Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
tamaswilhelm #574 üzenetére
Szép!
Komolyan mondom, megfordult a fejemben az Alma 14 Pro max. Annyit tököl a Xiaomi,hogy így az életben nem fog versenyezni, se a almával, se a Samuval.
Idiotizmus ami itt folyik. Biztos, úgy van vele a Xiaomi, hogy megvárja az ultrát, amit 17-én mutat be. Ha most telepakolná a Pro-val a piacot, ki venne 600 felett ultrát? Senki. Viszont, a Magenta színűeknél, a sima 13-at is levették.
Ha nem lennének meg a tokok és fóliák, akkor már, vettem volna egy almát. Eddig kitartó voltam, de ez már sok.
Megvárom a Honor Magic 5 Pro-t. Ha addig nem lesz Pro, akkor kidobok mindent és megveszem azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest