- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #234 üzenetére
Köszönöm.
Hanyatló nyugaton Franciaországban mi storeban volt iszonyat jó akció. 1179 euró, plusz egy redmi tablet ajándékba..
Ennyiért még németben se találtam használtan. Iszonyat elszállt az ára, hogy bemutatták a 14 prot és gyakorlatilag lehetetlen beszerezni. Főleg a nemzetközi verziót
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #207 üzenetére
nem szeretek telefonálni, de ha muszáj, akkor imessage vagy fb messenger hívás.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #205 üzenetére
Nekem a hívás mindegy, nem telefonálok
de ahol a 13 még tartotta a 4g-t ott ez már eldobja. meg alapvetően gyengébb, több órát szabtam el az életemből erre, hogy folyamatosan mértem a sebességet felváltva. a méréseknél 90%-ban a 13 volt a gyorsabb.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #203 üzenetére
érdekes, mert redditen olvastam erről, de máshol nem. máshol meg a wifire panaszkodnak, de még ki is emelik, hogy a mobilnet meg a vétel mennyivel jobb, mint az elődön. Mondjuk 14 nem volt nekem csak 13, lehet az volt "túl jó"?
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #195 üzenetére
Én ezekre a vételi problémákra nagyon háklis vagyok. Amit a 15pm topikban is említettem, hogy ha 1-2 frissítés után nem javul, akkor mennie kell, mert a 13pm teljesen jó volt, ez meg most olyan, mint amikor a mi 10 pro-t használtam. Szóval azt el sem tudom képzelni, hogy olyan készüléket használjak, ami nem ismer minden EU-ban elterjedt sávot.
-
válasz
Elit3Zotya #172 üzenetére
hol az s23 jobb hol az 13ultra... de több helyen az eredmény nem az igazi
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #100 üzenetére
Azért a sima S23 nem ugyanez a liga, durva is lenne, ha mégis sikerülne jobb képeket csinálni vele...
-
Doki42
őstag
válasz
Elit3Zotya #96 üzenetére
Egyet értek
-
Fall-N
veterán
válasz
Elit3Zotya #96 üzenetére
+1 Ha ezek a képek nem jók, akkor a kedves fórumozók milyen telefont használnak? Azon szebb képeket csinálnak?
-
Ricardo
titán
válasz
Elit3Zotya #62 üzenetére
Pedig meg lehetne normálisan csinálni.
A családban van 2 Galaxy A53, amiben szintén virtuális a közelségérzékelés.
Egyikkel sincs probléma. -
lujo10
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #42 üzenetére
Jól néz ki, bár ez nem az én telóm.
Hát ez van -
CapriBoy
tag
válasz
Elit3Zotya #42 üzenetére
kiirály
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #27 üzenetére
Szerintem egyértelműen jobb, mint az S23. Kevésbé van élesítve, vannak valós részletek, élethűbb az egész, kevesebb zaj. Sok telefonnál hiába van nagy szenzor szoftverből túlélesítik a képeket, amit nagyon nem szeretek, de az első linken lévőeket összehasonlítva nem rossz.
-
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Nem vagyok egy pro fotós de ezekbe belenagyítva szerintem kritikán aluliak
Mintha túl lenne tömörítve... jpeg konvertálásnál csak 70% ra húzták a csúszkát. -
*RLaci*
addikt
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Elődje jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged