Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
-
lehella
senior tag
válasz
Hali1975 #4190 üzenetére
A hőmérőnek a bluetoothát mennyire használja jobban? Úgy értem hogy most csak akkor megy a bluetooth, ha a telefon csatlakozik hozzá. Ez ugye lassú, de a smart home hubbal gyors lesz. Azért, mert állandóan megy a bluetooth, vagy bizonyos időnként lekéri?
Amit linkeltél a xiaominál 7990 ft, de Alin nem láttam olcsóbban, átlag 28-30$. Lehet itthon akció van épp? -
lehella
senior tag
válasz
farkas-j #4151 üzenetére
Szia, nekem is ilyenkor hőmérőim vannak. Ez a gateway mire jó pontosan? Illetve miben másabb mint a drágább xiaomi smart home hub?
Egyébként szeretném a hőmérőket távolról nézni, vagy akár valahogy gyorsabban monitorozni, mint amikor egyesével és lassan kérdezem le a telefonnal őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politika
- Bitcoin topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest