- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #3838 üzenetére
Tényleges Dungeonok sajnos nincsenek benne.
Vannak ugyan "dungeonok" (bár rohadt kevés), de azok sem a megszokott Zeldás útvesztők...de majd meglátod. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3786 üzenetére
Rohadt jók, csak egy néhánynak igen borsos az ára..
-
Sirandrish
Topikgazda
Legyen igazatok...had jöjjön az a Zelda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3774 üzenetére
Ahogy a Nintendot ismerem, Switchen új Zelda már nem lesz.
Bár mivel kazetta power van, én nagyon örülnék ha kiadnák a HD részeket erre a gépre is... -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3772 üzenetére
Az első Zeldától? Ami 86ban jelent meg?
Ha sietsz megvan 300 óra alatt...ha mindet maxolod, akkor.....hány éves is vagy? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3769 üzenetére
Hát az MM-el semmiképp sem kezdeném a helyedben.
Azért nem ajánlanám kezdésnek (főleg a BotW után) az OOT-t mert játékmechanikai szempontból hatalmas a szakadék a két játék között. Persze az OOT 98ban legalább annyira, ha nem kétszer annyira volt forradalmi mint most a BotW, de 2017es szemmel, lehet kicsit fakó lesz az egész.Nálam minden idők valaha volt legjobb játéka egyébként
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #3767 üzenetére
Ez kb olyan mint hogy a WW-ből is kihagyták. Mindkettő hatalmas öngól..
Gyakorlatilag alig lett volna meló vele, de sokat dobott volna rajta...
Én hja..ott álltam, meg dobáltam a "dinamitot", de az nem az igaziAdam_Shepard Az MM amúgy is túl HC a "koca" Zeldásoknak.
De a WW, TP, SS az simán pótolható...és amikor már nem bírsz elszabadulni a Zeldáktól, akkor jöhetnek a korábbiak
Az Ocarinát csak azért nem említem, mert nem akarom hogy akkora függő legyél mint én -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3762 üzenetére
Ezt még nagyon könnyű lenne fokozni. Visszahoznák a régi dungeon rendszert, és lenne belőle vagy 12 a játékban...minden más maradhat. Mármint a hatalmas terület, az időjárás, a kajarendszer, minden csak kicsit talán fejleszthetik, ha lenne hova. De a dungeonok hiányoznak ebből a részből..
Emellett használati tárgyak? Egy ilyen szabadságú játékban ha megkapnánk mondjuk egy TP féle tárgylistát....a lehetőségek száma a végtelenről, végtelen négyzetre nőne.Szóval hja...azért van még hova fejlődni, mondom ezt úgy hogy minden porcikáját imádom
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
promagus00 #3718 üzenetére
Hát nem a legkönnyebben beszerezhető Zelda, de ha látok szólok..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
fogtunder #3706 üzenetére
A Shrine-ok jók, de ezt régen simán megoldották mellékküldikkel.
Csak azok ugye szívdarabot adtak.
Viszont akkor is hiányoznak a Dungeonok. Rendben..kapunk 4et, de szerintem mondjuk egy Ocarinás Water Templehez, vagy WW-s Wind Templehez képest nevetségesen egyszerűek. Persze telepakolták az egész világot tartalommal, azzal nincs is baj, de ezek a másfél-két órás tematikus dungeonok akkor is hiányoznakBennyboy Szerintem jól sejted a választ. A válasz : nem
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah mi a pálya? Mit szóltok hogy állítólag telefonra is jön Zelda játék?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Pedig valami tuti nem stimmel, mert ezek a listák jók.
Én amúgy egy egyszerű térképet használtam, és azok alapján fedeztem fel.
Semmiféle leírás, vagy kép/videó nem volt, szóval volt amelyiket kerestem egy darabig, de nekem működött..
Korábban asszem linkeltem is azt a térképet...próbáld meg azt. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász #3626 üzenetére
Úgy csináld ahogy élvezed...hisz az a lényeg
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bennyboy #3619 üzenetére
Én minden drágakövet eladok. Jó, ez nemigaz, mert amíg nem kell a della addig elvannak nálam, de amúgy gond nélkül eladom. Még nem hiányoztak. A paci szuper dolog, de szerintem totál hasztalan ha használod a fast travelt. Mire elérsz egy istállóhoz, majd onnan ahova akarsz, már rég ott lehetsz másképpen
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász #3609 üzenetére
30 óra alatt mind a 4 beast? Akkor te sokat nem kalandozol
Egyébként a zene gondolom rajta van a Soundtracken.. -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Igen megcsináltam. Poén volt mert engem alternatív megoldásokra kényszerített. Pl Hinoxot a fémládákkal vertem agyon
Én is inkább a Staminát erőltettem..hasznosabbnak éreztem..főleg az elején.
Goron city meg ott van ahol elégszOda kell felmenni a fireproof poti segítségével.. -
Sirandrish
Topikgazda
Az a durva a Korokokkal, hogy kb 90 órám volt a játékban amikor úgy ráfeküdtem a témára. 90 óra alatt, úgy hogy minden Shrine megvolt, és hát nem futottam el minden mellett, volt összesen vagy 50!!!? A 900 ból?
Egyébként nagyon jól gyűjthetőek, de direkt arra hajt az ember...persze csak vagy 400ig szerintem...utána már guide vagy semmi. Legalábbis elég erősen kétlem hogy a felénél többet össze lehet szedni segítség nélkül. Mármint biztos össze lehet pár 1000 óra alatt -
Sirandrish
Topikgazda
Hétvégén kicsit rámentem a Korokokra, és bővült is a "gyűjteményem" vagy 100-al.
Most járok összesen 35%nál, 100óra játék után -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bazsa01129 #3556 üzenetére
Nem erről van szó. Csak nem értem miért nem lehetett elosztani. Programozás szempontjából mégis mi lett volna ha a korokok csak 0,06%ot érnek míg a Bossok 0,2t . De ott a fényképalbum...több száz képet csinálhatsz, de a progress szempontjából nincs is jelentősége.
És nem mondom hogy nem élvezem, főleg az overworld bossokat legyalázni, de elmarad a jutalom...a dropjuk sem épp kőkemény -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bazsa01129 #3554 üzenetére
Én ugyanezt érzem 95 óránál.
Egy dolog ami csalódást okoz nekem személy szerint.
Rengeteg olyan időigényes tartalom van a játékban ami kicsit sem számít bele a progressbe..ez szerintem nem jó úgy -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bazsa01129 #3550 üzenetére
Majd oszd meg velünk is
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bazsi1987 #3548 üzenetére
Mindhárom darabja 1-1 Shrine-ban van.
Amúgy az mire? Nem volt még hegy aminek a megmászását félbe kellett volna hagynom.
Mindegyiken van néhány perem amin meg lehet állni, és akkor pillanatok alatt full a stamina, és mehetsz tovább.
Ha meg már sok a staminád akkor ugrálhatsz is ezerrel -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bazsa01129 #3546 üzenetére
A %ot csak azután írja térkép bal alsó sarkában, miután végigvitted a storyt.
Hogy hány órád van azt pedig a Switch menüben a profilod alatt tudod megnézni. WiiU-n nem tudom, de sanszos hogy ott is így van. -
Sirandrish
Topikgazda
Ez komoly?
Az addig rendben van hogy a korokok a % javát kiteszik, de ezek szerint kb semmi nem számít bele a %ba..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest