- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #22546 üzenetére
Ami külön tetszik még, az a mobilfény, gondolom megfelelő appot letöltve zseblámpaként is használható, a fényereje bőven lehetővé teszi ezt
Na ezt bebuktam, most vennem kell egy zsebámpát.. Ja, már vettem 3200-ért, kb. 500m-re elhord, de biztos az advance is elhord 3-ra...
Ja, ezt bezzeg nem linkelted:[link] A grandx érdekes módon az utcán ötven méterre a wifimtől még tudta le és fel is a teljes sávszélességet.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #22522 üzenetére
Kicsit komolyra fordítva egészen pontosan 2.3 van rá hivatalosan, azzal küldik, arra szól a "garancija" ez van a samunál, de új romok..... Az első Tabra is maradt a hivatalos rom, arra sincs még 3-as se...Köszi Samsung...
A ZTE ellenben full támogatott a T-nél, ha adnak ki rá romot, fölteszik ingyen, ha tégla lesz, kicserélik nyilván...
Azonkívül ez mégis x86 proci, én meg szeretnék már végre régi win-es játékokkal jáccani a telefonon, reménykedem, hátha...
Az Advance csak raktársöprés, még gyorsan eladják, ami a nyakukon maradt... Ha a kijelző más lenne... Természetesen napi használatban nem lenne különbség, de arra a Blade is elég lenne még most is.Na meg az a kis néccolos, a zegérmozi, ahogy valami endzsí szokja mondani....
Ha olcsóbb az L9 azt veszem, vagy ha olcsóbb a nót, akkor meg azt, ha az egyes nótot ráncfelvarják és akciózzák, akkor még belefért volna egy kicsit több pénz is.... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #22520 üzenetére
Hát jó, de ne a hibás darabokat vedd már alapnak. Túlnyomó többsége nem ilyen xar. Ami meg ilyen, azt cserélik azonnal, nem vacakolnak a javítással. (Az már téma, hogy utána eladják újként másnak... köszi, T... )
Most kimentem az enyémmel videózni... >>
Olyan makrókat lenyom, hogy majdnem magamhoz nyúltam ott helyben. Szépek a képek is, legalábbis igen sok darab megirigyelné ezt a minőséget.
60.ért mit akarsz mást, hmm? Advance?
Gyengébb a hardvere, gyengébb a kamerája, szarabb az anyaghasználata, viszont kompenzálja hogy lesz bizonyára erős support, mert kiadják a forrásokat, ami a ZTE-nek nem szokása...
Vagy szeretnél egy újabb hTC-t?
Esetleg Sony?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #22445 üzenetére
Arra a szaturálós ócska ráncfelvarrásosra gondósz, aminél a Tabom is nagyobb? Ja az a két nótná összesen is....
Na mongyuk nem is mertem azérse aszt venni, mer eddig 48 éven át nem szólítottak le fijugg, továbbra se szeretném, ígyoszt zétéje lett, a koplárovics eddikksön.... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #22314 üzenetére
Nem kiesni akar, hanem kemény a nyomáspontja. Pont hogy nagyon is a helyén van. ...és hát igen.... Más: majd mikor gari idő után kell cseréltetni nekem a gombot, neked az LCD-t, akkor meglátjuk ki röhög jobban.
Amúgy: nem tartom kizártnak, hogy a GXI-ben is IPS panel van, mint a nagy tesóban. (V970)
-
ux1
addikt
válasz
nggabi #22274 üzenetére
Na már csak ennek a kancsal-egérnek a beszólása hiányzott
(#22273) Keeperv85
Majd meglátjuk, valszeg beszerzek egy ilyet...
.
..Na ez nem semmi...
package_extract_file("qcsbl.mbn", "/dev/block/mmcblk0p2");
package_extract_file("fat.bin", "/dev/block/mmcblk0p13");
package_extract_file("qcsblhd_cfgdata.mbn", "/dev/block/mmcblk0p1");
package_extract_file("OEMSBL.MBN", "/dev/block/mmcblk0p3");
package_extract_file("EMMCBOOT.MBN", "/dev/block/mmcblk0p15"); -
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #22253 üzenetére
Elmondom mi van a képen:
"Látod itt ezt a... őőőő..... mond meg te mi a neve...."
"Samsung Hotspt Terminál?"
"Azt..."
"Hogy Kell bekapcsolni?"
"Ez Samsung, ezeket nem szoktuk bekapcsolni, ezt csak azért tettük ide, hogy mikor erre jön egy Almás kamion, akkor ezért a formatervért pereljenek, így talán a gatyánk megmarad legalább..."
"Hát az baromi jó lenne, mert nekem máris merevre fagyott a... kezem, azért állok úgy, mintha a Lenin szobrot tökön rúgták volna...."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest