- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
Szerintem csak miui 11 + android 10 vagy felette elérhető a global dark mode.
Nekem miui 11-hez android 7 maradt (miui global stabil) -
crok
Topikgazda
Megteszi valaki, hogy MIUI 11 alol a Beallitasok - Telefonrol menurol kuld egy screenshotot? Koszi!
-
crok
Topikgazda
válasz #89874944 #34768 üzenetére
Most végül milyen ROM, melyik GApps lett kiválasztva és feltéve? Pixel setup? Mert pl. nálam a LOS16 hivatalos van fent egy kiherélt nano-val és a világon nincs és nem volt ilyen baja.
loosht: én se értem dehát menni kell a trendek felé, még ha mesterségesen van generálva akkor is ( : A kifehérítést egyáltalán nem tudtam és a mai napig nem tudom hovatenni.. a sötétet szerettem akkor is, most is, de leginkább a kék szín szűrést szeretem, mert nem fárasztja a szemet este - nappal meg nekem spec. mindegy : D
-
törölt tag
lineage-16.0-20191120-nightly-mido-signed.zip
semmilyen gapps nincs
-
crok
Topikgazda
válasz #89874944 #34772 üzenetére
Tedd akkor fel a lineage-16.0-20191112-nightly-mido-signed.zip -et, majd utána frissíted. Nem tudom milyen baja lehet de csak ma min. 3-an tették fel a TG csoportban és senki nem észlelt ilyet (pedig indiaiak, ha meg valami van hát azok sírnak..)
-
crok
Topikgazda
válasz #89874944 #34774 üzenetére
Azt te tudod milyen GApps csomag a megfelelő neked - kis segítség itt.
Jaigen: GApps csomagot utólag ne tegyél fel - mentsd meg magad az önszivatástól.. GApps csomagot mindig ROM telepítéskor DE első start előtt kell feltenni, frissíteni (újabb verziójút flash-elni) lehet ha akarod csak értelme nincs nagyon mert magától frissülnek a komponensek valamint nagyobbat fel lehet flash-elni de kisebbet nem (ebből lesznek azok az anomáliák, hogy elvileg kisebbet flash-elsz fel és mondjuk nem fog frissülni egy-egy csomag de simán törölni se lehet).
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz adrian94 #34735 üzenetére
Szia!
Közben ezt találtam egy fórumon, hátha ez segít, ha még nem sikerült megoldanod azóta:
Affected Devices:
Redmi Note 4
Update: A solution for this issue was found by the community. To fix this issue, open the security app and start a scan. At the end, you will be notified that some elements are not displayed correctly. If you press "Fix it", the Day Mode will be restored. -
HungaroDrone
csendes tag
Van tippetek, hogyan lehet teljes képernyős hivóképet varázsolni a telefonra?
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Én a MIUI 11-et az akkuidő miatt töltöttem le, de semmi változás nem történt. Maradt a 4-5 óra képernyő és a 2 nap. Már letiltottam az összes automatikusan induló alkalmazást. Van ötletetek vagy ez ezt tudja? köszönöm!! -
Petrónius
aktív tag
válasz HungaroDrone #34777 üzenetére
Pár éve én ezt használtam: [link]
Azóta nem tudom mi változott benne. Egy próbát talán megér. -
crok
Topikgazda
válasz dobolan #34780 üzenetére
Én le is jelentettem bugreport-ban, elég részletesen, meg lehet nézni milyen hasznos jótanácsokkal láttak el.. meg hogy mennyi idő után.... ... .. .
-
vadkörte
addikt
Valahogy nem hiszek már benne. Szépen sorban farolnak ki a gép mögül. Hiába na, kezd öregedni
Kezdtem a global MIUI-val, ***szták frissíteni, így lett belőle EUdev. Erre befejezték... Jött a crDroid, két ROM (nálam) után ezt is abbahagyták, lett belőle AdvancedLOS by LilBlinx. Erre ő is abbahagyta... Bár MIUI b***i vagyok, de van pár dolog ami hiányozna, pl. a fenomenális akkuidő, a pörgős teljesítmény - bár ezzel MIUI-n sem volt problémám - és a GCam.
Crok, merre tovább? A LilBlinx féle Adv LOS után a vegytiszta LOS mennyire más? Egy töltéssel ha nem nyúzom nagyon 4-5 (5-6) napot ezzel is elmegy (miután kinyírtam a ClearMaster-t) de nem fog már update jönni. Miben lennék jobb a sima LOS-sel?Üdv. V. Körte
-
crok
Topikgazda
válasz vadkörte #34789 üzenetére
Semennyire se lesz más, annyira nem hogy írtam is hogy simán 1:1 dirtyflash és baja nincs.. A sima LOS16 annyival lenne előrébb hogy van mögötte ember Most még nightly a build, szerintem lassan átáll a hetire. Nem sokat reszelnek már szerintem, egy nagyobb dobás még majd valamikor talán a Q lesz, de szerintem az még nagyon soká lesz.
Min és hogy nyírtad ki a ClearMaster-t?
-
vadkörte
addikt
No akkor a jövő heti munkahelyi agybaj után ROM-ra fel! Ha lesz egy nyugodt napom, telepítem a meztelen LOS-t.
"Min és hogy nyírtad ki a ClearMaster-t?"
Pár hete panaszkodtam, hogy a pompás 4-5 napos készenléti időm, alig 1-2 napra csökkent és a segítségeddel sikerült kiderítenem, hogy a CM nem hagyja aludni a SoC-t és hajtja 1000-rel. Miután töröltem és a helyét behintettem sóval, helyreállt az univerzum rendje és minden visszaállt a régi kerékvágásba.Üdv. V. Körte
-
crok
Topikgazda
válasz vadkörte #34791 üzenetére
Oh, a netlink wakelock..
!(A Cheetah Mobile-os Clean Master nem lehet rossz,
hát' a MIUI Cleaner-nek is az az egyik választható adatbázisa) -
Tomi0703
addikt
Üdv!
Hol tudom beállítani, hogy SD kártyára vagy belső tárhelyre mentse a képeket? Már szerintem mindenhol megnéztem, de nem lelem.
Valamint, most kivettem az SD kártyát a telefonból. Van még 6-8 giga szabad helyem. Fényképezni viszont mégsem tudok vele, mert fényképezés utána azt írja ki, hogy: Az USB háttértáron hamarosan elfogy a hely.
Erre valami megoldás? -
Tomi0703
addikt
Itt nekem semmi nincs. Csak a tárhelyet írja, mennyi van szabad és mennyi használatban. És külön a rendszeren kívüli és rendszertárhelyet. Egy dologra tudok rámenni, az pedig a Tiszítás. Küldenék képernyőképet, de azt sem tudok csinálni. Ilyen kor azt írja, hogy nem sikerült rögzíteni a képet.
-
crok
Topikgazda
válasz Tomi0703 #34797 üzenetére
Ja, most nézem: ha nincs benne Sd kártya akkor miért is ajánlaná fel hogy beállítás legyen arra hogy hova mentse? Akkor a belső tár van csak. Akkor neked ott nincs hely (/data/media), nem az appoknak fenntartott részben (/data). Ha ez MIUI akkor van a file manager-en keresztül és a Biztonság appon keresztül is lehetőség a tisztításra - ami ugye első körben egy keresés hogy mi van a készüléken, akkor megnézheted mi fogja a helyet. Ha ez nem akkor pl. Disk Usage vagy Storage Analyser vagy értelmesebb file manager-ek is tudják (FX, Solid, MiXPloder).
-
szs85
tag
Sziasztok
Még ebben a topikban nem szóltam hozzá, és valószínű hogy ez az utolsó is. Nemrég adtam el a note 4-emet, az első komolyabb okostelómat. Meg szeretném köszönni crok-nak és többieknek, hogy ilyen szépen életben tartják ezt a topikot, és azt a sok segítséget és leírást, amivel elláttak engem, hogy a felmerülő kérdéseimre okosan rákeresve megoldódjon a probléma, akár kiegészítőkről, akár szoftveres feladványokról legyen szó. Még egyszer köszönöm, és minden jót! -
ht42
senior tag
Hali!
Régen voltam itt, mert minden rendben volt a telefonokkal, de most az asszonykám masinája kezdett besárgulni. Az usb csatlakozója sem tökéletes. Lehet, hogy kap majd egy új telefont. Ragaszkodunk a márkához. Kérdésem: melyik most a jó ár-érték arányú Xiaomi (Redmi)? Avagy: crok mester, mire fogsz váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs