Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Revenge

tag

válasz Male #170 üzenetére

Helló! Nekem is van egy ilyen monitorom és egy másik monitorral együtt használtam egy darabig tesztelés céljából. A DVI-I-vel kapcsolatban jó a meglátásod, az csak egy Analóg jel továbbítására alkalmas csatlakozó a monitoron, menüben monjuk lehet váltani hogy DVI típus: Analog/Digital, melyben hiába okézod le a digital-t, úgyis analogra fog ugrani. Amikor ilyesmi gondom volt hogy össze vissza működött a monitor, állítgattam a dolgokat nVidia control panelban is, de a megoldást a Win+P gomb megnyomás jelentette, ez kezeli win7 alatt hogy hogyan használja a monitor/ok/-at a rendszer (Csak számítógép / Másolás / Kiterjesztés / Csak kivetítő). És igen, látja is a gép, a felbontások mezőnél simán azonnal felismeri a monitort, ki is írja a nevét hogy XA7-17i szóval ott inkább valami állítgatási probléma lesz, mert nagyon jó ez a fajta monitor, az alaplapja is nagyon pipec. (A kamu DVI-t leszámítva ami lehetne D-SUB+500ft-os DVI-ANALOG átalakító... szvsz..)

OFF:
    Láttad már milyen pirosat tud produkálni? én azon leremegtem. Tesztprogi amit használok: dpt.exe! ;) Ne idegeskedj, nagyon jó a monitor és jól is működik, ebben biztos vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák