Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
topi66
aktív tag
Nálatok vágott vagy valódi micro sim lett bele rakva?
-
topi66
aktív tag
Elég jól sikerült a magyarítás,de hiányolom a csendes órák módot mert megszoktam.
-
topi66
aktív tag
A jogtiszta sygic 14.7 tökéletesen fut rajta,híváskor sem fagy le tőle a telefon.Ma rendeltem hozzá nilkinhez hasonló tokot.Amúgy nagyon jó gép.
-
topi66
aktív tag
Kicsit pang ez a topik,valószínű azért mert mindenki elégedett a készülékkel? Én nagyon,pedig a redbullról váltottam! Egy dolog zavar,hiányzik a duplakoppos feloldás.
[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #110 üzenetére
Túl vagyok vele egy Szeged-Velence(olasz) úton a 3 betűs navival,mondjuk a simek ki voltak kapcsolva ismert okok miatt,de hibamentesen tette a dolgát,mind autóban,mind gyalogos módban.Szép képeket lőtt,számüztem a fuji fotómasinámat mert nappali fények mellett bizony a Zte volt jobb.A csavargás húsvétkor volt,álomrandiként......tokot egyenlőre én is várom,de flippest
[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
Nekem egyedül a duplakoppos ébresztés hiányzik,minden mással elégedett vagyok.
-
topi66
aktív tag
Nekem tegnap jött meg mindkettő tok,az egyik flippes már be is repültem. A hátsó mikrofonnál kicsit szabászkodni kellett (nem volt lyuk) de így korrekt lett.A szilikon meg tartalék,de normális,és fóliát is kaptam mellé tapiceruzával ajándékba.
-
topi66
aktív tag
Tök gáz ez a telefon,a rootolás hiányát leszámítva senki sem panaszkodik.....én sem.
-
topi66
aktív tag
Még mindig a B10 et használom,semmi bajom vele.
-
topi66
aktív tag
Németben dolgozok,a sygicot redszeresen használom(legális) semmi gondom vele.Az alagutakból Bécsnél pillanatok alatt van jel,nem dobál.Egy más jellegű bajom volt vele,otthol vodás netet használok,itt kint lebarát.Mikor kijöttem és a simeket visszacseréltem a net miatt,akkor nem volt lebara netem,minden jó beállítás ellenére sem.Mint kiderült,nem szabad egyszerre a két simmel elindítani,hanem csak a lebarással akkor ok a net,majd bekapcsolva a vodát és az feljelentkezik akkor öröm és bódottá...Apropó,aki az újabb romot használja,kérdem a simek között az adatot lehet már váltani,vagy maradt az 1 kárta minden 2es csak 2 g felállás?
-
topi66
aktív tag
gps korrekt,semmi bajom vele,(igo szülinapp megy,ill sygic full eu) kamera jobb mint a fuji s 5800as fényképezőgépemén.Ami bajom van vele,hogy a simeket cserélgetnem kell amikor hazamegyek németből a mobilnet miatt.
-
topi66
aktív tag
http://www.ztedevice.com/support/smart_phone/10eac5ab-7cc1-4db6-96ae-6ae2536e320e.html
Jól látom hogy újabb frissítés? -
topi66
aktív tag
Biztos jó nekem,de ezt a gps problémát nem értem.Kéthetente Miskolc-München távolságot megyek vele,és tuti pontos,nem csap be,alagútból kijőve is azonnal teszi a dolgát
-
topi66
aktív tag
Én mázlista vagyok,mert semmi bajom a telefonnal,sem a gps-sel.Mindenféle netes mókolás nélkül,net nélkül is stabilan visz még nagyvárosban is(pl münchen,budapest).Egyetlen bajom a sim csere a mobilnet miatt,mert csak hardveresen tudom kiválasztani a netes kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest