- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem tud valamelyikőtök egy normális éles képet a BotW Linkről mutatni?
Gondolkodom rajta hogy frissítem az avataromat (szigorúan Linkre), de nem találok jó alapanyagot. -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Én 80 órával sem tartok sehol.
Brutál hogy csinálom a questeket, veszem a ruhákat, fényképezek stb, de a % meg se moccan
Nem is bánom mondjuk mert szeretek ebben a világban kalandozni.
Bár hozzáteszem hogy szerintem a korokkal kicsit túllőttek a célon...900 ...soha nem lesz meg200 még elmenne, de 900 az nagyon sok -
Sirandrish
Topikgazda
De érted..ha a Shrine megvan, akkor a questnek is meg kell lennie nem?
Mondjuk az előfordulhat esetleg (nem tudom hogy itt erről lehet-e szó) hogy mikor odamész, totál egyértelmű hogy mi kell, és nem is keresel senkit és semmit csak csinálod.
De akkor is megadhatná nem? Vajon az %ban akkor lemaradás? -
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként azon filóztam..nem tudom ki tudja meg ki nem,
de ugye ha minden megvan akkor sincs meg a két sor szív, ami tök fura és szokatlan. Aztán beugrott és biztos vagyok benne hogy a SP hozza meg a maradék szíveket, vagy pár Shrine vagy 1-2 boss kíséretében (#3434) szgergely 96ot (vagy 98at) találtam meg magamról a többihez pedig ezt használtam :
Egy kisebb térkép..semmi extra, de enélkül biztos lett volna még néhány órácska...volt olyan hely ahova már sose mentem volna vissza Shrine miatt, aztán mégis kellett
Az viszont totál érdekes hogy minden Shrine megvan, viszont nincs kész minden Shrine quest...nem is értem az hogy lehetséges..
-
Sirandrish
Topikgazda
Töröltem..
-
Sirandrish
Topikgazda
(#3406) ldave Sejtettem hogy nem az volt a terv
-
Sirandrish
Topikgazda
A korokok nagyon lehúzzák a %ot arra legyen felkészülve mindenki.
15% körül fejeztem be a storyt. Azóta szereztem több ruhasetet is, volt amelyiket fel is húztam legalább 2it. Legalább 30 shrine-t csináltam meg azóta, pár korok (érdekes hogy 900 van, aztán alig találok belőlük), és rengeteget fényképeztem az albumba, de még nem vagyok azóta se még 20%nál sem -
Sirandrish
Topikgazda
A kövekrők: mert látom ez visszatérő téma.
Az egyik városban (direkt nem írom melyikben) van egy bolt ahol lehet ilyen tiarákat meg különböző "ékszereket" venni, és ezekhez kellenek az ékkövek is. Mittomén egy Ruby Tiara az 600 rupi meg 3 ruby, ésatöbbi. Ezen kívül más felhasználási módot az eladáson kívül én még nem találtam. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
koncsik #3367 üzenetére
Én imádom a Far Cry minden részét (az elsőt leszámítva) szóval nekem ilyet ne mondj
Ha a Primal is érdekel akkor szóljál..szívesen megadom az Ubisoft accomat (PC)...azon rajta van..A Zeldát meg abba ne hagyd..nyomassad
szgergely A Beast-en van teleport...teleportálj oda, vagy úgy sem jó?
-
Sirandrish
Topikgazda
Megvan a Guardian armor...kicsit drága volt, de nah..legalább csúnya
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bad Pritt #3354 üzenetére
Egyszerűen kizárt dolognak tartom hogy ezt 85 óra alatt bárki, valaha is 100%ra tudja tolni.
Több mint 300 képet kell benne csinálni, 120 Shrine, és a 900 korok seed...emellett 1-2 órás mellékküldik hogy meg tudj egyáltalán venni egy ruhát, ésatöbbi ésatöbbi. Nem tudom elképzelni hogy ez mind belefér 85 órába.. Kis számítást végeztem hogy ha csak a korok seedeket számolom akkor van átlag 5-6 perce egy magra. Ha kívülről tudja már valaki az egész játékot még esetleg el is tudnám képzelni, de akkor még hol vannak a Shrine-ok, a fényképek, a Beastek és maga a story? -
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy ki hogy áll? Hány Beast, hány Shrine, hány szív, mekkora stamina?
