- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uluwatu
csendes tag
Ez most komoly? Azért mert nem működik egy (amúgy nem olcsó) mobil egyik legalapvetőbb funkciója, a GPS, térjünk vissza a kőkorszakban külső GPS vevőkkel?.. Besz*rok.
Nekem elegem van ebből a mobilból. Még egy éve sincs meg, de mostanra kiderült hogy
- a GPS semmit sem ér. Azt javasolják hogy kapcsolja be az ember a "high accuracy"-t, vagyis a wifi és/vagy mobilnet kell ahhoz hogy bemérjem a helyet. Magyarul a GPS nem végzi a dolgát és gondolom ezt már a kezdettől fogva tudták, mivel alapból ez van beállítva, a low accuracy-t külön kell beállítani. Engem azért idegesít még jobban mint másokat, mert miközben a legtöbb ember "csak" navigációra használja, nekem sportoláshoz kell és nem tudom számontartani az edzéseim mert össze-vissza táncol a jel, kiesik, túl nagy távot mér, stb.. Már vezetni sem érdemes a navigációval, mert még az amúgy tökéletes GoggleMaps sem tudja bemérni és már számtalanszor eltévedtem új helyszínen. Legjobb egyszerűen az útvonalat előre jelölni és az utcákat figyelni, kész röhej.
- a telefonálás egy rémálom: időnként miután kihangosítom, ha visszakapcsolom normál hangra, a túloldalon nem hallanak. Persze a kütyü nem konzekvens, csak időnként csinálja ezt is, így javítani sem érdemes visszaküldeni mert nem fogják elhinni hogy baja van.
- az úgynevezett tárhely egy nagy csalás: nincs belső meg külső memória, hanem csinál két belső partíciót, mindkettő 7,5 giga, az egyiket SD kártyának nevezi, de SD kártya használat nincs, nem lehet rá írni, bármilyen tanácsot követek. Nesze neked 16 Gb + SD kártya használat!Nekem is az ázsiai B12-es verzió van. De hogy hogy sikerült a német ebay-en pont ezt beszerezni, számomra rejtély. Szépen megy vissza a 11.-ik hónapban, remélem 1 év a gari.
Ha valaki tud varázsmegoldást a GPS-re, szívesen hallom. Igaz hogy soha többé ZTE, de kidobni meg túl drága volt, mert amúgy jól teljesít, még ha olyan sikamlós is hogy mindig attól félek mikor fogom leejteni, az olcsó aliexpress tokok meg belógnak a kamerába és törnek mint a ropi. -
bigrob
őstag
Ma kocsikáztam.
Ha nem a szélvédő alatt van a gps test 1-re se csatlakozik, szélvédő alatt csatlakozik 9-10-re kb 2-3 perc alatt, de használhatatlan az igo szülinapp-al és a wazeval is. (here-t töröltem mostanában)
Megoldás lehet egy bluetoothos gps vevő? 4.000-et még érne is nekem.. -
GhanBuri Ghan
őstag
Akkor egyszer már leokézted.
Sajnos van rá esély, hogy ez ennyit tud.
Próbáltam utánajárni, hogy esetleg hibásan beszerelt vagy gyenge GPS antenna okozza-e ezt a hibát az adott szériában (ez elég könnyen javítható ugyanis), a Tanfield megkérdezte erről a kínai ZTE-t, akik viszont nem válaszoltak. -
tachikoma
aktív tag
Nálam ázsiai B11 van, és elég jó (és pontos) a GPS. Nokia HERE-vel is megy rendesen.
Több fórumban olvastam, hogy a B12 okozhat galibát, nem egy embernek megszakadt az update, és tégla lett a telója. Egyelőre nem merem felrakni, bár egy hiba nagyon idegesít: Gugli Hangouts konstans crashel, amikor meg szeretném változtatni az üzenet jelző hangot...
Valaki próbálta felvarázsolni rá az xposed framework-öt? Nekem pár óra gyurmázás után sikerült, de rettentően belassult és melegedett tőle a telefon, kénytelen voltam leszedni. Van esetleg aki több sikerrel járt?
Illetve van olyan, akinek felment a rendes root (SuperSu ) és tudta is updatelni a SU binárist? Nekem az mindig sikertelen, de ettől függetlenül működőnek tűnik a root...
-
GhanBuri Ghan
őstag
Szerintem az OTA-hoz is kell az SD kártya, arról indítaná a rendszert, csak éppen nem találja.
Azt mondanám, hogy szerezz egy SD-t.(#277) CineDOG1:
Ráadásul az OTA-t nem felkínálta, hanem rákerestem a frissítésre.
Persze, így szokták elosztani a terhelést, a weboldalról letöltheti, akinek kell, viszont ha mindenkinek egyszerre kínálnák fel, azt nem bírnák a szervereik - az Applenek is elég komoly terhelést okoz, amikor egy új oprendszer kijövetelekor mindenki egyszerre akar gigányi adatot letölteni. -
GhanBuri Ghan
őstag
Azt hittem, több helyet hagytak a 16GB-ból az applikációknak...
Ismerős Lenovo A328-án próbáltam zöldágra vergődni a Link2SD-vel, a végén közel voltam a falhozcsapáshoz(#106) mák:
Hát igen, hivatalosan nem forgalmazzák, csak eBay-en, a cikk is azzal nyitott, hogy nem lesz egy gyakori telefon.(#109) CineDOG1:
ha kültéren talál jelet, akkor valószínűleg kocsiban is használható lesz - de nem ártana némi tartalék, hogy magas házak között se veszítsen jelet. Meg azt vártam volna, hogy a 995-nél jobb lesz.
Egyszer szívesen összenézném egy másik S6-tal, hogy mind ilyen, vagy az enyém gyengébb - utóbbi esetben talán van esély az orvoslásra. -
a man
tag
Nálam is működik az SD-re való telepítés, ill. áthelyezés, viszont mégiscsak lehet valami baj a készülék memória-kezelésével. Mint írtam, át tudom helyezni az alkalmazásokat SD-re és futnak is onnan. Azonban nem minden alkalmazás tud az SD-re írni.
Például a ProCapture kamera app nem tudja a vele készített fotókat SD-re írni.
Vagy ott van a MEGA alkalmazása is, mely nem tud sem SD-re letölteni, sem onnan feltölteni semmit a felhő tárhelyre.Vagy, ha rádugok egy külső (OTG) tárat, akkor szintén meghülyül és az SD-ről futó alkalmazások ikonjai eltűnnek.
-
mák
tag
CSak azzal tudod felrakni és minimum 1 gigás kell!
itt is lehet venni, talán péntekre ott is van, ahol vagy, kivéve ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest