- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Mi egyszer toturival kifulloltuk...
Ugye csak második végigjátszással tudod megcsinálni, mert mire megkapod az elsőbe a fényképezőt, addigra már leütsz 1-2 olyan bosst amit csak ott és akkor látsz. Mi nekimentünk ugye újra..le is fényképeztük az első bosst, és a faszi nem fogadta el
Még jó hogy nem mentettünk közbe így újra tudtuk kezdeni...megint -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1552 üzenetére
Szerintem 1-2 óra alatt szokható
-
Sirandrish
Topikgazda
The Legend of Zelda 3DS Gameplay Trailer
Van egy "enyhe" Minish Cap érzése...csak itt nem mini leszel hanem papír
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1545 üzenetére
Jaja..én is nézegetem a Devian Artot és próbálok is némi ihletet szerválni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1543 üzenetére
És a kardos motívumba hova tennél egy Templom belsőt, beszűrődő napfénnyel?
Egyébként köszi a segítséget, de túlzsúfolni se szeretném..
Most épp azon gondolkodom hogy ami az előbb mondtál hogy a Triforce jelentését ilyen szalagra bele lehet-e valahogy építeni, de szerintem az már sok lenne vagy valamit ki kéne hogy hagyjak..Nah erre még alszom 1-2-t szerintem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1541 üzenetére
Hát már nem tudom..de valami egyediséget szeretnék belevinni, hogy azért ne egy az egybe legyen copyzva..
Szerintem megy majd egy felirat alá vagy felé az tuti, de még valami "csavar" kellene bele -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1539 üzenetére
Azon a képen is van valami az "ábra" alatt csak nem nagyon értem
Illetve ez a kép nagyon szép és jó, de én mindenképp feketét akarok..a színes nekem túl csicsás, és pl ez az ábra is túl zsúfolt lenne feketében..
Elvesznének a részletek..annak meg semmi értelme nem lenneAzért ez sem gyenge
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1537 üzenetére
De a kardos pajzsos motívum így is úgy is maradna
Tehát azt nem vetettem el csak az alá vagy felé ívesen lehet odabiggyesztek egy zelda feliratot is, csak még nem tudom milyen betűvel -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1535 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e hogy ez egy Zelda topik, és hogy én egy Zelda őrült vagyok, illetve hogy amit linkeltem "ősi" nyelvek, azok mind mind a Zeldában használatosak.
Tehát úgy ősi hogy a Zelda univerzumban ősi..nah érted nem?" 'olvashatatlan' írást (kínait, japánt, meg mindenféle sznobkodást) értelmetlen feltetoválni, mert ha nem ad át semmilyen üzenetet a külvilágnak,"
Én magamnak csináltatom és nem a külvilágnak..
Nem akarok üzenni vele senkinek semmit..nekem kell hogy tetsszen és nem annak aki látja, végül is én fogom életem hátralévő éveiben viselni. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish #1531 üzenetére
Vagy ilyen ősi nyelven kellene vagy ha olvasható akkor a Ravenna és a Sherwood tetszik!
Vélemény?
Az egyik a TP-be a másik a WW-ben volt jelen -
Sirandrish
Topikgazda
Ez lehet kevésbé mutatna jól az én szőrös seggemen
Komolyra fordítva: Próbálok kitalálni valami egyedit is a tetkóba..esetleg valami szöveg, persze zeldás betükkel..
Nem tudom..de valami kéneSzerk: Mondjuk ebből alá hogy Zelda
Vagy ilyenből..ez elvileg a TP-ben használt Latin-Hylian
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Köszi srácok...nagyon igényesnek néz ki képek alapján
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1506 üzenetére
Zelda remake érdekelne elsősorban meg ofc majd idővel az új zelda..
Néztem amúgy..majdnem 100K, szóval mindenképp várok néhány hónapot -
Sirandrish
Topikgazda
Ha érdekel titeket nézzetek be!
-
Sirandrish
Topikgazda
20 szív megvan
Jönnek a Gratitude-ok -
Sirandrish
Topikgazda
jah meg azt is hogy mijaza Hero Mod?
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez a Thunder Dragon Challenge mit ad?
Tudja valaki? Csak olyat látok hogy "3 Rare Treasure" de hogy az mi... -
Sirandrish
Topikgazda
Skacok...az az inventory ahol a tegez van meg a medalok...ott hogy lehet variálni a cuccok között?
Mivel már vagy 3 item nem fér be gondolom lehet váltogatni... -
Sirandrish
Topikgazda
Valaki megtudná mondani mit tud a Life Medal és a Heart Medal?
-
Sirandrish
Topikgazda
Kérdés: Van peca a SS-ben?
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát gyerekek erre at SS-re megérte várni!
Még csak az elején vagyunk toturi kollégával de a grafika pazar, irányítás tökéletes, a hangulat fantasztikus, és a zenék és bámulatosak.
Szóval aki még nem tette az próbálja kifeleEgyébként aki már játszott vele...megvan valakinek a 100%?
-
Sirandrish
Topikgazda
Aki már tolta az SS-t az olvasson már be a WII topikba..hátha tud segíteni..
-
Sirandrish
Topikgazda
Pinnyuspunnyos..
Senki sem tolja? -
Sirandrish
Topikgazda
Hát nem tudom.
Azért a Zelda eddig nem mutatott lejtmenetet szerintem.
Nézzük csak a 3D-s részeket.
Ocarina, nah az mindent ütött és azóta is a legjobb...aztán jött az MM, ami sokak szerint még jobb volt mint az Ocarina, bár ugye sokaknak nagyon nehéz is volt. Majd a Wind Waker ami ugyan kicsit más lett de ettől még marha jó. Szerintem az azért lett Cel Shaded meg könnyebb a többinél mert nem mertek ellenfelet csinálni az Ocarinának mivel az igen csak magasra tette a mércét.
Aztán jött a TP ami szintén annyi újdonságot hozott hogy a világ álla leesett...akkor megint jött hogy hu ezt nem lehet már hova fejleszteni erre BUMM, SS...ami megint csak odabaszott.
Szóval én azt mondom hogy valóban nehéz überelni 1-1 elődöt de ha valaki akkor a Nintendo meg tudja csinálni...szerintem bizonyították már az állításomat. -
Sirandrish
Topikgazda
Nah ha minden igaz sikerül szereznem egy DS Lite-ot úgyhogy lesz egy kis Link to the Past, Minish Cap, Phantom Hourglass ás persze Spirit Tracks is
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah mizu erre?
Sehun senki? Ha már nagyon nem SS-eztek skacok akkor adok egy címet..küldjétek el bátran míg én is végigjátszom..ne porosodjon otthon a masina játékostul -
Sirandrish
Topikgazda
Mennyi gametime van már a SS-ben srácok?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest