Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Aktív témák
-
Immy
őstag
Zárható
-
Immy
őstag
gianninak nem lesz.

Ezért még mindig keresek de most már csak komoly eladók keressenek meg
-
Immy
őstag
Sajna yutani hűtője túl nagy lenne a házamba és
mivel Csigi nem válaszol se telefonra se pü-re ezért újra keresem a címben említett hűtőt -
Budapesten vagyok.
Fan Mate az járt hozzá, megvan.
Paszta nem biztos, max adok hozzá másmilyet.
Socket A-n volt régebben nekem is, de megvan hozzá az összes felfogatás.
1-2 év közé teszem a korát. Családos ember vagyok, szal napi átlag 1-2 órát ment esténként, azt is leszabályozva.
Gari már nincs rá, természetesen én vállalom a kipróbálásig.
Ha érdekel, küldj egy telefonszámot priviben, felhívlak és megbeszéljük a részleteket...
Az én számom az adataimnál.
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Immy,
NF7-re nem biztos, hogy fel tudod rakni ezeket a hűtőket, mert a CPU foglalat kint van a lap szélén, így csak olyan házba tudod beszerelni ezt a hűtőt, ahol az alaplap fölött van még bőven hely.
A hűtő átmérője olyan 14 cm, így a CPU magjától felfelé számolj még bő 7 cm hellyel. -
Yutani
nagyúr
Van nekem egy ilyenem: [link]
Illetve ennek a III+ verziója, de nem tudok felfedezni kölünbséget a kettő között.
Szerk: de igen, megvan a különbség. A III+ hűtőhöz nincs a tartozékok között feltüntetett hosszú lábú aluminium rögzítő, ami gondolom a S775 rögzítéshez kell.
A héten vettem bruttó 4.750 forintért (Mistral), tegnap raktam fel. Annyira halk egyébként a gépem, hogy engem sajnos zavar 1600 rpm-en is ez a hűtő (búgó hangja van, egy hangosabb konfigban biztosan nem zavaró). Mivel ma veszek egy AC Freezer 64 Pro hűtőt helyette, így ettől meg szeretnék válni.
Full dobozosan, minden tartozékával (vissza tudom csomagolni, mintha új lenne), S462, S478, S754/939 felfogatóval, a pasztát sem bontottam fel.
Így odaadnám 4.000 Ft-ért. Számlával, garilevéllel természetesen.
[Szerkesztve] -
Immy
őstag
Ilyet vennék!
móricz zsigmond körtéren lehetne megoldani.
nem kell ledes.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest