- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Lord Zero #15 üzenetére
''természetesen fenntartom magamnak a tévedés lehetőségét, és valóban nem kizárt, h ez esetben erről van szó''
Örülök hogy fenntartod, mert szerintem mind memória, mind a proci általában először csak hibázgat, és csak utánna fagy ki teljesen.
Ha memória, vagy proci hiba olyan szintű ami mondjuk memtest-el szoktál órák alatt kideríteni akkor miért ne szálhatna el a progi hibaüzenettel?
VGA-ról nem tudok mit mondani, hogy ott okozhat-e programhibát a melegedés...
Én meg azt mondom, hogy ha szoftverhibáról lenne szó, akkor miért csak pár perc után száll el mindig? -
drCaligari
tag
xy.exe = a játék indító file. pl.: gta-sa.exe
A VGA kártya nem melegszik és amúgy is most lett cserélve (szervízben) a venti.
A húzás nem hiszem, hogy gond lenne, mert már régóta van húzva a proci. Ráadásul nem is igazi húzás (legalább is ezt monta a srác aki csinálta), mert csak a bios-ban állítottunk át valamit asszem 100-ról 133-ra, de ehez már én hülye vagyok. A mem. tesztet kipróbálom ill. asszem lefuttatom a 3DMark-ot is, de én inkább valami szoftveres ügyre gondolok, de ismétlem nem vagyok egy nagy guru.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest