- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish #783 üzenetére
Hol vagy Xuldar?
Honnan kéred majd a képet a 3szíves végigjátszásról? -
Sirandrish
Topikgazda
Shadow temple kész 3szívvel!
Ennyit én még nem szoptam ezzel a Bossal...talán a legegyszerübb és ki öl meg? Hát ő!
De második nekifutásra elvérzett a g*ci -
Sirandrish
Topikgazda
Víz templom is kivégezve 3 szívvel!
-
Sirandrish
Topikgazda
Erdő templom kivégezve 3 szívvel
-
Sirandrish
Topikgazda
Jó reggelt Hyrule!
toturi Jól töltötted fel csak a linkeléssel voltak problémák..én onnan bogoztam ki a linket..
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #754 üzenetére
Hát köszönöm...ha jól tudom te paintba fehér háttére cerkát használva tudsz ilyet...
De nekem csak ilyenre telikSzerintem nem pro aki direkt erőszakol meg egy játékot..
Vajon milyen megfontolásból kezdte el szurkálni a táblát? Valószínüleg az az oka hogy a gyerek egy debil..
Negyed szívvel bombával ugrani a lyukba...gratulálok. -
Sirandrish
Topikgazda
Megvan a nagy kard is
Tök jó 3 szívvel tolni...sokkal finomabb és precízebb játékot igényel -
Sirandrish
Topikgazda
Fire Temple kifilézve 3 szívvel
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah...felnőttem 3 szívvel
Alakul ez -
Sirandrish
Topikgazda
Jabu kész
-
Sirandrish
Topikgazda
Dodongo kész
-
Sirandrish
Topikgazda
Deku fa kész
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah nekikezdek a 3 szíves végigjátszásnak
a Dekut megcsinálom...azt biztos nehéz lesz 3 szívvel -
Sirandrish
Topikgazda
98ban az Ocarina
Egy haver mutatta meg és azonnal letettem a hajam
Később emuval játszottam a Link to the Pastot, ami egyébként DS-en is toltam..
Jött a MM, majd WW..valahol emuval a Minish Capet is toltam + a régi NES-es részeket is egy ideig de azok mg nem voltak az igaziak
TP is befigyelt..
DS-en játszottam PH-val is csak ott pont a vége előtt adtam el a DS-tEgyébként én elsőnek általában a fire templomot tolom..majd erdő és víz..majd spirit és shadow..ennyi a sorrendről
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #591 üzenetére
Figyelj.
Én a WW-t is végigtoltam már vagy 5ször..
Toturival fullos galériát csináltunk szóval van benne játékidőm.
A TP-t is végigvittem már vagy 3szor (lassasn ideje is elővenni)
Az Ocarinát meg vagy 20-30 alkalommal.
Nekem tökmindegy hogy te mivel játszol.Ajánlottam valamit amit vagy megfogadsz, vagy (ahogy én érzem) egyszerűen nem fogod élvezni a WW-t példásul amiért annyira GC-t akarsz venni.
Az meg szerintem kellemetlen lenne nemde?
A döntés a tiéd persze -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #576 üzenetére
WW ide vagy oda...könnyű játék ide vagy oda...higgy nekem...az Ocarina jóval könnyebb.
Én mindenképpen azt mondom hogy feküdj neki az Ocarinának és próbálj rájönni a Zelda nyitjára.
Nem azért hogy az is meglegyen és hogy elmondhasd magadról hogy az is megvan, szimplán hogy élvezhesd a WW-t.
Brutális méretű terület áll rendelkezésedre a WW-ben is ha nincs meg az a bizonyos "Zeldás agy" hozzá akkor szenvedni fogsz.
A saját szórakozásod rontod el ha azzal a Zeldával kezdel.
A Zelda pont az a játék ahol a felfedezés a lényeg, ahol ha rájössz 1-1 feladatra vagy csak megtalálod a helyes utat az büszkévé tesz...ha ez az Ocarinában nehezedre esik (egyelőre) akkor a WW-be véged.
Hidd el a jó szándék beszél belőlem...
Ha minden 30méter után a jutúbhoz kell nyúlnod, vagy a forumon kell kérdezgetned akkor kiölöd azt a varázst amit a Zelda képvisel és amit a Zelda ad neked amikor játszod. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #542 üzenetére
1. GBA-s Minish Cap-ből van a Linkem.
2. a SNES-es is sokkal szebb
3. 1.és 2. a NES és a 6.-at kreáltamNem olyan durva de azért van pici különbség...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #521 üzenetére
Ezt az infót sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom
#522) Há, had duzzogjon
#520 Max ketten jönnek..odamész, Fa pajsz blokk majd célzás, lősz, oldalraugrasz, célzás, ugrás, lősz..viszlát ..
Vagy szimplán úgy célzod be az elsőt hogy a másikhoz közel légy, ekkor az első elbujik..ennyi -
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest