- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
Az megvan mikor Steve Jobs magához hívja a személyzetist?
- Keresse meg azokat a fiatalokat a cégnél, akik 2 éven belül a helyembe léphetnek!
- És ha megvannak mit csináljak?
- Azonnal rúgja ki őket!Wifiben bővelkedő szép reggelt!
10 years ago we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash - Now we have no jobs, no hope and no cash.
-
kelzsoca
félisten
A Total Phone Transfer rövidítése. Alkalmazásával újraírható/frissíthető a ZTE Blade firmware-je (~BIOS) és előre elkészített lemezképekben tárolt teljes operációs rendszer(kép) automatizáltan (hibaellenőrzés nélkül) beírható a NAND memóriába (ROM). Komoly hátránya, hogy visszafordíthatatlanul elronthatja a készüléket, ha nem megfelelően, vagy előismeretek nélkül alkalmazzák.
a TPT nem bánik különösebben óvatosan a flash-sel (pontosabban MTD-vel): nyersen (hibaellenőrzés nélkül) felírja az mbn-ek, image-ek tartalmát. Ha éppen egy partícióhatárra kerül bad block, akkor téglásodás következhet be. A Linux (recovery, futó rendszer) figyelembe veszi a bad block-okat (az mtd-ket leképezi block eszközökre a Flash Translation Layer (FTL), és flageli a bad block-okat), ellenben a TPT, mivel erősen hardverszintű operáció: nem!
-
twine
veterán
Haverom fia nadrágzsebből előhúzva, a betonon pókhálós háttérképet csinált magának...még én javasoltam "fateréknak" hogy ezt vegyék a gyereknek a mini helyett.....
J amúgy dehogy hiányzik nekem hogy "használjam a keresőt", meg efféle jópofaságok....gondoltam itt a plédoffban csak akad egy-két pro aki kisujjból mond egy összeget...
philoxenia: Ja egyébként garis "papíron", csak hát szabad is lett, mint a madár, meg hát mégiscsak pókhálós....
Szóval nem tudom mennyit érnünk a garival
-
Luissimo
veterán
néha feltörlöm énis a fürdőt, ha vizes.
nekem nem kikapcsolódás, de jóérzés, hogy tettem valamit a világért.:-)
neked is jolesett a munka ? -
umek7
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Tonchi
aktív tag
Nem bomlasztok én senkit, inkább építkezem. Megemlítek egy piszokolcsó készüléket, így a Blade felértékelődik és az F3 szemszögéből egy drágaszág
(#7613) kelzsoca
Elég rég jártam idefelé, és igen lassan egy hete nem használom a Blade-t, de már hiányolom. Néha zavaró a 6karakteres elektronikus lap "kijelző" -
tariattila
veterán
asszonynak a frodo is jó... úgy is csak telefonál vele...
egyedül a gtalk hülyesége miatt akarok romolni
az azt csinálja, hogy nem sorrendbe dobálja a csetsorokat hanem gyűjti egymás után a júzer alatt..... így mindig vissza kell neki a képernyőt gördíteni...
érted ugye?
én is nehezen fogtam fel míg meg nem mutatta...ha meg már romolni kell akkor valami legújabbat kellene... de ez a gennyesítés ez kikészít...
sokat kellene hozzá olvasni meg művelődni... de az nehéz már ilyen korban -
tariattila
veterán
hallod.... kivetelesen nem
itt a pc mellettem nyitva a PH...
es a telot nyimkodom...
CM7.1 fájnöl... opera mobile.. és hihetetlen szpíd...
élvezkedek és rakom ujra a szaraim...
uber allesmar csak a bledre kellene... de ahhoz hulye vagyok...
ugye az egy bonyolultabb (jobb) gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest