Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Totyi
őstag
É nem vagyok olyan régi motoros.Majd 2 éve reggeltem;de ez a topic majdnem a csúcs.A WC-n ülés fortélyainak nem akarunk topicot nyitni?Esetleg hogyan menjünk csámpásan;vagy netán:üres szobában hányan vagyunk?
Nem sértegetni akarlak;de ez már végképp nem ide való.-de nekem mindegy;csupán a véleményemet írtam le.
Trükkök
,milyen trükköt lehet csinálni egy yo-yoval amit nem lehet megunni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Da Tricky
csendes tag
Na hellósztok!
Megnyitottam ez a topicot ennek a jó kis freestyle cuccnak! Én imádom, közben mégsem vagyok Old School-os!!! Yo kis játék!! Én imádom jól elvagyok vele!!! Akinek esetleg még van az ossza meg a véleményét róla és küldjön trükköket, hogy hogyan kell azokat megcsinálni!
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Befutott a Mortal Kombat II mozifilm legújabb előzetese
- Assetto Corsa Rally
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,milyen trükköt lehet csinálni egy yo-yoval amit nem lehet megunni? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)