- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Ok, ez a TV rendszer lehoz az életről. Ez vmi brutálisan rossz szerintem.
-
senior tag
Fú nagyon unalmas ez a játék egyelőre..
-
senior tag
A karakter design nekem nem jön be (de még mindig jobban tetszik, mint a Genshin karik), de legalább változatosak a karakterek, eltérőek a testmodellek, nem mindenki ugyanolyan, mint a Genshinben.
Lvl 6-os vagyok.
A harc fura, eleinte nagyon nem tetszett, most 1 kicsit jobban. Fog ez még jobban is tetszeni nekem szerintem, mert pl. a Character Selector-ban kipróbálva az 1. karit (vmi pisztolyos csaj), na ott nagyon bejött a harc!Az, hogy az Ulti "energy" közös, és választani kell, hogy melyik karakterrel nyomod el, nagyon nem tetszik.
A harcos "pályák" közötti mozgás/minijáték elég gagyi, ez nem hiszem, hogy be fog jönni nekem hosszútávon, mikor már most unom.
A képregényes átvezetőket viszont maximálisan imádom!
Csaj MC-t választottam, az arca és a szemei vettek meg kilóra, de közben meg nyaktól lefelé borzalmasan érdektelen szegényke. De a szinkronhangja szuper, ahogy a többi karakternek is.
A városban van egy pár rohadt fura karakter, pl. akinél a kaja buffokat lehet venni, de ő pl. egyáltalán nem tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy miket lehet még itt csinálni majd később.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,