Új hozzászólás Aktív témák
-
Cinibn
csendes tag
Szia!
Tavaly vagy előtte egy évvel a port.hu megújult.
A régi verziós oldal még most is elérhető, ha jól emlékszem, de ebben nem vagyok biztos.
A beállítási configurációs fájlokból láttam, hogy egy "old" kiterjesztés volt látható.
Ezért nem szedi le a leírásokat, mert az már egy új aloldalon van, amit már nem tud grabbelni.Már nem is használom és nem is a port.hu-t.
Nálam a Webgrab fut, és a tvanimare-ről grabbel, megjegyzem fényévekkel gyorsabban. -
golya87
őstag
Végül itt találtam megoldást. A /usr/bin/tv_grab_huro fájlt kicseréltem az innen származó legújabbra (tv_grab_huro.in), jogosultságot, tulajt és nevet ugyan olyanra állítottam, mint a régi fájlnál volt.
Ezután a tvheadend socketen keresztül, mert a beépített xmltv sem működik, betöltődtek az EPG adatok, cserébe az ékezetes karaktereket nem jeleníti meg rendesen. De ez már tvheadend hiba, nem xmltv, ott tökéletesen vannak letöltve az adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged