Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Én eleinte nem is figyeltem oda, aztán már csak azt vettem észre, hogy háromnegyede tele, na mondom ajaj itt baj lesz, hát lett is
aztán jött tavasz, mindig 2 kocka hiányzott csak, aztán jött egy ilyen major Bt event, na el is indult a számláló... kicsit be is fostam, gyorsan alt+taboztam és utána olvastam mivan ilyenkor (steamen olvastam én is a számláló kikapcsoló ini sort de kösz azért), aztán rájöttem, hogy amikor elindult a számláló akkor érdemes lecsapni egy bázisra, de sajna akkor is csak 1 kockával veszi vissza (néha sikerült kettővel..)...
Aztán már volt olyan is a végén, hogy 1 hónap alatt 3-4 kockával növekedett (míg eddig havonta jó ha 1el), na ott mondtam hogy thx, but no thx
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán jött tavasz, mindig 2 kocka hiányzott csak, aztán jött egy ilyen major Bt event, na el is indult a számláló... kicsit be is fostam, gyorsan alt+taboztam és utána olvastam mivan ilyenkor (steamen olvastam én is a számláló kikapcsoló ini sort de kösz azért), aztán rájöttem, hogy amikor elindult a számláló akkor érdemes lecsapni egy bázisra, de sajna akkor is csak 1 kockával veszi vissza (néha sikerült kettővel..)...