-
Sirandrish
Topikgazda
Közben kijött a cikkem is
összehasonlítós..nem a Zelda -
Sirandrish
Topikgazda
Hát nem tudom. Akármilyen komoly fegyvert is kapsz, 1 normálisabb tábort alig-alig lehet vele kitisztítani.
Ha meg valahol Silver goblin is van (azokat lehet csápolni) akkor szinte garantált hogy 1 fegyver nem lesz elég...és ez csak egy tábor.
Vannak amik jobban bírják, de ha harcolni kell, akkor pikkpakk elkopik. -
Sirandrish
Topikgazda
Aki rámegy majd a Shrine-okra az majd kösse fel a gatyeszt
2 óra alatt hármat tudtam megcsinálni...volt olyan aminek az előquestjét több kint 30 percig csináltam -
Sirandrish
Topikgazda
Az érzékelő csak akkor jelez ha közel jársz és ha pont a Shrine felé mész.
Én felmásztam a tornyokba és átlag 2-3 Shrine mindegyikből látszik. Szóval ha van mondjuk 15 torony, akkor mire mind megvan, legalább 45 Shrine-nak meg kell lennie...ha alaposan szétnézel. És ehhez nem kell semmi, csak körbefordulni -
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként örülnék ha megosztanánk egymással a spoilermentes tapasztalatainkat. Sokat tudnánk segíteni egymásnak, meg hát a Zeldáról diskurálni jóóó
-
Sirandrish
Topikgazda
Én ezt is tudatosan csináltam. Akárhol vagy magaslaton, nézzél alaposan szét. Nagyon-nagyon messziről látni őket, főleg éjszaka. Egyébként én végigvittem a storyt, lenyomtam mind a 4 beastet, az egész map fel van fedezve, és minden Shrinet amit láttam azt megcsináltam..nem hagytam ott. így járok most 60nál és
.120 van
Szóval ha csak a kijárt ösvényen haladsz célirányosan viszont alaposan szétnézel, akkor a story végére legalább 45-50nek meg kell lennie.Emellett nagyon sok olyan is lesz,
bár az bőven nem az út mentén, amihez igen komoly előfeltételeket kell megcsinálni. A lényeg a lényeg..a 15öt picit keveslem, de nem maradtál le semmiről, csak alaposabban nézz szét..jelölgesd a térképen aztán ne hagyd ott
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah én azt bőven a Story után csináltam meg, és hogy megéri-e azt nem tudom, mert minden core-omat eladtam és még csak egy darabot tudtam megvenni.
A Parryt (amikor épp működik) jobban megéri kitanulni...volt olyan hogy egyszerre 4 Guardiannal harcoltam és meg se sebződtem -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3270 üzenetére
AI-ban is ezerszer jobb.
Szerk: Úgy látszik hogy ami nem grafika abban a Zelda köröket ver a konkurenciára
-
Sirandrish
Topikgazda
Zelda vs Horizon
Grafikai összehasonlítás...igen..van értelme az összehasonlításnakAmi meglepett hogy szerintem a tűz és a víz szebb a Zeldában
Fizikában is aláz a Zelda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Sajnos nincs idő számláló így nem tudom, de olyan 50.
Abban benne van a komplett térkép, 55 Shrine, a 4 Beast és ugye a vígjáték. 1-2 mellékküldit is megcsináltam azért, de a maxolás csak ezután következik
Vagyis maxolás nemigen lesz, mert van 1-2 boss akit nem fényképeztem le, de már kinyírtam őket -
Sirandrish
Topikgazda
Aki esetleg nem tudná!
-
Sirandrish
Topikgazda
Neki nem lesz gond az alapanyagokkal
Ő a lány Koncsik
-
Sirandrish
Topikgazda
Én azt látom sokszor hogy sajna nem éri meg az erőfeszítést.
Igaz ez a ládákra vagy a mapon elhelyezkedő bossokra. Nyilván a bossokat mindenki le akarja nyomni, hát azért vannak ott, de a dropjuk kritikán aluli.
Igaz ez a ládákra is..1-2t már én is otthagytam, de volt olyan amiért vért izzadtam aztán egy 30rupis Opal volt benne? Én meg elvertem rá negyed órát -
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest