- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Bakter ezt mondja meg nekem valaki!
Régen érdekes nem volt semmi problémám a Pc-Cillin és a ZoneAlarm együttes használatától, most meg véletlenül sem akarnak együtt működni! De olyan szinten hogy úgy lehal a vindóz mintha meg se született volna. Régen érdekes: tudtam hogy a trükk csak annyi hogy a ZoneAlarmot kell először felrakni, és aztán a Pc-Cillint. A Pc-Cillin érzékelte hogy van fennt tűzfal, a sajátját így alapból fel se rakta, de olyan szinten hogy még választani sem lehetett az opciót és nem volt semmi gond. Most meg kénytelen vagyok Kerio-t használni, de nem vagyok elszaladva tőle. És a Pc-Cillin installáláskor észre sem veszi hogy lenne fennt tűzfal... Sztem elég jó progi a Pc-Cillin, én elég értékesnek tartom, kaptam az alaplapomhoz, és kicsit aggaszt olyan neki a Kerio mint ha nem is lenne... Komoly progi ez a Kerio personal firewall...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest