- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Iceclon
csendes tag
Hi all!
Jaj hol is kezdjem... hmm szóval életem nagy részét a hasamon fekve élem a gép elött, és hozzászoktam teljesen a füleshez, szinte a nap 24 órájában rajtam van :)
Mikor az utcsó fülesem beadta a derekát (infrás Sony), hallottam hogy van a Zalman ZM-RS6F Theatre 6 nevezetű füles, amiről nem nagyon mondanak rosszat, és állítólag tényleg vissza adja az 5.1-et. Ám legyen, megvettem és rákötöttem egy ASUS A7N8X-E Deluxe (NVIDIA nForce2 Ultra 400 Lapkakészlet) alaplapra integrált hangkártyára.
Mikor megpillantottam az NVIDIA nForce vezérlőpultot, egy picit leizzadtam, mert foggalmam sincs, hogy kell beállítani.
Arra rájöttem, hogy hogy kell átállítani, hogy a line-in meg a mikrofon átalakuljon center, meg hátsó hangszóró ajzatra. De gőzöm se volt, hogy mi a ''Dolby Surround kódolás endegélyezése'' vagy a ''Küzépső csatorna létrehozása'' stb. Ezekre egyikre se adtam pipát. Megnyomtam a 'Teszthang' gombot, és ellenőriztem a csatornákat. A left és a right leüvöltötte a fejem, a centert szinte egyáltalán nem hallottam, és a hátsó két hangszórót még úgy aránylag hallottam a megfelelő helyen. Megpróbáltam azt, hogy az ''Előkeverés hangerőszintjei''-t átállítani, úgy hogy a jobb és bal oldalt szinte minimumra levettem, de ez se segített, annyira halk, hogy film alatt szinte egyáltalán nem hallani, csak mintha suttognának a filmben. (Media Player Classic-ot használok, ahol az AC3 Decoder settings 3Front + 2 Rear -ra volt állítva, + pipa az LFE -nél)
Bárhogy állítgattam, nem jöttem rá hogy lehetne rendesen beállítani, mert így abszolúte élvezhetetlenek a filmek, van esetleg valami ötletetek? (az eladás+aprítógépbe dobást kihagynám :) )
jahh és a windows XP probléma: Amikor állítok a hangerőn a speaker sípol egy hatalmasat, ezt hogy lehetne kikapcsolni, mert ez nem a legjobb mikor hajnal 3-kor állítok a hangon és a fél lakás felébred a zajra...
Előre is megköszönök minden segítséget!
Üdvözlettel, Iceclon!
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest