Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• snemeth

aktív tag

válasz tomy86 #6438 üzenetére

Nálad nem merül gyorsabban a 15.1-el? Pár hete próbálkoztam vele néhányszor (előtte 2016-os MIUIHU volt rajta, de már belassult kicsit), töröltem mindent, ahogy a korábbi hozzászólásokban le volt írva, de bekapcsolt mobilnet ill. wifi esetén az istennek nem akart deep sleep módba menni. Így aztán állati gyorsan le is szívta az akksit.
    Aztán inkább feltettem a legutolsó 14.1-et, ami veszett gyors rajta. Mondjuk a 14.1 is úgy tűnik, mintha jobban szívná az akksit, mint a MIUIHU, de azért nem vészes. A deeep sleep így is megvan 84-85% (éjjelre mindig repülő módba teszem). Csak amíg a MIUIHU-val alig merült wifivel, erről azért nem lehet elmondani ugyanezt.

A teló állapotáról is hadd írjak itt, habár azt nem te kérdezted. :)

Az enyémet 2015 júliusában vettem és azóta is ezt használom. Olyan, mint az új. :) Már a 2. Nillkin tokot használom rajta, mert az előzővel 1-2-szer lepottyant, aztán a tok megrepedt a sarknánál. Fóliát nem használok, de egy karcolás sincs rajta, de egyébként is vigyázok rá. :) Jó kis teló ez. Egyetlen hátránya a B20 hiánya, dehát azt akkor is tudtam, amikor megvettem, így aztán nem ért meglepetés.

Új hozzászólás Aktív témák