- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13587 üzenetére
Nekem már nem is kell semmi a blade dpi-je alatt, egészen közelről is alig-alig látni pixelt, nagyon jól lehet rajta olvasni. Szerintem úgy kb 3,8" számomra a zideális méret, és márcsak ezért se lehet nekem camcungot eladni, mert ott ez már a zóriás kategória ekkora DPI-vel (Note és Prime), normál méretben nem adnak normális telefont...
Mondjuk nagyban se
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13582 üzenetére
Boccs, épp sikerült egy másfél órára gépet foglalnom, éppen kernelt moddolnék... Most csak partial supportot adok. A lazy cpu governorral vannak tapasztalataid? Állítólag nagyon jó oc-hez mert lassan és lépcsőzetesen emeli a jelet...
Na mindegy, a fordítás már úgyse fog beleférni.
Nem olyan gyors az, amúgy meg bladere szeretném portolni...
-
Sulthekk
aktív tag
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13485 üzenetére
Az van rajta. Legutóbb pedig jvo-t mondtál. Most akkor hogy is van ez? XDA-n is elegük van már a szalagosoknak, kínjukban már a nexusos rádió firmwareket erőszakolják rá a készülékre (Pl. KF1, KB3)
A probléma létezik, bármennyire is takargatod.A homaras totyik pedig még mindig nem itt van.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13406 üzenetére
Sokra mész vele, ha elromlik, akkor elromlik, függetlenül attól, hogy házhoz jönnek ( és mindenféle setét alakot be kell engedned a házba ), vagy te viszed be.
Amúgy én nem húznék ujjat a keresztpapussal, mert tudod, a zilyen alakok utána rejtélyes balesetet szenvednek...
zsoca:
Gázolás vagy öngyilkosság legyen, Főnök? -
kelzsoca
félisten
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13288 üzenetére
Most nem egyszerűbb egy értéket átállítani egy sql táblában, mint újra felépíteni ugyanazt a táblát?
Ismerős? Full rom vs modem flashelés?
Ja hogy nem megy. Fel kell rakni.
SD-t pucold le, tegyél fel loop-file-ba egy ubuntut vagy debiant, mount -o loop,rw debian.loop /mnt; mkdir /mnt/data; mount --bind /data/mnt/data; chroot /bin/bash; apt-get update; apt-cache search sqlite3
Ezután a megjelenő listában kiválasztasz egy tetszés szerinti progit, utána apt-get install [csomag] -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13283 üzenetére
Nagyon átmész on totyikba. Annyit kell átírni, hogy kitörlöd a flash_image futtatását, és az unpackbootimg-nek a tmp helyett az sdcardot adod meg paraméterként, akkor máris van egy gány kernelkicsomagoló szkripted. A fájlmásoló sorokat egyből ki lehet törölni. Ahogy a /system mountolását is.
Ami a minit illeti, google első találat:
Persze ha még nem kéri a mail-címet.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13262 üzenetére
Ez bezony szabványos. A zipben van egy unpackbootimg nevű progi, ha azt a telefonon terminálban lefutattod egy tetszőleges boot.img-n, akkor megkapod a kernelt (zImage). Ne sd-ről futtasd, mert azt általában noexec-el mountolják, vagy másold a /data/local-ba, vagy csatold újra az sd-t terminálból. Számodra a másolás egyszerűbb.
kelzsoca: Nem baj a! Nem hallotad még hogy edzenek a durvább focicsapatok?
Edző: Most, hogy bemelegítetettek, kezdődhet az edzés. Hol a labda?
Valaki hátúrúl: Kit érdekel a labda? Kezdődjön a játék! -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13260 üzenetére
Ismered a split_bootimg.pl nevű fájlt?
Am a boot.img az szabvány android, minden normális telón így van.Ha nincs nálad gép az se baj, egy ügyes ZTE modder csinált olyan update.zip-et, ami csak a zImage-t cseréli ki a boot.img-ben. Én is aztat használtam volna, ha nem fagyott volna le a kernelem ismeretlen okokból. A script minimális módosítással kidumpolja neked a kernel-t az sd-re, az unpackbootimg futtatása utáni részt töröld ki, és a /tmp helyett adj meg valamit a /sdcard alatt, persze előszőr csatold fel, aztán a script végén válaszd le (mount/umount). Dióhéjban ennyi.
TPT-s exe? Valami nagy hülyeséget csinálsz, mert az exe meg a TPT az nem egészen ugyanaz... És miaz, hogy G3-as skate?
Te se előszőr kérdezel...
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13252 üzenetére
Kéthavonta összepiszkítja magááát..át.. Hukk!
"Azt mindjárt gondoltam, hogy a komplett újrarakás segítene.
De ez nem megoldás. Semmi kedvem újrarakni. Sem most, sem pedig 2 havonta, amikor összesz*rja magát. Egy 100k körüli telefonnál... "
-
-
r4z
nagyúr
válasz
nggabi #13203 üzenetére
Sony J70 (!), SE Z600i, K750i, K550i, W610i, C905i - ezek voltak itthon, imádtam mindet. Akkoriban azt hittem, nem veszek más márkát, csak SE-t (csak ugye jött a HD2-Legend-Desire hármas). Nokia soha, a Samsung név hallatán pedig szakadtam a röhögéstől, undorító menüjük volt korábban (most is
), bottal se piszkáltam volna őket
-
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13194 üzenetére
Na figyelj, úgy ocsárold a kicsikét, hogy a linuxnak hála natív felbontásban szaggatás nélkül, vagy miniális szaaggatással (kb. 22 FPS) visz olyan játékokat, amiknek el sem lenne szabad indulniuk! Például most az openarenanak 16Mb videómemória kéne, van benne nyóc, és 26 FPS-el ketyeg a forgalmasabb helyeken is. Maxot meg benyomtam 43-ra a fizika miatt
IOmega:
Most a szigszalagosoknak segítel? Eddig aztat hittem, ZTE júzer vagyol. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13188 üzenetére
Bevallom, lassan már én is ott tartok, hogy először a kommenteket olvasom, és utána a hírt, úgy valahogy érdekesebb. Főleg az olyan megátalkodott egyének miatt, akik az nvidiás quantum-processzoros inteles 22"-os tabletjükkel ágyban akarnak fotósboltozni, meg CAD-et futtatni, és szerintük a májkrémszoft meg a winfos maga a zisten, a zosx és a linux meg elmehet a fenébe, mert a zopenszórsz maga a zördög.
Mikor előszőr átolvastam, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek. Egyrészről siralmas, hogy el is hiszi és komolyan veszi ezeket, másrészről nevetséges. 22"-col? Azt hogy kell tartani? Inteles quantum proci? Mondjuk a 22"-col talán annyiban jó, hogy belefér valami kis atomreaktor
Ja, és a zegész futtassa a vindóz8-at, mert ha az megjelenik, kihal az android, a zájfon, és az arm is. Már csak ezért megéri oda járni. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #13169 üzenetére
Én csak kicit vagyok kocka. De legalább hiperkocka vagyok. Ez a 4D-s objektum még a te kijelződön is kifog.
Ha esetleg nem értenéd, hogy jön ki, nesze, a Portalban is benne van.
The cake is a lie -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #13136 üzenetére
Kiét?
13-14. mp...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest