Hirdetés
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Én eleinte nem is figyeltem oda, aztán már csak azt vettem észre, hogy háromnegyede tele, na mondom ajaj itt baj lesz, hát lett is
aztán jött tavasz, mindig 2 kocka hiányzott csak, aztán jött egy ilyen major Bt event, na el is indult a számláló... kicsit be is fostam, gyorsan alt+taboztam és utána olvastam mivan ilyenkor (steamen olvastam én is a számláló kikapcsoló ini sort de kösz azért), aztán rájöttem, hogy amikor elindult a számláló akkor érdemes lecsapni egy bázisra, de sajna akkor is csak 1 kockával veszi vissza (néha sikerült kettővel..)...
Aztán már volt olyan is a végén, hogy 1 hónap alatt 3-4 kockával növekedett (míg eddig havonta jó ha 1el), na ott mondtam hogy thx, but no thx
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Apple MacBook
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán jött tavasz, mindig 2 kocka hiányzott csak, aztán jött egy ilyen major Bt event, na el is indult a számláló... kicsit be is fostam, gyorsan alt+taboztam és utána olvastam mivan ilyenkor (steamen olvastam én is a számláló kikapcsoló ini sort de kösz azért), aztán rájöttem, hogy amikor elindult a számláló akkor érdemes lecsapni egy bázisra, de sajna akkor is csak 1 kockával veszi vissza (néha sikerült kettővel..)...