- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pista59
őstag
-
pista59
őstag
Na végre előkerültél!
A legfontosabb:
5. napjába lépett a blédem egy feltöltéssel, most 21%-on van.
Kevésbé lényeges, hogy van egy hivatalos, zte-es 2.3.4, mindenki azzal foglalkozik, kelzsoca csinált már belőle valamit, az android fans fórumról letölthető.
Apropó!
Ittál eleget? -
pista59
őstag
-
pista59
őstag
rzerge, nem rezeltél be, amíg genkettesítetted? Exével, vagy sima, gyors tpt-vel?
Jónak tűnik kelzsoca új 2.3.4-e, most, hogy genkettes a telefonod, azt is telepítheted.
Előtte igyál egy keveset, meg közben is, meg utána is. (én így szoktam bátorságot gyűjteni a téglásításhoz -
Pumika1975
senior tag
ezt is nézd meg nagyon gyors
-
Fireman67
aktív tag
Bocsika!
De miről beszél néhány férfi, ha összejön? Kocsi - telefon - nők - (óra) - katonaság - jogsi szerzés...na jó...italozás.....
A nők? A pasim kocsija...a telcsim....a pasik...a pásztor órák.....megd....ghatna egy század......ötödjére csak megadták a jogsim, csak a pasim meg ne tudja miért....
Van különbség, de a lényeg ugyan az.A lényeg az a néhány mánia, amit szeretünk mindannyian.
Az első mobilom közös volt Öcsémmel, mert azon felül, hogy egy éves fizu volt az ára, egy átlag órabér volt a percdíj, 20 km-enként volt térerő, még dugdostuk is, mert azt a vállalkozót, akinek ilyen luxus cikke volt, nem hívták melózni, "mert biztos összelopta az árát."
Most meg a játszótéren 250 ezres alma lóg a kis purgyé nyakában, hogy a vacsira haza tudják hívni. Nekem még most is fontos, nélkülözhetetlen szériatartozéknak számít egy felnőtt ember kezében. Az hogy még ezen felül haza navigál, szól ha lejárt a határidő, ha nincs kéznél számítógép, akkor ezzel is be lehet kukkantani a világhálóra. van nálam számológép, angol szótár, de még periódikus tábla is, már csak a jéghegy felső csücske...
De lehetsz vele a társaság irigyelt közepe is! Nem csak egyszer, mint egy sima telefonnal, aminek hangos a csengőhangja, nem akár tucatszor is, mert droidod van így minden nap másképp néz ki, mást tud, lefőzi a többiét....vagy nem ez az okosteló fogalma? -
Luissimo
veterán
viszont
nagyon fínom a "bölényfüves vodkájuk"
valami Zybrovka vagy ZUBROVKAÉs nagyon fínom volt "táncos" sörük (az öreg elvetemült korcsmatöltelékeknek ez még mondhat valamit (ugy mint a Kinizsi !!)
Tűzoltónk !
ne is törődj vele, mi sem törődünk vele.
A lényeg a csapatszellem, és hogy minden okostojásnak lehet még kérdése, valami más témában, amire majd TE tudsz válaszolni.
Tehát a szakbarbároktól mentsen meg minket a jóisten, akik már ugy születtek, hogy linuxul beszéltek, androidrobotocskákkal játszottak a járókában és unmountolták magukat a hintalóról és superuser jogosultságuk volt a játéktelefonjukon és már a mama kávédarálóján is romot cseréltek.A hangnem az remek dolog, nagyon fontos, attól érzi jól magát valahol az ember, ha emberként kezelik és nem rögtön észtosztanak.
-
kelzsoca
félisten
Isten éltessen!
A 2.3.3-as általam módosított rom egész használható, most adtam ki hozzá egy patch-et is, mert a beállításokban 1-2 dolog FC-vel kilépett, de már ez is a múlté és belejavítgattam a honosításba is, persze nem végleges a rom, tehát csak finoman nyúltam hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Élvezd a maximális játékélményt vadonatúj AMD GAMER Setupunkkal! Rèszletfizetèsi lehetősèg!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest