Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
Noss
Az én környezetemben is felcsapta a fejét ez a mánia , s most énis regeltem
Sószerinte ezt kaptam :
Tudok egy tuti dolgot!Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok pénzt kap, cserébe kapsz egy telefont,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t ilyeneket,tök ingyen!!! Az ismerősöm már mult héten kapta meg az x-boxot!!! Mutatta is!!! Én is regisztráltam!! Leírom hogy kell: te is regisztrálj mindenképpen!!! nagyon megéri!! http://www.xpango.com?ref=90414240 Pontosan ezt írd be mindenestől!!! Ez fontos!!! Az oldalon lesz három kép valamelyikre kattints!!! bejövő oldal tetején ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!!! FIRST NAME: vezetékneved LAST NAME: keresztneved EMAIL: e-mail cím PASSWORD: jelszavad CONFIRM PASWORD: jelszó mégeccer! ADRESS 1: utca, házszám TOWN/city: város CONUTY/state:megye COUNTRY
rszág POST CODE:irányítószám CONTACT NUMBER: teló szám ( nem fontos) HOW DID YOU HEAR:mindenképp ez legyen ott:friend or referal!!!! FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy mien cuccot kérsz,cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit! REFERRAL ID: 90414240 ez legyen mindenképp!!!Másképp nem mükszik
2007.04.02. 16:31:39 Kornél™(L) Giokondo TERMS AND CONDITIONS: a ''View'' legyen kipipálva!!!! Ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!!! Bejön egy oldal ez kiírja a REFERAL számodat ezt írd le el ne felejtsd el!!! Küldd el e-mailbe mindenkinek ezt a linket:www.xpango.com/?ref=számod A számod szó helyére a te referal számodat kell írni!!! Minél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a cuccot!!!! Nem kamu csak regisztrálnod kell és tovább küldeni a linket!! Csak így működik a dolog!!
Ha nem rgisztráltatok akkor regeljetek .
Kitudja lehet nekemis beüt a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
rszág POST CODE:irányítószám CONTACT NUMBER: teló szám ( nem fontos) HOW DID YOU HEAR:mindenképp ez legyen ott:friend or referal!!!! FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy mien cuccot kérsz,cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit! REFERRAL ID: 90414240 ez legyen mindenképp!!!Másképp nem mükszik