- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #10237 üzenetére
Az off az offban on... de melyik topicban on? Mivel ez a Blade off, ezért ami nem Blade on, az ugye logikailag az ellentéte, vagyis blade off. Tehát ami nem Blade on, az jöhet ide, mert az matematikailag ebbe a halmazba illeszkedik.
Tévedek? A Matematikát már csak nem utasítják el érvként..Ha másképp gondolkodom, az meg paradoxon
És egyébként offban mi számít offnak?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #10235 üzenetére
Nincs... Válogatós vagyok a minőséget illetően...
Például F16-Agressor, ki se akarták adni, mert olyan élethű szimulációja a gépnek, hogyha kitanulod a játékban, akkor el tudnál vezetni egy igazi gépet is.
Kb annyi a különbség, hogy shit+w helyett a kis piros gomb a panelen
Hogy tényleg el lehet-e ez alapján vezetni egy vasászgépet az nem tudom, még senki sem adott rá lehetőséget, hogy kipróbáljamEgyébként miért kapnánk ki? OFF topicban az lenne az OFF topic, ha bléd ON-ról beszélnénk, nem?
Szerk: Különben is, ha ezért ki kapunk, akkor miért is off az off? Ez a topik annó azért jött létre, mert gyorsan pörgött a Blade I.-es topik, és így könnyebb volt moderálni az ON topikot. Persze amint az látható, a Blade topik továbbra is nagyon pörög, szerintem a mostani is be fog telni még az idén.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #10232 üzenetére
Ez a gép ráadásul mind a mai napig üzemel...
Ha nagyon unatkozom, azon tolom a régi igazi gámékat. A maiak között ritka a jó, és sokkal könnyebb egy régi gépen karbantartani a w98-at, mint a w7-es sokmagos csodákat megerőszakolni egy glide wrapperrel, ami ráadásul nulla grafikai élményt nyújt az eredetihez képest. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #10229 üzenetére
Én már csak 486-osat láttam
Amin én nevelkedtem, az egy etalon gamer pc, és még mindig megy: 3Dfx-es videókártya, SoundBlaster 16... Amikor még 640k-ba mindennek bele kellet férnie
Mostmeg ugyanaz a cég 10Gb-os rendszereket dob piacra... Linuxnál 2,5 Gb egy olyan hackerrendszer, amivel bárhova besétálsz te vagy a rendszergazda
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #10225 üzenetére
Vigyázz, mert a gyomrodból meghekkellek.
Debian megy a plédemen, meg qemuban tettem má rá windowst is. apt-get install aircrack-ngSzerk: Jobbat is tudok:
apt-get install metasploit nmap
msf-console
db_nmap <a-zagyad-ip-cime>
db_autopwnSzerk2: Remélem, senki nem kezd el szidni. Nyugalom, ez nem veszélyes, egy lényeges részt kihagytam. Arm-ra hackelni kell a metasploitot, PC-n meg be kell izzitani egy linuxot, amitől a zátlagusernek a hideg futkos a hátán. Meg az automata scannelő parancs sem ez.
-
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #10134 üzenetére
meg megyek a Szerbekhez február körül, ott olcsó a piac, elfogadják a magyar lét...
A lényeg egyedül az, hogy zsebben a lé, nggabi zötyög a Szerb határ felé...
-
Luissimo
veterán
válasz
nggabi #10129 üzenetére
MÉG megse köszönted ezt a fontos és nélkülözhetetlen adatbázist
aki ingyenwififüggő, annak jár az ilyesmi.
tudodte mi munkám volt benn, mire igy összeszedtem neked
" Mert Megérdemli "
szerintem még soxor fogok csuklani, amikor emlegetsz mert hasznátveszed valahol a nagyvilágban és anélkül nemtudsz minket b@sztatni...
(nyet mobilnet, ingyenvifi jeszty !) -
Luissimo
veterán
válasz
nggabi #10082 üzenetére
bakker, még egy rendes kocsmázós offtrotyikot sem tudtok összehozni magatoknak, micsoda egy képmutató hely az.
rádszólnak, hogy az offtopicban nem mindenről lehet offolni ??
kiérti ezt ?valaki nemkapott rendes karácsonyi ajándékot és most ott akar példátstatuálni ::::
eszemállmeg
-
GAbre
veterán
válasz
nggabi #10065 üzenetére
Próbáltam pár telóval a nokia 3210estől kezdve a samsung galaxy s-ig bezárólag,de mind1iknél azt nyögi,h nincs sim.
Az eladó szerint a termék jó,fözöt romot nem akarok rakni rá,mert eddig is húzva volt.És most normális rom van rajta,mert kicsit hülyéskedik,lehet,h gariztatnom kell. -
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #10000 üzenetére
De vajon miért nem használnak a telefonon mobilinternetet az emberek? Sokan teljesen racionálisan gondolkodnak, és azt mondják: mobilinternetre nincs szükség, mert ma már nagyjából mindenhol van wifi. Persze a mindenhol alatt plázákat, kávézókat és hasonló helyeket kell érteni, és igen, egyre több helyen van wifi, de magánlakásokból már viszonylag ritkán lehet lopni a jelet, mert a felhasználók szerencsére rájöttek arra, hogy a titkosítás nem véletlenül létezik. Ettől még persze igaz, hogy a bevásárlóközpontokban el-el lehet csípni egy-egy mindenki által használható hálózatot, plusz már a közepes minőségű kocsmákban is alapfelszereltség a vezeték nélküli net. De ez nem válasz sem arra, hogy miért nem vesznek ilyen szolgáltatást az emberek.
-
ux1
addikt
Vittél ajándékot?
Csomagolási tipp...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest