- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Mindenféle jót
@ht42, nem tervezem váltani
Max. MIUI 11-ről (ha már itt nem lesznek kérdések) akkor vissza szépen LineageOS 16-ra. De hogy most melyik jó készülék.. azt szerintem most még a Xiaomi se tudja mit adott ki egyáltalán.. nem tudom melyiket fogják hasonlóan felkarolni.. talán a K20, de lassan ugye K30 is lesz.. Note 7? Feleségemnél jól szolgál.. bár az nincs piszkálva Poco F1 / F2? Talán.. Mi 9T? Nem tom'. De itt biztos mondanak okosságot!@pulutodurumo: "azt' azóta csend" - pont ennyit hallottam.. a Mido embere teljesen eltűnt..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.