- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladik
csendes tag
A trading-en pl compatibility assistant alapján b7 és b20 kilőve pont a 13-nál. Ilyenbe beleszaladhat az ember szürkeimport esetén?
Ott most átszámítva kb 245 a készülék. Még így is cinkes hogy jön ki a 290 és a 390 bruttó ár. (Esetleg, ha bejön valahogy vám és áfamentesen)
Elképzelhető lenne, hogy a különbség egyszerűen abból adódik, hogy az árrés ennyivel magasabb a MM-ban? -
ladik
csendes tag
Kifejtenéd mindkét dolgot kicsit bővebben?
Sokat vagyok autóban, és időszakonként naponta átlagosan 10 kamion adatait kell rögzíteni a csodálatos magyar adminisztrációmentes világban, így nekem szükségem van a hívásrögzítésre. Többek között ezért nem lett eddig cserélve a mi8.
A szürkeimportos áruval kapcsolatosan vannak elképzeléseim (rendszeresen rendelek kínából kis és nagy tételben is), de ha van valakinek (rossz) tapasztalata, az érdekelne. -
ladik
csendes tag
Sziasztok! MI8 lassan csereérett lesz. Sima 13 esélyes versenyző, egyedül talán a rom csere (ami a beszélgetések felvétele miatt kellene mindenképp) bizonytalanít el egy kicsit. Már kinőttem abból, hogy reszeljem az eszközöket, szimpatikusabb volna egy igazi 'out of box' termék. Mindegy, ezen túlteszem magam, ezzel együtt is szimpatikus a készülék.
Viszont ami nehezen megfejthető számomra, hogy 290 és 390 ezer magyar forintért árult készülékek között mi a különbség? Milyen problémákba szaladhat bele az ember fia az olcsóbb boltok esetében? Gondolok hálózati, garanciális problémákra, de lehet hogy csak bennem teng túl az üldözési mánia. Céges vásárlás lenne, olyankor ha jól tudom 6 hónapos szavatosságon kívül sok jóra nem számíthatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest