- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
dethroner #1171 üzenetére
Nem, a valóság a gonosz, én csak pontosan leírtam, hogy jártam...
Vagy itt, vagy az asus topicban írtam a múltkor, nekem nincs szerencsém az Asusokkal, egy WL500gP halt meg nálam kb 10 éve, javíthatatlan lett, az év elején az új AC65P bohóckodott, 10 naponta minden elment, reset után újra 6-8-10 nap, az végül garis csere lett, addig is kellett valami, vettem egy ugyanolyat, az is ugyanazt csinálta, csak más intervallumban3-ból 3, az eltelt 10 év alatt de közben volt tplinkből 5-6 is, mellette dlink, mindenféle, soha egyikkel se volt semmi, a routernek az a dolga, hogy beállítod, és soha rá se nézel. A szülőknél az openwrt-s tp-link WDR 3600-as 120-180 napokat elmegy, akkor is csak egy áramszünet miatt kezdődik újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden, ami Unreal Engine
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 4
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest