- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Tomi0703 #10195 üzenetére
Sztem csak én vagyok az aki napokkal vásárlás után nézte meg pl lehet e róla telefonálni. Na azóta amúgy mindent végigpörgettem rajta. A pixelhibát tegnap néztem meg a tesztelés menüben. Hát nincs.
Ma kicsit tesztelek, note 3 pro vs Note 4 global töltés azonos százalékról azonos jellemzőkkel rendelkező töltőktől közel azonos hosszú kábellel úgy, hogy nem nyomkodom őket.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
bbubby00
őstag
válasz Tomi0703 #10198 üzenetére
A telefonnak csak egy alsó és egy felső hangszórója van. A telefon alsó részén van egy jobb és bal oldali nyílás, az egyik a hangszóró a másik pedig mikrofon. Ezekszerint félresikerült a poénom, Olyan mikor a Pap nevet csak 2v3 "P"-vel lehet írniEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
crok
Topikgazda
válasz Tomi0703 #34797 üzenetére
Ja, most nézem: ha nincs benne Sd kártya akkor miért is ajánlaná fel hogy beállítás legyen arra hogy hova mentse? Akkor a belső tár van csak. Akkor neked ott nincs hely (/data/media), nem az appoknak fenntartott részben (/data). Ha ez MIUI akkor van a file manager-en keresztül és a Biztonság appon keresztül is lehetőség a tisztításra - ami ugye első körben egy keresés hogy mi van a készüléken, akkor megnézheted mi fogja a helyet. Ha ez nem akkor pl. Disk Usage vagy Storage Analyser vagy értelmesebb file manager-ek is tudják (FX, Solid, MiXPloder).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mini PC
- Java programozás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.