- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
erdoke
titán
Hát nem is tudom. Nálam nem fekszik fel rendesen a procira, pedig tövig húztam, kézzel el lehet forgatni a bordát.:O
Felraktam már vagy 3-4x, egyszer még egy szerelős havert is hívtam, hogy nézze meg, tényleg nem én vagyok a hülye. Talán elgörbült a két idom, ami ráhúzza a bordát a procira?:F -
bulyu
csendes tag
Sziasztok.
Megnéztem a csavarnál : semmi meleg, tehát nemigen ott viszi át a hőt. Szerintem egy kicsit csak rásegít a szoros felfekvéshez és azért csökkent a hőmérséklet.
Egyébként : Van 50 MB tárhelyem a www.bulyu.ingyenweb.hu címen, fel is töltöttem a képeket, de sajna nem lehet még megnézni mert nem tudok index.html -t csinálni. Illetve csináltam egy kezdetlegeset csak nem tudom benne megadni,hogy hogy lehet a képeket megnézni ill. letölteni.
Ha valaki ebben tudna segíteni jó lenne. A zalmantuning nevű könyvtárban vannak a képek.
Helló mindenki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged