Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android telefonokra is elérhető lesz a Clicks
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
Új hozzászólás Aktív témák
-
Layne
csendes tag
Akkor megnyugodtam. Én amúgy vasárnap reggel rendeltem, kedden reggel lett shipped. Viszont visszaigazoló emailt nem kaptam a rendelésről, bár ha feladták ennek már nincs is jelentősége. Azt írják hogy a normál postai küldeményre 2-5 napot vállalnak. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz ez most több így, hogy karácsonyi szezon van. Remélem azért jövő hét közepéig befut, mert az utolsókat rúgja az aksim.
-
gyűrű
addikt
válasz
dubaedit #968 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül...először én is a Hipayyal próbálkoztam, kétszer..utána rögtön paypal..
A paypalos rendben volt de a Hipay kétszer megterhelte a kártyámat vele. A Bank szerint most zárolva van az összeg és várnom kell még kb 2 hetet..
Nem lehet hogy közben kifutottál a limitedből a terhelések miatt?[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz
dubaedit #968 üzenetére
Edit - ujra rendeltem pay-pallal a zopomobile.eu - ról,többek közt akksit,és természetesen semmi gond nem volt : levonta a payon levő kis összeget,majd a számlámról,bankbol egyból sms a tranzakciorol,majd 2 mail a zopo-tól a vásárlás tényéről,ma reggel pedig mail a zopotol,hogy szállitás alatt.csak most nem tnt-vel rendeltem,mert az drága.. :
Carrier POSTAL SERVICEPayment method PayPal AW
Download your invoice as a PDF file.
Follow your order's status step-by-step
Date Status
12/12/2014 Shipped
12/11/2014 Payment acceptedTehát valamit nagyon elszurtál-szerintem...
-
Hopsza
csendes tag
Sziasztok!
Valaki foglalkozik-e még egyáltalán szegény kis 998-as tipusú masinával?
próbálnám a 4.4.2 rápakolni,de sehogy se sikerül.Pedig végig olvastam a hsz.eket,próbálom úgy csinálni,ahogy le van írva ,bármit is pakolok az Sd kártyára,és megtalálja recovery módba azt írja,hogy Installation aborted.
Most a pa_gapps-full-4,4-20...zip-el jutottam el odáig,hogy egyáltalán gondolkodott egy percig,és csak utána írta: "Error:Invalid OTA package,missing scatter.Installation aborted.
Valószinűleg sokat segítene,ha földhöz vágnám,és egy kicsit ugrálnék rajta.
Azért ha tud valaki segíteni megköszönöm. -
hippo0315
senior tag
Valaki próbálta már ezeket a rom-okat?
Esetleg tapasztalat róluk? -
hippo0315
senior tag
válasz
Jessus81 #987 üzenetére
Nálam alapesetben a céges kártya bonyolítja a hívások többségét, de gyakran szükséges a privát sim-ről is hívást indítanom és ha sim választásra van állítva a készülék, akkor a kocsi fejegysége ezt nem nem tudja kommunikálni, mig ha 2 hívó gombos lenne a tárcsázó akkor alap beállítás lenne a céges sim és ha szükséges a másik hívógombbal a privát sim-ről is lehetne telefonálni.
Ilyen tárcsázója pl. a Samsung Galaxy Grand Duo (GT-I9082)-nek, szóval ilyesmit keresnék.
Elnézést a körmondatért.
-
Jessus81
tag
válasz
hippo0315 #986 üzenetére
én ezt úgy oldottam meg. hogy van egy saját, és egy céges kártyám. gugli címjegyzékben csináltam egy céges csoportot. alapra beállítottam, hogy a hívások a saját kártyámról mennek, VISZONT a céges simhez, meg hozzárendeltem a céges embereket. így ha hívok valakit az a sajátról megy, ha viszont céges embert, akkor szól, hogy figyi ez hozzá van rendelve a másikhoz, arról hívd mán
-
hippo0315
senior tag
Találkozott már valaki olyan dialer apk-val amiben a két sim kártyához külön külön hívó gomb van?
-
Jessus81
tag
válasz
silver10 #983 üzenetére
marsapa rom benne van a zipben a driver is, csak telepíteni kell. win 7 64 biten csináltam, és működik.
zoposhopmobile.comos rom alapja a marsapa, de van pár cucc hozzá felrakva. ugyanebben a topicban ott vannak a driverek is, amik a marsapa zipben.
custom recoveryt nem láttam, csak ezeket a romokat.
amiket érdemes böngészni:zopomobileshop zp999es topic
xda zp999 root topic
xda zp999 sima topicén, miután rootolt lett feltettem a fastergps-t és azzal is állítottam, navigációt nem használok nagyon, de gyorsan talál jelet.
[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
Ha valaki már használta a 999 GPS-ét. valamelyik navi programmal megosztaná a tapasztalatait pár szóban? Ahhoz, hogy gyorsan jelet találjon szükség van először FasterGPS, vagy hasonló segédre? És sikerült e valakinek WIN7 64 biten ROM-ot cserélni?. Böngészem a külföldi fórumokat, de még nem láttam hozzá custom recoveryt. Valaki estleg ráakadt már? Előre is kösz.
-
Layne
csendes tag
válasz
wyattthoearp #981 üzenetére
Az antennán egy karcolás sincs, nagyon óvatosan cseréltem ki. Tisztán látni, hogy a két kis tű a nyákon hol nyomja le az antennán a réz felületet, szóval érintkezik is.
A holdakat ugye látja, csak nem kommunikál. Tehát az antenna működik.
Azért gondolom azt hogy szoftveres a probléma, mert a régi antennával ennél tovább jutott néha a dolog.
Vagyis a kis zöld csík 1-2 holdnál elindult felfelé, de fix sosem lett belőle (mondjuk 10 percnél többet nem is vártam rá soha).
Szóval ez így működött egy ideig, bár a GPS így is használhatatlan volt ugye.
Aztán valamit állítgattam Engineer Mode-ban, és utána már a kis zöld csík sem jelent meg többé, egyetlen holdnál sem. Más rommal még nem próbálkoztam, de most azt tervezem, hogy Flashtool-al legyalulom a belső memóriát, formázom az external SD-t, és flashelem a legújabb Komu romot, ami most jött ki pár napja. Aztán meglátjuk. -
vohanyi
senior tag
Mi már a 998-ast az uj GPS antennával kaptuk,és kutya baja,12-ből 10mp alatt 8-at talál 5m-es pontossággal pozícionál ! Elég a FasterGPS progi,beállitod Europa/Magyarország. Wifi,vagy adat bekapcs!! első alkalommal fontos.Bekapcsolod a GPS-t : Beállitás/Helymeghatározási mód bekapcs-Nagyon pontos-ra!! És ennyi, GPSTest bekapcs,és legjobb szabad ég alatt... ha nem ok Nálad,akkor antennát rosszul csatlakoztattad - mondom,alap rommal használom !
-
Layne
csendes tag
Aki cserélt GPS antennát, az melyik romot használja?
Cseréltem én is, próbálkoztam Faster GPS-el, EPO adatok letöltésével, a nokia-t google-re cseréltem a beállításoknál, és még a Dimitri-féle antenna modot is megcsináltam. Mégis halott a GPS. Egyetlen holddal sem kommunikál, semennyire sem...nem tudom, mit lehetne még tenni, kezdem már nagyon unni az egészet.[ Szerkesztve ]
-
csron
újonc
Sziasztok!
A gps antenna pontosan hány dollárba kerül(vagyis a szállítási költség mennyibe kerül zopomobileshopból )? -
silver10
aktív tag
válasz
dubaedit #968 üzenetére
Közben lejárt az időlimitem, bocs. Ugyanonnan mint te. Nekem annyi gondom volt a saját hülyeségem miatt, pedig már több tucatszor vásároltam PayPalon keresztül, hogy ma (lehet az éjszakás műszak okozta fáradtság miatt) 4x indítottam sikertelen tranzakciót, mire rájöttem, hogy a webkártyámra beállított limit miatt nem engedi az OTP. A PayPal viszont mind a 4 sikertelen fizetésnél levont 1 USD-t. De majd pár nap mulva már az sem lesz zárolva. De az több mint fura, hogy neked sikertelen tranzakciók után levonta a vételárat.
[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
Na megrendeltem Pre-sale a feketét. Elvileg pont 1 hét múlva érkezik nekik. Így 101E-be van (természetesen nem PayPal átváltással, hanem saját bank) Remélem addigra még jobban kiforrják magukat a custom ROM-ok. Mert a Root nem ártana. Meg persze egy jó custom TWRP recowery se. A 990-et is rögtön mentettem anno MTK DT-ot és recot egyaránt használva.
-
Layne
csendes tag
Én csak aksit rendeltem most, amire 2-5 napot vállalnak. Ez volt tegnap reggel 7 órakor, ami ugye vasárnap.
De ma már hétfő délután van, és még nem kaptam sem emailt a rendelésről, sem visszaigazolást.
Tranzakció azonosító van ugye az EU-s oldalon, de ennyi.
Paypal-el fizettem, a PP visszaigazolás megjött. Holnap délutánig várok. Ha nem történik semmi, azért rájuk írok.[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz
dubaedit #968 üzenetére
Nem értem hogy csináltad,2db 998-ast is rendeltem külön... gond nélkül,ahogy megrendeltem,azonnal jött bankomtol sms a vásárlásról,és a zopomobile.eu-ról mail szintén a vásárlásról,majd még egy mail a nyomkövető linkkel..stb.. most a 999-et végigvittem a vásárlásig :
[ Szerkesztve ]
-
Jessus81
tag
válasz
dubaedit #968 üzenetére
hát ez érdekes, én paypallal akartam, de nem engedte, mert vásárlási limit van a számlámon, és 100 felett lett volna a + paypalos tranzakciós díjjal együtt. ezért csináltam a hipayyal (ott 95ben megállt az egész nem volt + díj, mint paypalnál). azzal sikerült, és másnap reggel hívtak az otp biztonsági szolgálatától, hogy én voltam e aki indította a tranzakciót, már látták, hogy 1 nem sikerült, a másik viszont igen.
eu.s oldalról rendeltem én is. -
dubaedit
csendes tag
válasz
silver10 #966 üzenetére
Szia!
Honnan rendelted pontosan? Mert nekem ez a ZP999 vásárlás nem akar összejönni. Én a http://www.zopomobile.eu-ról szerettem volna ma PayPal-al fizetni, többször is próbáltam, de hibaüzenetekkel nem sikerült. Ezután a Hipay-el próbáltam, de az sem sikerült, viszont az árát kétszer is levonták a számlámról, a PayPal is meg a Hipay is, sem a PyPal-on, sem a Hipay-en nem látom a pénzt. Az OTP-be bementem, de ők sem látják, hogy hol van a pénz. A kosaram üres, a pénzem eltűnt. Megjegyzem, már sokszor fizettem PayPal-al, meg mással és eddig soha sem volt semmi probléma. Fogalmam sincs most mit tegyek...
Edit -
silver10
aktív tag
válasz
dubaedit #963 üzenetére
Végigvittem a vásárlást a PayPal fizetésig. Fekete szín-előrendelés. Szállítási díj nincs, de a PayPal díja 12,6 Euro. Durva. Még egyszer sem futottam bele, kínai webshopoknál sem. Azokat elkerültem. Mondjuk, ha számolom a gifteket- így sem rossz: Sandisk MSD HC átlag 8-9.000 Ft, Sm Flip tok kb. 3.400 Ft Edzett üveg: 2.200 Ft. Még nem kattintottam rá az utolsóra..
-
Jessus81
tag
válasz
dubaedit #963 üzenetére
nekem <<ilyen>> volt. de lehet mivel akkor jeletn meg akció volt.
de amúgy a fehéret most is ingyé hozzák ki
más:
tegnap a marsapa rom csinált egy érdekességet. feloldottam a képernyőt, és feljött vmi hiba, hogy leállt valami, a screen szót megjegyeztem, a többire nem emlékszem. na utána olyan bootloopba ment a gép, hogy bekérte a pin-kódokat, utána próbálta a widgeteket betölteni, de visszament bootolni, és így tovább , így tovább... csökkentett módban indítottam, leszedtem a gravitíboxot, és utána jól működött, viszont észrevettem, hogy az össze olyan asztalt törölte, amin widgetek voltak kint... hmmmm... nem tudom mi volt a baja, de betojtam picit -
dubaedit
csendes tag
Sziasztok!
Visszamondtam a ZP999 rendelésemet a .com-os oldalról, mert csak januárban szállították volna. Most az .eu-s oldalról akartam megrendelni, de láttam, hogy plusz 14 Eurót felszámítanak és még a PayPal-ra is 10,5 Eurót. Ez valóban így van? Mintha olvastam volna, hogy ingyenes szállítással is rendeltetek már innen vagy rosszul olvastam volna? Kicsit sokallom azt a plusz 24,5 Eurót...
Köszi! Edit -
Jessus81
tag
recoveryben csak úgy lehet bemenni, ha töltőn van a teló, és azon belül is a volume downal mész lefelé, viszont az enter az nem a power gomb, hanem a volume up ...
ott viszont próbáltam backupolni az egész rendszert, de nem sikerült. kiírta, hogy hova mit fog létrehozni, de tovább nem ment. power gombra a szöveg eltűnt alulról, és a hanyattfekvő droid világosabb lett, de onna se ment tovább. volume down, és megint alul a sárga szöveg, hogy hova megy a bakcup...
csak az aksi kivétel segített újraindulni. -
Jessus81
tag
válasz
silver10 #953 üzenetére
igen az összes pipa bent maradt, ahogy betöltöd a scatter fájlt, nem szedtem ki semmit, download only kell, mert nem felfelé lépsz verziót, tehát nem upgradelsz. aksi ki, betöltve minden, optionban az usbnál kiválasztva a high speed, és a DA DownLoad All, ha ez nincs bepipálva, állítólag akkor hal meg az imei.
telefon kikapcs, aksi kiszed, downloadgombra katt, majd aksi nélkül rádug. 3-4 perc és végigment, zöld kör, lehúz, aksi rárak, töltőre feldug, és bekapcs.gravity box is magyar
[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
Utólag jutott a fejembe
A Marsapa ROM-ba integrált appoknál is van magyar lokalizáció? Leginkább a Gravity Boxra gondolok.
-
silver10
aktív tag
válasz
Jessus81 #949 üzenetére
Gratula! Kérdezném, hogy az összes fájl elé lett pipa-beleértve a preloadert is-téve? És kikapcsolt teló+kivett aksival lett flashelve? A Downloadnál elég Download only, vagy kell a firmware upgrade opció?
Gondolom az IMEI-t azért nem érinti, mert, ha jól tudom az az NVRAM partícion van és azt nem tartalmazza a ROM. -
gyűrű
addikt
válasz
meridaharcos #950 üzenetére
1920*1080, 30FPS
-
meridaharcos
senior tag
Próbálok utánna olvasgatni a 999 / 3x videózási képpeségeinek, de semmi pontosat nem találok.
Tulajdonosok, légyszi segítsetek !
Milyen felbontás mellett mekkora FPS-el tud videót készíteni az említett készülék?Köszi előre is!
-
-
Layne
csendes tag
Igen azt néztem hogy ha csak a telefont rendeled magában, akkor nincs. Ha csak tartozékokat rendelsz, akkor van. Akkor a DHL úgy néz ki elkerülhetetlen. Pedig jó lett volna 2 euróért inkább 5 napot várni rá...na mindegy, tartozékot viszont akkor inkább innen rendelek majd, mint Kínából.
Aha itt írják is:
Zopomobile.eu commit to deliver the order in 24-48 hours (DHL - TNT shipping) or 2-4 days (postal service for accessories) once the order is confirmed.
[ Szerkesztve ]
-
Jessus81
tag
seur spanyol posta, majd itthon TNT hozta ki.
-
Layne
csendes tag
És akkor ez biztos hogy nem DHL vagy valamilyen más gyorsposta volt egyikőtöknek sem, hanem a normál Postal Service a 2-5 napos szállítási idővel?
Német posta, olasz posta...csak mert normál kézbesítéssel hihetetlennek hangzik az a 2-5 nap...[ Szerkesztve ]
-
Layne
csendes tag
Csao, aki az EU oldalról rendelt ZP999-et vagy 3X-et, annak is csak 2 euró volt a szállítás? A Postal Service opciónál 2-5 munkanapot ír a kézbesítésre. Mi igaz ebből, kinek mennyi idő volt?
-
Jessus81
tag
na kijött még egy rom a 999hez ITT, vagyis csak este fogja kitenni a srác.
picit több dolog van belerakva, mint a másik marsapa romba.
majd lehet ezt rakom fel. -
Jessus81
tag
abban segítsetek még, hogy mindenhol máshogy olvasom azt, hogy vegyük ki az aksit, és aksi nélkül dugjuk rá a download gomb megnyomása után, erre egy másik oldalon az van, hogy rakjuk vissza az aksit, és kikapcsolva rakjuk fel. na akkor most aksival, vagy nélküle
megnéztem win7 alatt most kikapcsolva felismeri mint mt65xxxx preloader com porton
-
Jessus81
tag
na most jelent meg egy új custom rootolt stock rom a 999hez, viszont itt van egy kis dolog : 4) do not do the flash on windows seven or eight 64-bit.
ti figyelni szoktatok erre, hogy pl win 7 64biten nem flasheltek? meg itt azt írják, hogy select the scatter, and do firmware upgrade! , a másik leírásnál, meg hogy mint újat tegyük fel...
össze vagyok zavarodva... :'( -
Jessus81
tag
válasz
silver10 #928 üzenetére
Alapból van rajta egy piktrogamokkal ellátott fólia, azt leszeded, akkor alatta van egy sima fólia is
na én azt még nem szedtem le, nem tettem fel a tempered glasst. De elég kemény így is. Az ablakos Smart view tok nagyon jó. Az ablakon is van egy plekszi vagy mi, és a tapicskolás azon keresztül, zárva is működik.
-
silver10
aktív tag
Na, mire eldöntöttem, az Eu-s raktárból kifogyott a fekete 999. Elvileg legközelebb dec 15-én lesz. Hétfőn előrendelem. Aki szintén innen vette, valóban nem jött már rá szállítás? Gondolom mindenkinek, minden feltüntetett Gift mellékelve volt. Mert akkor durván 97E-ből megvan mindez.
-
robit1973
aktív tag
válasz
Jessus81 #922 üzenetére
Nem, még nem volt rá időm. SP Flash Tool-al megy fel, miden benne van a csomagban, a driver is.
Install ROM:
- Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe
- Select a the MT6595_Android_scatter.txt in ROM
- Wait file to be added into Flash Tool
- choose Option->USB Model,click USB Model
–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed
- Turn off your phone, remove the battery.
- "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade "
- and connect your phone into the computer via USB data cable.
- The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow.
- And green circles display
- Finish !Itt van a changelog: [link]
[ Szerkesztve ]
-
robit1973
aktív tag
Elkészült a rootolt Rom a ZP999/3X-hez
: [link]
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Jessus81 #919 üzenetére
Komoly. Én is várom már, hogy a kezemben legyen.
Azt nem figyelted esetleg az Antutu teszt futtatása közben, hogy amikor a 3D teszt fut a kis hajókkal meg a parton sétáló emberekkel, akkor milyen értékek között ingadozik az FPS? A ZP998-nál ez 11-17 kõzött van a leggyorsabb romokkal is, így lesz 5500 körüli a 3D score.[ Szerkesztve ]
-
Jessus81
tag
sgs2-ről váltottam. a gyorsaság eszméletlen, ahogy a 3gb ram is érezhető az 1 helyett. az aksi, reggel 100, nem sokat telefonálok, időzített net van, óránként bekapcsol szinkronizál, és du.án 4 körül is 76%on van. a wifi az eszi rendesen, de hát melyik telóé nem. real racing3al játszok, hát fél - 3/4 óra után már elég meleg a kamera...
GPSt nem nagyon használom, nem tudok róla nyilatkozni, múltkor kipróbáltam utcán, elég gyorsan talált jelet.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz
silver10 #916 üzenetére
Ha a nyers teljesítményt nézzük, kicsivel gyorsabb csak az MT6595M-es G6200, mint egy első generációs Adreno 320. A Meizu MX4-ben ugye 600MHz-en fut a G6200, az azért valamivel gyorsabb, mint a két új Zopo-ban lévő GPU. De még ez is csak fele a snapi 801-es Adrenonak teljesítményben.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
wyattthoearp #915 üzenetére
Hát, igazából ez majdnemhogy kötelességük, ha majd egyszer szeretnék megvetni a lábukat a nyugaton is
. És szeretnék. Amúgy nem mindenkinek vált be az új antenna sajnos, bár ez nyilván romfüggő is. Én a KKartanesi V3-at használom amióta kijött. Nem szívesen cserélném, mert egyenlőre nincs jobb alternatíva.
-
silver10
aktív tag
válasz
Fitzgerald #911 üzenetére
A GPU része is érdekel engem is, bár én nem gyakran játszom phableten. Az összevetést én is megcsináltam itt anno:
[link]
És az bizony max a Snapi 800-ban lévő Adreno 330-assal van pariban kb a G6200. A 801 már komolyabb GPU-s nem beszélve a 805-ről! Végül is amiről én tudok azok: Vibe X2, Meizu MX4, ZP 999, de már kapható ha jól tudom (vagy hamarosan) a Mogu M7. És csak hamarosan lesz már Coolpad Grand5 is. A gond az, hogy ennyiből csak a Vibe X2 az 5". Ott sok dolog nem jön be nekem. Így még mindig a ZP 999! a legszimpatikusabb nekem. Egyenlőre... -
wyattthoearp
tag
válasz
Fitzgerald #914 üzenetére
Nekem elsején ért be az országba, 4.-én már hozta is a kézbesítő.
Küldtek ajándékba 2db kijelző fóliát is.
Szerintem remek support maga az antenna is, a gesztus pedig értékelendő. -
Fitzgerald
veterán
válasz
wyattthoearp #913 üzenetére
Na, az fasza. Az enyém még mindig nincs a kezemben, sőt még vámkezelés alá sem került, pedig 4 napja az országban van már. Azért ennyire nem lehetnek elhavazva a Postán. Mit csinálnak ezek, a töküket vakarják?
-
wyattthoearp
tag
Tegnap 10 perc alatt kicseréltem a GPS antennát a 998-asomban.
Azóta hibátlanul működik a navigáció és az utvonalrögzítés is. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #911 üzenetére
A big.LITTLE architektúra viszont teljesen más elven működik ugye.
Az MT6752 engem csak a Mali-T760 miatt izgat. Kíváncsi vagyok, milyen órajelen fog futni, és hol lesz teljesítmény ben az Adreno 330-hoz képest. Azt már ugye tudjuk, hogy az MT6595-ben lévő G6200 a konkurencia megoldásaihoz képest nem egy túlságosan acélos cucc, de full HD kijelzőhöz azért bőven elegendő. Nagyjából kétszer olyan gyors, mint a Mali-450MP4.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz
silver10 #910 üzenetére
Egyenlőre 3 készülék használja az MT6595-ös chipet. Lesznek még itt telefonok 5 inch körüli méretben is ugyanezzel a SoC-el. Amúgy engem a GPU teljesítmény jobban izgat, mint a CPU. Oda már sikerült eljutni, hogy jó ár/teljesítmény arányú CPU kerüljön ezekbe a kínai készülékekbe, még ha a true octás megoldásoknak túl sok értelme nincs is (a legtöbb alkalmazás 1-2 magot használ, így a magonkénti teljesítmény sokkal fontosabb).
[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
A GPS vétel gyorsaságáról és különösen a pozíció menet közbeni tartásáról autentikus vélemény(eke)t én is szívesen fogadnék. Mert gondolom a GPS, GLONASS, Beidou támogatás miatt az első fixálás után gyorsan talál már jelet, ezért a pozíciótartás érdekelne inkább. Sajnos a ZP 990-ben messze nem oldották úgy meg a navigáció kérdést mint akár a egy régebbi ALPS Atab5-ösömben! Amikor februárban olvastam Noel Hurley tájékoztatóját a Mediatek új fejlesztéseiről, eldöntöttem, hogy váltani csak 6595-re akarok, ha maradok az MTK platformnál. (persze azóta van már 6752 64 bit-es SOC stb) Ami először zavart a 999-el kapcsolatban a zafírkristály kijelző ridegsége, de ezt úgy látom elvetették, maradt a jól bevált GG3. A másik, szívesebben visszaváltottam volna 5"-ra. a 6 után. Anno azért ott volt a 980 is a 990 mellett, de ezzel még megbékélhetek.
-
dubaedit
csendes tag
Kedves ZP999 tulajdonosok!
Tudom, hogy eddig keveset használtátok, de mostanában keveset írtok erről a telefonról, mi a véleményetek róla? Jól tettem-e, hogy megrendeltem vagy sem....
Pl. a GPS tényleg jó-e, gondolok itt arra, hogy gyorsan újratervez-e vagy csak a műholdakat találja meg gyorsan. Az akksi jól bírja-e, valós töltöttségi értéket mutat-e, a telefon stabil vagy fagyogat-e, melegszik-e érezhetően gyorsabb-e, mint a ZP998? Ilyenekre gondolok, vagyis milyenek az első benyomásaitok?
Köszi! Edit -
Jessus81
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes