- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
e-Ditke #3836 üzenetére
Hát nem tudom ez az app micsoda de hogy nem Pie-ra van írva az teljesen biztos:
Már a linkeden is írja, hogy SDK: API 21 - az Lollipop, azaz Android 5, amit mondasz meg a Pie lenne de az meg Android 9 (API 28). Az apk egyébként azt mondja magáról, hogy:aapt d xmltree FM\ Radio\ 2.0_originalapk.com.apk AndroidManifest.xml | grep -i "\(min\|target\)sdk"
A: android:minSdkVersion(0x0101020c)=(type 0x10)0x15
A: android:targetSdkVersion(0x01010270)=(type 0x10)0x15
A minSdk és a targetSdk is 0x15 vagyis decimális 21 tehát Android 5 Lollipop-ra van írva. Ezért nem teszi fel - mert nem tudja feltenni. Talán nézz szét Play-en FM rádióért de tele van hányva a piac "FM radio" app-al ami csak nevében az amúgy online vagy pl. itt van a Xiaomi oldala APKMirror-on ahol az Android 10-re írt FM rádió van, október 8-as build van fent, felmegy mint frissítés de abban se megy ( de az legalább Min: Android 10 (Q, API 29)Target: Android 9.0 (Pie, API 28)) meg ha MIUI kell akkor a MIUI System Updates Telegram csatornán van fent egy de az meg beta és júliusi.. de én ezeket most feldobtam de RDS-t nem tudnak, ezért nem írják ki a rádió nevét se, az is RDS-el jönne. Mintha kihagyták volna teljesen.. -
-
crok
nagyúr
válasz
e-Ditke #3785 üzenetére
A Galileo miatt vastagon tele van már sírva a c.mi.com, valamiért "kifelejtődött" eddig minden ROM-ból, pedig tudja a HW mert XDA-n megoldották (na ezt a thread-et most nem lelem és azért a Google link mert a c.mi.com keresője fabatkák nem ér).
A nav.bar szerintem max. úgy tűntethető el ha átállítod a vezérlést kézmozdulatos vezérlésre. Ez MIUI. Ez ilyen. Esetleg a teljes képernyős módot lehet állítani hogy melyik appban legyen és melyikben ne, azt kipróbálhatod hogy ha neked van olyan appod amiben nem tűnik el abban teljes képernyős módot "kényszeríthetsz".
Smart Lock-ra:
Beállítások -> Jelszavak és biztonság -> Feloldás Bluetooth eszközzel, ez van..
Beállítások -> Jelszavak és biztonság -> Adatvédelem -> Trust Agent komponensek -> Google Smart Lock, gyanítom ezt keresed de másnak nyoma nincs a menüben, úgy értem a hely alapú feloldásnak.. még úgy se hogy a Google location history-t is bekapcsoltam.. és áttúrtam a teljes Activity listát.. de gyors Google és Pixelekben is panaszkodtak hogy kikerült, nemcsak MIUI-ból - és elég régen. Úgyhogy ez lehet ennyi volt.@Swiftkey: amint elárulja valaki hogy hogy lehet beállítani hogy normális billentyűzet kinézete és működése legyen (tahát nincs felül szókitalálás meg egyéb számomra haszontalan és teljesen felesleges funkciók meg a hasznos terület kitakarása) akkor adok neki egy esélyt megint - de nem emlékszem hogy lehetne benne olyat elérni mint amit a sima GBoard vagy az OpenBoard tud.. hogy sima, egyszerű billentyűzet legyen, semmi több.
@Új csoda akkustat: azért 24 óra mert úgy gondolták a Xiaomi szoftvermérnökei hogy erre van igény. Kínai ROM-ra most jött egy frissítés ami picit jobb de ott is 24 óra a max.. borzasztó.. nem is használom.. ott van a BBS az legalább biztosan az Android stat-ot mutatja.
@64GB kártya: persze hogy megeszi.. csak lehetőleg legyen rendes kártya, ne "hamisított". Ahogy írták is ha túl olcsó.. nem biztos hogy azt kapod ami a csomagolásra van írva.@Messenger értesítés: MIUI kanossza, lakatold, akku: nincs koráltozás, autostart, ésatöbbi (háttérben futás már MIUI 12 menüben nincs benne)
@forgatás érzékenység: esetleg egy kalibrálást megérne: Tárcsázóban *#*#MIUI#*#* (*#*#8464#*#*) és a 23. teszt a Gyroscope test, abban van Calibration gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest