- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #19409 üzenetére
Az Assassin's Creed-es beszámolóddal nagyon nem értek egyet. Egy mai szinten már középkategóriás PC-n (E6750+8800GT+2giga), olyan gyönyörűen fut az AC, hogy öröm nézni. Élsimítással, anizotropikus szűréssel, 1280*1024-ben, full graffal. 30 alá nem nagyon megy, se toronyból nézelődéskor, se városban járkáláskor. Egyike, az igen szépen futó PC-s játékoknak, amelyek még szebbek is mint a boxos verzió. Sőt, remekül kezeli a boxos kontrollert is.
Ennek ellenére be akarom szeretni Xboxra, hogy TV-n, fotelből, hátradőlve tolhassam
-
heihachi
addikt
Fasza, már produkált is egy fagyást az új dash
A régi egyszer sem fagyott le, még játék alatt sem, nem méghogy a dashboardon lépkedve -
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #19902 üzenetére
Szerintem meg (Kolombusz) tesó vérprofin tolja a COD szériát, szal egy kevésbé műértőnek (mint pl. én) ez több, mint 6 óra, az tuti
Meg ugye utána tolod még nehezebb fokozaton is, az már 2*6 óra, meg még egyel nehezebben is, az már 3*6 óra.
És utána jöhet az 1000 óra multi -
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<- #19811 üzenetére
Végülis, minden autós játéknak valahol ez a lényege, gyorsan az élre kell állni
-
heihachi
addikt
válasz
Norbi_888 #19804 üzenetére
Az egy dolog, hogy kinek milyen gépe van, az meg egy másik, hogy aki nem hajlandó egy játékért csak egy írható DVD lemez árát kifizetni, az ne panaszkodjon, hogy a játék lassú, bugos, stb, merthogy aki írott játékkal játszik, az nem fizetett semmilyen játékkal kapcsolatos szolgáltatásért, így már az is plusz feature, hogy egyáltalán elindul.
-
heihachi
addikt
PS3 topikban hogy megy az Xbox 360 vs PS3 flém
-
heihachi
addikt
Nah, végigtoltam a DMC4-et. Nagyon nagy királyság ez a játék. Ez az első DMC, amivel toltam, de ez nagyon bejött, brutál. És mellesleg az egyik legszebb boxos játék, az tuti.
-
heihachi
addikt
válasz
oddsmaker #19624 üzenetére
Az 1.2 szabvány, de még a régebbi szabványok is támogatják a többcsatornás hangot. HDMI erre van tervezve, kezdetekktől támogatja. Ha mégsem megy át rajta az 5.1 hang, az csak és kizárólag a box hibája, és nem az 1.2-es szabványé
1.3-as HDMI kábel meg nincs, az csak marketing duma, kezdetek óta tök egyformák a kábelek, annyi változás történt az 1.3-ban, hogy bevezettek egy osztályozást. Erről az LCD tv topikban elég parázs vita folyt, nézz átt oda, megbeszéljük
Javaslom a www.hdmi.org látogatását (mindenféle attack nélkül). -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #19449 üzenetére
Ez nem biztos, hogy igaz, én végig toltam a HL1-et, a Blue Shiftet és az Opposing Force-ot is. Remek játékok, máig fent van a gépemen mind a három, nemrég kezdtem bele a HL1-be.
A HL2-nek a feléig se tudtam eljutni, annyira szörnyen unalmas, igazából a "motoros" részeknél már fel akaram adni, de az még annyira az eleje volt, hogy adtam neki még pár óra esélyt, hát kár volt. Az EP1-et és EP2-t már ki se próbáltam.
Esetleg PC-n Synergivel lehet, hogy végig tolom, ha találok társat.
-
heihachi
addikt
válasz
mergal #19441 üzenetére
Ezt vágom, és teljesen jogos amit mondasz, de szerintem én is azt fogom csinálni, hogy végigtolom, 7 üra nekem tuti elég lesz bvelőle, főleg amennyit van időm játszani, aztán már passzolom is el. Mondjuk én minden játékkal ezt csinálom
Amgy demója van Xbox 360-on, torrentről szedtem le, akkor live-on is fent kell lennie. -
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #19398 üzenetére
Ah, örök vita, olyan ez, mint a PS3 vs Xbox 360. Egyrészt sose fog eldőlni, másrészt felesleges
Stúdió körülmények között, műszerekkel kimutatható különbségek vannak, de egy otthoni házimozi szettben, hacsak nem kerül több millió forintba, tutira nem jön ki. Pontosabban általában csak akkor jön ki, ha már eleve van minőségi különbség a hangsávok között, ami a lemezen van (pl. nem ugyanabból a forrásból készül). Igazából a DTS kevésbé tömörít, így nagyobb a sávszél igénye is, de a DD tömörítési algoritmusa klasszisokkal jobb, ezért is lehet kisebb. A DD hang általában halkabb, mert legtöbbször alkalmaznak beszédnormalizálást (kapásból -4 decibel), ráadásul a DTS kódolók a mély hangokat erősítik (kevesebb, mint egy decibellel), ettől kicsit "ütősebben" szólnak, ráadásul ez a hangerő különbség, már eleve elég ahhoz, hogy egyszerűen átkapcsolva a másik hangsávra, jelentős különbségeket halljon a nem "audio-fil-fül".Xbox 360-on játékoknál talán a DTS-t választanám, a sávszélesség és tárhely igény ott nem fog gondot okozni, bár én leginkább azt tudom elképzelni, hogy erősen játékfüggő, melyik fog jobban szólni.
-
heihachi
addikt
Van valakinek PES09 vs FIFA09 tapasztalata boxon? Én PC próbáltam mindkettőt, ott a PES klasszisokkal jobb játék (csak csúnyább). Xboxon mi a helyzet?
-
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<- #19022 üzenetére
Látom, sikerült levenned a mondandóm lényegét
-
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<- #19015 üzenetére
Nem "egyépként", hanem egyébként, és egyébként, ha 12 voltos mod van rajta, akkor meg is érdemled, hogy zörög. Szerintem köttess rá 220V-ot, attól a zörgés meg fog szűnni.
-
heihachi
addikt
Melyik játék pörög jobban neten? COD4 vagy BFBC? Úgy értem melyiket tolja több magyar?
-
heihachi
addikt
válasz
volvoguy #18741 üzenetére
Van itt a topikban olyan, akinek HDMI-s box lett RROD-s?
mergal: Sebaj, legalább olcsón kijövök idén
grandtour2 önkritikája az LCD tévé topikban
azzal nalam nem lesz gond, mert nincs esztetikai érzetem.
És irdatlanul igénytelen is vagyok, az exem szerint :-)
Szal ezüst káva gyere be a szobámba be! -
heihachi
addikt
Félre érted. Lehet játszani a legtöbb játékkal.
Amiért mégsem javasolt (én már csak tudom, nekem is az van sajnos):
Ha már fent vagy a live-on egy csomó dolgot leszedsz, az tuti. Illetve csak leszednél, mert nem lesz hova, mivel nincs vinyó. Pl. Forza2-höz vannak ingyen autók, de nem fér el az összes ingyenes anyag a 256 megás karin. Vagy ott GoW, amihez nem tudod hova letölteni a kiegészítőket. Ezen kívül nem tudsz demókat letölteni, mert nincs hova, pedig az igen fontos lenne új game kiválasztásakor.
Néhány játék nem enged multizni, ha nincs winyód, gondolom arra kesselne. Nem sok játék, de ha épp az tetszik meg, akkor az szívás. Ilyen pl a Burnout Paradise. Továbbá az Arcade-hoz nem adnak headsetet, ami az online multihoz gyakorlatilag nélkülözhetetlen. Itt sajnos egy üzenetet leírni nem olyan, mint PC-n, mert itt órákig tart. Pl. Forza2-ben nem kapcsolhatod be vinyó nélkül a visszajátszást, a szellemautót, stb. Sőt, már némelyik XBLA játéknak is úgy kell helyet keresni a memóriakarin.
Szóval lehet, de nem nagyon érdemes Arcade-ot venni Live-ra. -
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #18728 üzenetére
Gears of War 2 és még ezek közül egyet:
Splinter Cell: Conviction
Left 4 Dead
Alan WakeMár ha megjelennek idén és nem jelennek meg PC-re.
-
heihachi
addikt
válasz
volvoguy #18693 üzenetére
Jó, de mintha az előző kérdésedben benne lett volna, hogy nem moddolva
Könyörgöm, százszor le lett írva, hogy ezeknek a HDMI-s cuccoknak a belseje tök egyforma, azt vedd amire pénzed van a legdrágábbtól indulva visszafelé. Arcadeot csak akkor, ha tényleg nincs zs-d a drágábbra, mert apránként úgyis meg kell venni a headsetet, vinyót, kábeleket és akkor jóval többe lesz, mint az Elite.
-
heihachi
addikt
válasz
p_milan #18686 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, az én barátnőm tök szívesen játszik a Soul Calibur 4-el
mondjuk én nem, mert érthetetlen módon mindig nagyon megver
Tetszik neki a karakter generálás, kis rózsaszín ruciban öv, felső, stb
Sőt a Dead Space-re is azt mondta, hogy jó játék, első részt (fejezetet) végig toltuk közösen. Az semmi, de Forzába is szívesen beszáll, mondjuk ott hagyni kell nyerni
Azon kívül míg elmegyek zuhanyozni, addig a Counter Strike Source-ot is tolja
Beszarás a kiscsaj -
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #18670 üzenetére
Szuper játék az első 6-7 órában. A baj az, hogy akkor még csak kb 20%-nál jár az ember fia, de már nagyon unja. És az, hogy nem lehet a versenyeket megszakítani... amikor már tuti fixen utolsó vagy, mert sikerült rossz irányba kanyarodnod, akkor is el kell menni a célig, mert különben nem ér véget a verseny. Ez hamar elveszi az ember kedvét, nem mondom, hogy lehessen restartolni, de legalább egy end race jól jönne. A "kamera állás" is valahogy nagyon nem jött be, pont kitakarja a látnivalót. Agyatlan egy játék hosszú távon, bár míg nem volt meg úgy rá voltam kattanva, hogy majdnem képes voltam érte 17 rugót adni
Aztán végül 7k-ba vettem meg használtan, és jó nagyot csalódtam. Azért az is érdekes, hogy nem ül senki a kocsiban. Bár lehet, hogy most az új kiegészítő révén el lehet vele még tolni másik 6-7 órát.
Igazából szerintem az a gamma a Live-on mutathatja meg, hogy mit tud (vagy nem, csak tippelek), de sajna vinyó nélkül nem hajlandó engedni a multiplayert, így nem tudtam kipróbálni. Minden esetre haverokkal száguldozni és lökdösni egymást jó móka lehet. -
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #18621 üzenetére
Szerintem meg a krómozott tálca nem illik az egész boxhoz, semmi más nem krómozott, ez is csak csúnyít rajta
Persze a legszebb az Elite...
-
-
heihachi
addikt
válasz
volvoguy #18446 üzenetére
Én használok PC-hez Xbox 360 kontrollert, néha rádugom a boxra is
Nagyon sok gamma ismeri, az újak közül szinte mind, pl FIFA is. Sőt, még a krízis is felismerte, ami végképp nem portolás. A GRID-et kifejezetten ezzel jobb tolni, mint a momo kormányommal. Szerintem nagyon megéri.
-
heihachi
addikt
Hirdetések közt egy igazi gyöngyszem: [link]
"premium pack de a winyó és a fejhaégató nincs meg hozzá"
"Azért adom el meert anyámnak nem tetszik h megvettem mert szerinte a gépet kellett volna falújítani!"
"az ár szerintem reális ár" -
heihachi
addikt
válasz
BullZeye #18380 üzenetére
Ha olyan gépet akar, amivel eredeti játékokkal játszik, akkor szerintem csak három dologra figyeljen: HDMI-s (akkor is, ha nem használja), 60 gigás verziót vegyen, és semmi hűtés-mod. (Ezekből persze egyik következik a másikból, de sebaj, checkolja csak le.)
Ha olyan kell, amivel lehet másolt játékokkal játszani, merthogy lehet, akkor bonyolultabb a helyzet, azt valaki majd kifejti privátban, nem vagyok én se otthon benne. Tényleg nem chipeltetni kell, a firmware-jét módosítják a DVD olvasónak.
Slim nincs egyelőre, azzal nem kell foglalkozni.
-
heihachi
addikt
válasz
Gordiann #18330 üzenetére
Ha jól emlékszem a srác nem 40k-s konfigról beszél, hanem 40k beleölésről (proci+lap+ram).
Ha veszek egy játékot, ami csak boxra van, mondjuk Forza2, akkor az hogy néz már ki, most őszintén? Se antialiasing, se anizotrop szűrés, semmi, az egész egy pixel halmaz, a távoli dolgok meg halál elmosottak, sőt, a kocsi előtt már minden elmosott. És még néhány pályán be is akad egy két pillanatra, pl. Laguna Seca utolsó előti kanyar, gyors jobbos. Más kérdés, hogy ennek ellenére egy ultra jó játék. Vagy ha veszem a Vikinget, ami szerintem az egyik legszebb általam látott boxos cím, az meg halálra szaggatja magát a tömegjeleneteknél (de olyan szinten, hogy még a feliratok is 5-10mp-et késnek!!! - mondjuk brutálul is néz ki egy egy nagy csatajelenet, az tény).
Hát ha ezzel a színvonallal beérnénk a PC-n is, akkor elég a 40k bőven. Csak azért nem elég, mert PC-n 8xAA meg 16xAF az alap, meg még a felbontás is nagyobb (1366*768=1049088, 1280*1024=1310720). És akkor arról már nem is beszélek, hogy ebben a felbontásban látom, de a box nem ebben számolja. Szóval nagyon, de nagyon kompromisszumokat kell kötni boxnál a PC-s grafhoz képest, ha ezeket PC-n is hajlandó engedni az ember, akkor elég a 40k.
Az meg, hogy a boxos játékok nem szaggatnak kamu, gyakorlatilag az összes játéknak van defektje: vagy szaggat vagy alig megy 24 kockával vagy fos a graf.Pl. volt szerencsém a GRID-et megnézni boxról és PC-ről ugyan azon a monitoron egyidőben bemenetváltogatással. Nem nézett volna ki jobban PC-n (de rosszabul sem), ha nem lett volna 8xAA+16xAF rajta. De volt, és még így is, nagyobb felbontásban lényegesen gyorsabb volt. Egyszerűen a boxon látszott, hogy halára erőlködi magát, éppen csak megvan a 30, néhol 25 kocka. A PC meg süvített 70 kockával. Úgyhogy a boxos GRID-et el is adtam. Ok, nem 40k a videókártyám meg a procim, de mondom, ha elég lenne 30 fps, no AA no AF meg 1280*720 felbontás, akkor nem is kéne fele ilyen erős gép sem (erős, mit erős ez a már, 8800GT+e6750+2giga).
-
heihachi
addikt
válasz
eddie17 #18184 üzenetére
Na gyerünk srácok, nehogy már csak eddie17 és én érjek ma rá forzázni
capafog23 : Szvsz nem az a lényeg, hanem hogy miket meg lehet oldani PES-ben. Olyanokat, amiket fifában nem, vagy csak röhejes jelenetek árán lehet. Ha azt nézzük, hogy hoy néz ki egy meccs lefolyása PES-ben és FIFA-ban, hát a fifa nagyon rosszul áll. Mellesleg az animáció is a PES-ben jobb. Egyébként szvsz a PES százszor jobb játék, mint a FIFA, de mivel nincsenek benne rendes nevek...
-
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #18183 üzenetére
Benne vok, de hát nem tudunk összehozni egy versenyt sem, nem hogy egész szériát
-
heihachi
addikt
A négy napban (csütörtöktől vasárnapig) a Forzások közül kinek mikor lenne jó egy nagyobb összejövetel? Priviben írjátok már meg lécci, hátha harmadikra össze tudunk hozni valamit.
-
heihachi
addikt
válasz
Peat;) #18177 üzenetére
Jah, jah, az az. 2 kör, az 15 perc ott (azzal az autóval, amivel mentem), és ezt végig úgy, hogy a McLaren ott jött a nyomomban, de úgy, hogy ha nagyobbat fékeztem, hátulról meglökött, szóval nem nagyon lehetett bátortalanság miatt fékezni, kockáztatni kellett, hogy elfér, vagy nem fér el az a gáz a kanyarban, de szerencsére végig kiadta az ív
Nyerni a 15 perces pályán 1 másodperc alatti különbséggel sikerült, és a második jobb kört futott, mint én. Vagy 10-szer biztos megelőzött én meg vissza, komolyan majd kiugrott a szívem
, úgy izgultam. Mondjuk ezt már vissza kellett vennem mediumra, meg kellett stm+tcs, mert egyszerűen azok nélkül az a verseny sorozat nem volt hozható (béna voltam hozzá na, ez van).
-
heihachi
addikt
válasz
eddie17 #18168 üzenetére
Tegnap értem el a 40. szintet, de ezért már olyan versenyek vannak, hogy beszarás. Nordschleife 2 kör, testrtrack hosszún 4 kör, meg ilyenek, kezd kissé nehézzé válni. Ráadásul sikerült a test track 4 körön az utsó előtti kanyarban keresztbe vágni a Jaguar XJ 220-at (merthogy McLaren F1, CLK GTR meg ilyenek ellen kellett menni), szóval kezdhettem elölről a több, mint negyedórás pályát.
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #18147 üzenetére
Nagyon szar a magyar kommentár, a második meccsen már ismételgetik önmagukat, hatalmas nagy baromságokat mondanak, kb. semmi értelme. Annyi, hogy poén, de egyéb, forintban kifejezhető értéke nincs. Ennek ellenére a FIFA09 PC-n nekem bejött, szerintem boxon tv-n tolni ezt kifejezetten jobb lenne, be is akarom szerezni.
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #18140 üzenetére
Jesszusom, PURE
Hát remélem jól fogsz vele szórakozni, de én PC-n halálra untam magam vele, bele öltem négy órát, de úgy meguntam, hogy uninstaláltam
Kb. az a kategória nálam, mint a Burnout Paradise, szép is, eleinte élvezetes is, de hosszú távon unalmas, agyatlan szórakozás.
Viszont online biztos királyság lehet. -
heihachi
addikt
Csodálkoznék, ha ezeknek a játékoknak az irányítása nem a box kontrollerére lenne optimalizálva, mivel a játékosok 99,99%-a azon nyomja.
Nekem mondjuk a GRID PC-s változata van meg, valamint van PC-re egy MOMO kormányom, de egyszerűen nem hogy jobb, szarabb az irányítás azzal. Át szoktam dugni a box vezetékes kontrollerét és azzal játszok PC-n a GRID-el.
Egyedül a felsoroltak közül talán a Forza2 elég szimulátoros ahhoz, hogy egy kormányból profitálni lehessen. Azért az egy gémért meg kizárt, hogy érdemes legyen kormányt venni.
Esetleg érdeklődj Dunc kollégánál. [link]
-
heihachi
addikt
válasz
liquidmoon #18110 üzenetére
Ezt nem tudom, a projektortól függ, hogy szétnyújtja-e a jelet, de végülis adhatsz neki 800*600-as felbontású jelet is xbox menüből, és akkor nem lesz torz, az tuti.
-
heihachi
addikt
válasz
liquidmoon #18107 üzenetére
Az 1280*768-ba belefér a 720p, mert az 1280*720. De lehet, hogy rosszul tudom.
-
heihachi
addikt
Használ valaki vezeték nélküli headsetet? Mennyire jó, jobb mint a vezetékes?
-
heihachi
addikt
Pillanatnyilag egy értelmes okot tudok felsorolni, ami a PS3-ra váltást indokolná. Ha a közelmúltban felreppent pletykákban szereplő játékok mindegyike megjelenik, akkor játék miatt már biztosan nem érdemes PS3-ra váltani, így szerintem az egyetlen ok, ami miatt érdemes, az a BD, ami meg nagyon-nagyon drága mulatság.
-
heihachi
addikt
válasz
Fusion01 #17847 üzenetére
Ne is mond, toltam mostanában egy "picike" PGR4-et, de hát az idegeimre megy. A könnyű túl könnyű, a normál meg rohadt nehéz, egyszerűen lehetetlen megcsinálni bármit is, olyan szűk idők vannak, hogy beszarás. Arról nem is beszélve, hogy egy rossz autó választáson az egészet simán el lehet bukni, restart meg nincs. Szóval ez a játék keményen játszik az ember idegeivel, semmi, de semmi nem tud úgy felidegesíteni, mint az a game. De ettől még jó
Az "idő a Kudos ellen"-nek fordított versenyeknél verem a fejem rendszeresen az asztallapba
, soha egyetlen egyet sem sikerült még megcsinálnom
-
heihachi
addikt
válasz
Xirtam #17763 üzenetére
Mi a Tekken 3-al játszottuk el még PS1-en, hogy kibéreltünk egy gépet pénteken este 7-kor (mert ugye gépe senkinek nem volt, csóróság volt), és 24 órán keresztül egyfolytában, nonstop nyomtuk a Tekkent.
Se kaja, se semmi, csak kóla meg kávé. Aztán szombaton nem visszavittük, hanem meghosszabítottuk vasárnapra is 24 órával, és tovább tekken
Komolyan mondom, ellaposodott a nagyujjam, nem vicc.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest