- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
drmotto #10125 üzenetére
Nem értem, mit idéztem? Beraktam screenshotot a mi fitről, a mi band tools-ról és a notify v2-ről is, mind a háromnál huawei névjegyek van a képen. Nem értem mi erőltette az üzeneteket...
Amúgy meg ahogy írtam is a 9574-ben, ha valamit be akarsz rakni rezgésre a bandnak, lehúzod a redőnyt, hosszan nyomsz az értesítésre amit be akarsz rakni, előjön egy Alkalmazásinformáció menü, rányomsz, és megmutatja hogy melyik alkalmazás csinálta. Azt kell berakni a miband szoftverbe. Így derült ki az sms is, amit megírtam neked ott, de utána is írtad hogy nem jó, amit igazából nem is értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged