább, a 182-es hozzászólásban linkeltem letölthető képeket
-
Zeki
nagyúr
válasz
robi1979 #229 üzenetére
Én az en.comebuy.com oldalról rendeltem az elsők között. Német raktárból.
A kamerája nem szar. Sőt, a camaera fv-5 appal egész jó.
Én is VOIP-ra használom, viber/skype/whatsapp/mobilevoip/sipgo.
Perfekt!
Igen, megy 800MHz-en.
Én nagyon elégedett vagyok vele.
Asphalt 8 megy, real racing 3 megy (csak nagyon lassan tölti be).OTG passz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #226 üzenetére
Nekem csak 1 bajom van a telóval...
mikor voip telefonálok és a fülemtől elveszem, sokszor nem tudom lerakni a hívást, mert lejön fentről a Nincs értesítés, meg a gyorsbeállítás.
De amúgy a GPS nokia here térképpel frankón elvitt a fővárosba egy bútorbolthoz, meg vissza. Igaz nem offline volt a térkép. -
Zeki
nagyúr
Érdekes... a ztedevice.com oldal... lejárt a domain... ennyire nem figyelnek?
-
Zeki
nagyúr
válasz
wyattthoearp #219 üzenetére
Azt írja tele a memóriája.
-
Zeki
nagyúr
1 hétig nem volt újraindítva a telóm, erre egyszer csak eldobta a hálót (1 simet használok). reboot, és minden oké.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Másnak is van olyan, hogy egy éjszakányi standby után amikor élesítem reggel a telót, akkor kell neki 2-3 másodperc mire kirakja az ikonokat?
-
Zeki
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #190 üzenetére
A GPS térerő valóban nem gyenge, de navinál tökéletesen vitt a HERE alkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest