- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
igen én is ezeket szűrtem le a topikból hogy most akkor azért nem árulják mert rosszak voltak idézőjelben a mostaniak amiket behoztak? vagy mi az igazság? azt leszűrtem, hogy gyengébb itt-ott technikailag mint a briteké, akkor majd lehet hogy hetek múlva az jön ide hozzánk vagy ez lehetetlen
-
zsolt19900
őstag
válasz
vadászcsiga #3460 üzenetére
koszi
a gps-e milyen a blédnek?
és akkor ezt most úgy képzeljem el hogy fogom és netezhetek vele a multitács miatt sokkal jobban mint a sima kijelzős készülékekkel ect ect
és tutira várható rá frissités? 2.2 esre gondolok
csak tudod nyomkodtam én tapis telefont és valahogy még mindig úgy érzem hogy nem az én világom és a gombos telefonok között végül is minden miatt
anyag tudás ár kinézet őőőő minőség a nokiára esett a választás, de ez most elgondolkodtatott sajnos
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
bocsi a hülye kérdésért kicsit olvasgattam a forumot és elgondolkodtatott a telefon, tudom teljesen más kategória de nokia e52 vel szemezgetem inkább ezt vegyem meg valakitől akár használtan vagy inkább egy nokiát? melyiket vagyis bocsánat inkább ezt a zte-t mire ajánlanátok? sok mindenre használható a kicsike? nem szeretnék belemenni én még -mivel nem igen értek az androidhoz- mivel nem foglalkoztam vele- szóval nem szeretnék semmi garivesztős dolgot megcsinálni rajta, de kérdem én akkor semmiféle netről leszedett programot nem tudok rátenni? ha nem töröm fel vagy hogy is híják a folyamatot
Aktív témák
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- VGA hiba
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- GTA VI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest