- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
Helló! Nekem is van egy ilyen monitorom és egy másik monitorral együtt használtam egy darabig tesztelés céljából. A DVI-I-vel kapcsolatban jó a meglátásod, az csak egy Analóg jel továbbítására alkalmas csatlakozó a monitoron, menüben monjuk lehet váltani hogy DVI típus: Analog/Digital, melyben hiába okézod le a digital-t, úgyis analogra fog ugrani. Amikor ilyesmi gondom volt hogy össze vissza működött a monitor, állítgattam a dolgokat nVidia control panelban is, de a megoldást a Win+P gomb megnyomás jelentette, ez kezeli win7 alatt hogy hogyan használja a monitor/ok/-at a rendszer (Csak számítógép / Másolás / Kiterjesztés / Csak kivetítő). És igen, látja is a gép, a felbontások mezőnél simán azonnal felismeri a monitort, ki is írja a nevét hogy XA7-17i szóval ott inkább valami állítgatási probléma lesz, mert nagyon jó ez a fajta monitor, az alaplapja is nagyon pipec. (A kamu DVI-t leszámítva ami lehetne D-SUB+500ft-os DVI-ANALOG átalakító... szvsz..)
OFF:
Láttad már milyen pirosat tud produkálni? én azon leremegtem. Tesztprogi amit használok: dpt.exe!Ne idegeskedj, nagyon jó a monitor és jól is működik, ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (27UP850-W) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest