- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nos, atvettem a javitott boxomat vegre az irodabol.
Hozzacsaptak egy honapos Live Gold-ot a gep melle, meg ugy latom kicsereltek az egesz alaplapot.
Holnap megy elado sorba, aztan veszek belole nehany jatekot -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #21170 üzenetére
Nekem tegnap ert vissza a MS-tol a befosott 20GB-s Premiumom javitva, de nem volt turelmem kivarni, ugyhogy karacsonyta megleptem magam egy csilli-villi Elite-tel meg par hete
Mar meg is van a vevo a Premiumra, az arabol veszek 3 uj jatekot is a fa ala.
ps: En mikor javitast kertem a honlapon, nekem kuldott a MS egy szep kibelelt dobozt, amiben el kellett kuldenem.
-
tiv83us
veterán
válasz
runner 125 #20923 üzenetére
Biztos ra lehet barmolni utolag, de a garit bukod szerintem. De abba sem vagyok biztos, hogy ilyen egyaltalan lehetseges.
-
tiv83us
veterán
válasz
Kephamos #20597 üzenetére
Ha megcsinalod/megcsinaljatok a listat en barmikor szivesen bovitem.
Nekem sajnos sok fogalmam nincs a magyar boltokrol.Rosep: Neked is ugyanazt tudom mondani, mint Kephamosnak, ha elokuthaszod, akkor szivesen bovitem az elso hsz-t vele.
mergal: A vasarlastol elkezdve egy ev gari a gepre, 3 ev gari a 3 LED-re.
Nekem a gari lejarta elott 10 nappal szart be -
tiv83us
veterán
Alapbol jo, ha vegig viszed ferfi es noi karakterrel, gonosz-jo kombinacio es mas-mas karakterekkel az oldaladon. 7-8-szor vegigtolhato anelkul, hogy szet unnad az agyad en ezert is imadtam.
Nekem is a TOP 3-ban ugy az elmult 5 evben, a regi Xbox-ot is beleertve. Nalam meg mindig a KOTOR az RPG-k atyja. -
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #20524 üzenetére
Jah ket HDMI es egy PC bemenet is van rajta, a Video Settings kepernyom igy nez ki:
A screen format faszaul ki van szurkezve, nem enged belemenni.
Aztan ha rabokok a HDTV Settings-re, akkor ez fogad.
Itt ha az Optimal Resolution-re bokok, akkor szepen belovi maganak a 720p-t es elegedetten leokeztatja velem. En is tudok 1080i-t enged valasztani, /1080p-t mar nem/, de az meg felesleges mert a TV-m ugy sem birja el.
Mar agyon lapoztam a TV-m manualjat es sehol semmi erdemleges infot nem talaltam, ugyhogy ha valaki megtalalja nekem a megoldast, akkor ajandekba kuldok egy kodot egy egyhonapos Live Gold-ra, amit az Elite-emhez adtak /nekem felesleges, 2009 decemberig elo vagyok fizetve/.
ps: Amugy most el kezdtem kutakodni a TV menupontokban, hogy lehet-e kulsoleg allitani a felbontast, hatha...
Es persze koszonom a tippet!
-
tiv83us
veterán
Eloszor is udv,
Masodszor is orulnenk, ha megtisztelnel minket azzal, hogy kiirsz szavakat es nem "mien" meg "h" "téll" esatobbi. Koszi
Harmadszor, az ujabb Boxok mar nem hangosak, foleg miota kint van az uj Dashboard, azota fel lehet a jatekokat installalni a merevlemezre /mar amennyiben Premium /60GB/ avagy az Elite /120GB/ modellek kozul valasztasz.
A jatekokrol pedig olvasgass teszteket mielott kerdezgetsz, nem fog senki teljes leirasokat gyartan idei, esetleg egy-ket mondatos velemenyt kapsz. Ezenkivul mindenkinek mas jon be termeszetesen.
Peldaul van akinek a Burnout Paradise nagyon bejon, mert az arkad stilust kedveli jobban, de van olyan is, aki inkabb a valosaghoz ragaszkodik es a Forza Motorsportra eskuszik.
Amiket felsoroltal, mind jo jatek, de az nem jelenti azt, hogy neked tetszeni is mind.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #20504 üzenetére
Inkabb toljad a Fallout-ot, reggelig le se fogod tenni.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #20429 üzenetére
Viszont a Fallout 3-as uzsisdobozra nincs ra irva, hogy "ne tegye bele zsiiiros kenyeret toportyuvel", ugyhogy azzal villanthatsz
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #20419 üzenetére
E szerint az ordering form szerint csak 20-120Gb kozott mukodik.
Csekkoljak a szeria szamot.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #20412 üzenetére
Nem birna el a box hardverileg.
-
tiv83us
veterán
Na most untam meg a hires kompatibiltast a RB es GH cuccok kozott. Bontatlan GH: WT software megy felfele az ebay-re detto 10 dolcsival a bolti ar alatt, hardon legyurtem egy nap alatt a Hard Career-t, Expert-hez nincs idegzetem inkompatibilis dobbal es agyon-overchartolt baromsagokkal. /Komolyan felesleges note-oktol hemzseg amit az eredeti zenesz is csak nezne, hogy o ilyet bizony nem jatszik abban a szamban - csak hogy trukkosebbe tegyek a jatekot a RB-nel...hat qrvara nem valt be
/
Az Elite masinahoz kapott Kung Fu Panda - Lego Botman kombo is bontatlan, azon is gondolkozom, hogy beprobalkozzak vele valami frendli aron, mittomen 40 dolcsi a kettoert...
p_milan: 160 dollart 20Gb-s Premium boxert kerek, nem Arcade-ert.
-
tiv83us
veterán
válasz
heihachi #20355 üzenetére
En az epp javitas alatt allo /de meg mindig ket ev RROD garival rendelkezo/ 20GB-s Premiumomat rakom fel ebay es craigslist-re $160-ert /headset nelkul, mert azt megragta a kurva macska/, opcionalisan adok hozza eredeti Microsoft HDMI kabelt +$40-ert /bontatlan. az Elite-hez adtak/. Ezt igy valahogy realisnak erzem, de szoljatok ha el vagyok tevedve.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #20311 üzenetére
Mar sajnalom, hogy nem azt vettem meg.
Jo kis uzsis doboz, meg tulelo kezikonyvEsku abba hordanam reggel a fankot meloba
ON: Chapter 4-nel jarok a 10-bol kb 20 ora jatek utan /egy-ket mellek kuldetest hagytam csak ki/, total kesz a jatek, de meg nem sikerult fegyvert osszeraknom szeklabbol meg teddy mackobol.
ps: Mirror's Edge-n en is gondolkoztam, de a demo annyira nem gyozott meg, ugyhogy Left4Dead lesz belole.
-
tiv83us
veterán
Nem vagyok egy nagy browser mester, szoval itt kernek tippeket.
xbox.com-on eddig mindig fel tudtam sign-olni es ott csekkolni az uzeneteimet, nezni ki van fent Live-on a haverok kozul...stb.
Egy par napja elkezdte csinalni, hogy ha rakkatintok a balfelsoben a sign-in -re, akkor atiranyit arra az oldalra, ahol Account-ot tudok letrehozni.
De ez mar nekem of korsz van.
Mar uritettem a cache-t, a cookie-t, minden losz*rt kitisztitottam es folyamatosan iranyit at a hulye Account Creation oldalra.Csekkolni akarom, hogy hol tart a boxom javitasa es ez igy qrvara frusztralo, hogy ossze-vissza iranyitgat. Ha valaki tud valami okossagot, hogy miert ilyen .... akkor szivesen varom a segitseget
-
tiv83us
veterán
Sracok, valaki erositsen meg, hogy en vagyok a vak vagy tenyleg levettek a COD: WaW-t a demok kozul?
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #20243 üzenetére
Hat mivel BR lejatszot is szeretnek majd egyszer, ahhoz nem baj ha Full HD a televizio is...de ez meg a jovo zeneje, meg nagyon off.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #20238 üzenetére
En is nezegettem ma a 42"-eseket, de meg nem ment le annyira az aruk, hogy megerje valtan, egyelore jo ez a 32"-es Sharp, a kanapemrol egesz jol el olvasok mindent a kepernyon.
Karacsonyra valszeg azt besuvasztom a haloba, aztan a Karacsonyi domping utan veszek egy 1080p Sony-t vagy Samsungot. -
tiv83us
veterán
válasz
Xirtam #20233 üzenetére
Koszi.
Szerintem nem igazan lesz sikered az eladasban, ugyanis szvsz aki Premiumrol migral Elite-re az ugyis megkapja ingyen es az sem biztos, hogy Premium-Premium kozott mukodik.Ps: Mar vagy egy hete felvettelek a Friend's List-emre de nem igazoltal vissza, felsz tolem?
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #20228 üzenetére
Nem tudom, en a MS Support oldalarol toltottem le ezt a PDF Form-ot, amit kitoltottem es elvileg 8-10 napon belul kuldik a free migration kit-et.
Fogalmam nincs, hogy ez hogy megy Magyarorszagon
Koszi, remelem meglesz!
ps: Ez nekem is furcsa volt, hogy csak Elite-hez adnak ilyen kabelt, Pl 20GB-s Premiumrol 60-as Premiumra ugy latom nem lehet kerni, mindenkepp Elite-nek kell legyen a masik gep...
-
tiv83us
veterán
Most ezt jol latom, hogy levettek a demok kozul a Cod: WaW-t?
Tegnap meg rajta volt, most meg nem talalom sehol... -
tiv83us
veterán
válasz
Xirtam #20219 üzenetére
Tessek
De ettol meg ugyanugy baxogathatnak, (
) ugyanis a regi boxomrol attettem a 20GB-s vinyot a mentesek meg a tobbi DLC miatt es azzal porog a fekete csoda, a 120-as viccmester ott figyel egyelore a sufniban, amig meg nem erkezik a MS-tol a Migration Kit, amivel at tudom tolni a cuccaimat.
Egyebkent azt hittem randabb lesz a fekete Box, de kezdek rajonni, hogy kurvara tetszik es jobban bele is illik a kornyezetbe, fekete TV, feket hangcucc, fekete allvany...stb.
Szoval awesome -
tiv83us
veterán
Valaki jatszik/jatszott a Mirror's Edge-el?
Az OXM-ben 9.5-os pontot kapott, a demot is letoltottem, az az 5 perc amit sikerult vele eltoltenem mielott behalt a boxom, nagyon szorakoztatonak tunt
Mert lassan felkeltem a sarkanyt es indulnank karacsonyi nagybevasarolni es akkor meglepnem magam egy Mirror's Edge-el az Elite boxom melle -
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #20183 üzenetére
Nezd, 399 dollar, viszont adnak hozza ingye' egy HDMI kabelt, ami csak maga olyan 50 /korrigalva/ dollar korul mozog es amugy is akartam venni egyet a hazimozim miatt. Aztan ugye ket free game, igaz egyik sem GoW2 meg Left4Dead, dehat megis el lehet oket passzintani $20-25-ert darabjat.
Aztan meg mar majdnem ugyanott vagyok, mint amennyibe ez a Premium kerult es a garim is ujra kezdodik...csak hat ugye fekete. De majd csak kibekulok vele
Ja kozerdeku felhivas
Akit erdekel 48 ora ingyen GOLD LIVE, az dobjon egy privit, kuldok hoza redeem code-ot, nekem meg 2009 novemberig megvan a membership-em, ugyhogy nincs ra szuksegem
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #20181 üzenetére
Csinalja folyamatosan, mar az 5. jatekkal probalom. A Red LED mar ugyan nem jon fel, de a jatekok ugyanugy fagynak...
Ez erdekes, mert a youtube-on utananezegettem videokon, Arcade gepeken is megjelent a jobb alsoban, ott pedig nincs vinyo.
Es minden jatek pontosan 5:20-5:30 kozott fagy ki.
Sot, mikor felvettem a MS-al a kapcsolatot, hogy kuldjek a dobozt amibe kuldhetem nekik a boxot, akkor beleirtak az instrukciokba, hogy a kabeleket, a disc tray-bol a DVD-t es a HDD-t is tavolitsam el, ugy kuldjem el nekik javitasra.Addig is megveszem az Elite-et, mert csak ugy kuldenek transfer kabelt, ha megadom nekik az Elite serial numberjet is es utana minden content-et atrakok, a javitott Box meg megy ebay-re, megprobalom elpasszolni minden tartozekkal, dobozostul $180-200 korul.
/2007 oktoberi gyartas/.Hat sucks, ma ejjel athuzom a halobol a regi boxot, rakotom az LCD-re oszt' nosztalgiazok egy kicsit, holnap meg veszek egy Elite-et, amugy is tervezem mar regota, foleg hogy most kijott a NLX es lehet masolgatni HDD-re jatekokat.
-
tiv83us
veterán
Mindegy, nem szarozok, regisztraltam a konzolt, leirtam a problemam a support oldalon, 4 napon belul itt lesz az elore belyeggel ellatot doboz, beteszem, elkuldom oszt' fixaljak
-
tiv83us
veterán
Na baxameg, nagyban pengetek a Rock Band-ben, erre megfagy. Box kikapcs-bekapcs, egy piros LED elobukkan. Na mondom, i'm fucked.
Por kifujkalasa, vinyo leppattint, visszapattint, bekapcs. Piros LED eltunik, minden ok.
Na most akkor haldoklik a boxom? Mert most lesz ket szabadom es nem vagyok hajlando box nelkul tolteni
Mit jelent az egy Red LED, tudja vki? Szetnezek a guglin is, csak gondolom hatha volt mar valakinek itt tapasztalata ezzel. -
tiv83us
veterán
Az Alapelvek /amiket te is elfogadtal a regisztralasakor/ es a cim elolvasasa utan, gondolom te sem varod, hogy itt fogunk tanacsokat adni, hogy tetesd rendbe a hackelt konzolod. Sorry, wrong forum.
A parasztozast /szemelyeskedest/ pedig szinten nem toleraljuk, ugyhogy plz ennek megfeloen viselkedj. -
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #20091 üzenetére
"Érdekesnek találom ezt, hogy kell a játékhoz a lemez, annak ellenére hogy fel van másolva"
Valoban rettento erdekes, foleg ha nem igy lenne; kulonben vennek egy Elite gepet, majd kikolcsonoznek 30 jatekot a Blockbusterbol, felmasolnam mind, majd visszavinnem oket a kolcsonzobe.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #20055 üzenetére
Azert ilyen nyersen ne szemelyeskedjunk plz.
-
tiv83us
veterán
válasz
Scoobyka #20019 üzenetére
Itt a lista, ha mar lusta vagy guglizni
/elso hsz-be ezt is beiktatom/.
Masodik kerdesre passz, probald ki. -
tiv83us
veterán
válasz
The Butcher #20001 üzenetére
Nem vagyok otthon a PC-s dolgokkal, de igy ranezesre szerintem minimum ket-harom Arcade 360-at el kene adnod, hogy kihozz egy ilyen gepet /mar csak a monitor ara maga egy Box.../.
-
-
tiv83us
veterán
Emeberkek, ne farasszatok mar
Californiaban este 7 sincs, itt is este 10 fele jarogat a keleti parton. Ha meg jo indulattal pontban EST szerint frissitenenek /amit szinte kizartnak tartok/ meg akkor is minimum ket ora. Ugyhogy menjetek nyugodtan aludni, ha csak erre vartok. -
tiv83us
veterán
válasz
Mustangx #19732 üzenetére
A lenyeg, hogy 12V-os venti legyen benne, az a biztos. Probakepp tolts le vmi warez oldalrol valami olyan jatekot, amit meg ki sem adtak. Mivel egy irhato Verbatim igen draga, nehogy elpazarolj kettot ilyen butasagra, hogy ketszer irod ki ugyanazt, mindenkepp kerdezz meg egy verprofi veteran warezhuszart a temaban!
Ja es ne felejts el azonnal felmenni a Live-ra a Verbatimos jatekkal, hogy megnezd ott is mukodik-e! -
tiv83us
veterán
válasz
Kephamos #19710 üzenetére
Nezd, 3 szamitogep van a haztartasban, harombol harom MS kornyeken sem volt, sem hardver sem szoftver. En sem vagyok egy nagy MS parti, de a konzoljaik jok es az ar/amit kapsz erte arany eleg jo.
Eleinte en is a PS3 fele hajlottam, mert Sony, de vartam par honapot, aztan probalgattam, nem jott be, a jatekok sem jottek be rajta, egyedul a kinezete zuz meg a Blue Ray, dehat egy game konzolt nem ezert vesz az ember. /Persze ettol fuggetlenul ez utobbi nem hatrany/. -
tiv83us
veterán
válasz
Kephamos #19707 üzenetére
Hal' Istennek az oldal mar nem is letezik, mert ez baromsag.
Meg a 120GB-os Elite gep is 80k+AFA az 576 boltokban, ami pedig koztudottan nem a legolcsobb.
Arcade-et ket jatekkal meg mar siman kapsz 40k korul.
szerk: Nem akarok senkit semmire rabeszelni, felolem mindenki azt vesz ami neki tetszik, de ami a fenti ervekbol kimaradt a Box javara, hogy a jatekok 90%-a elobb jelenik meg sokszor hetekkel Boxra, mint PS3-ra. Nem tudom ez neked mennyire szempont.
-
tiv83us
veterán
Az elso hsz-t kicsit megfrissitettem, belekerultek az uj modellek specifikacioi, tovabba FAQ az 5.1-es hangzas dologra.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #19658 üzenetére
-
tiv83us
veterán
Na ja, magyaran az osszes update-tol, frissitestol, halozatban valo jatektol /ami szerintem az egyik legnagyobb fun az xbox-ban/, demoktol...stb. esik el.
Es eladni...gg.kephamos:
Ugyanannyiba kerul mint egy PS3? Fele annyiba.
10k pedig honapokra leosztva 800FT a Live-ert.
Es azert a Live fenyevekkel jobb mint a PS3 "Live"-ja, ezt tegyuk hozza. -
tiv83us
veterán
válasz
Kephamos #19694 üzenetére
Magyarul meg lehet ganyoltatni es akkor az irott jatekokat is olvassa.
Ennek elonye, hogy tulajdonkeppen egy Verbatim dvd araert jatszhatsz a legtobbszor meg meg sem jelent jatekokkal. Hatranya, hogy letilthatjak a konzolodat a turoba es akkor dobhatod a kukaba.
Tovabba a konzol ganyolasa garanciavesztessel jar. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #19501 üzenetére
Nem marad ember a friend's listeden?
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #19494 üzenetére
Jah, eleg erdekes volt, ahogy a csoka irta, hogy "nabazz, kibannoltak a Premiumomat, most vehetem elo a szekrenybol az Elitet..."...
Ugy latszik jobban megeri egyeseknek 3-4 konzolt tartani otthont, mint megvenni 5-6 arra erdemes jatekot egy evben.
-
tiv83us
veterán
GH: WT-t vasarloknak figyelem; ma reggel vittem vissza a harmadik gitart, Kidus most gyuri a negyediket...
Good luck! /Ket hete van kint a jatek/. -
tiv83us
veterán
Hmm...tulajdonkeppen nem szoktam nezegetni a jatekaim boritojanak hatlapjat, de most, hogy nezegetem oket, nem latok en sem DTS-t, csak Dolby Digital-t mindenhol.
A box viszont felkinalja a lehetoseget az audio beallitasoknal...
Lehet, hogy a DVD-filmekre vonatkozna?ps: Igen, majd 30.000 dolcsiert hangrendszert veszek
HagaNRG: thx a reszletes leirast.
-
tiv83us
veterán
Egy eleg kozepszeru 300 dolcsis Sony-m van, de annyira nem ertek hozza. Ez az, lent a Specifications mezore kattintva megnezheted mit tud, nekem kinai.
Csak mert lattam, hogy a box nem csak 5.1-et kinal fel, hanem DTS hangzast is es nem sok fogalmam volt rola, hogy azmiaz es jobb-e. Most meg nem tudom kiprobalni, mert reggel 8 mult es az egesz csalad aluszik
-
tiv83us
veterán
Valaki meg tudna mondani, akik hangrendszert hasznalnak a boxhoz, hogy melyik a jobb minoseg, a Dolby DTS, vagy a Surround 5.1?
Mielott elkuldenetek az any...a Google-re, elvegeztem a hazi feladatom, de mindenhol megoszlanak a velemenyek, katika szerint ez, dezsoke szerint amaz jobb.
Valami hang tomoritesbeli kulonbsegek vannak, nem volt turelmem tobb oldal szakfaxsagot atnyalazni. -
tiv83us
veterán
válasz
30z.Samu #19392 üzenetére
Ezekhez a NFS-ekhez legalabb ne farasztananak mindenfele izgalmas "tortentekkel".
Tegnap epp a vacsoramat fogyasztottam es mikozben szalveta utan nyultam, hogy a stake szoszt az arcomrol letoroljem, anyit hallottam a tv felol, hogy egy fiatal noi hang beszol; "...and i need a driver".
Nah, mondom ez is valami ujabb NFS reklam lesz -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #19368 üzenetére
Annyit azert tegyunk hozza, hogy lehet, hogy kompatiblis, csak eppen szarul emulalja es bugos lesz, akadni fog. Erdemes bovebben utana nezni a Google-n, hogy melyik bizonyos Xbox-os jatekot akarja futtatni 360-on. /En jol beszoptam a KOTOR-ral pl, de szerencsemre megvan a regi Boxom is./
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #19270 üzenetére
Nem olcso mulatsag, de ha tulajdonkeppen mar van egy hazimozi rendszerd amin van egy optikai bemenet, akkor gyerekjatek. Ja meg persze a boxhoz kell egy HDMI kabel, kulonben nem tudod becsatlakoztatni azt a dugaszt, amibol kifigyel a ket sztereo /ami nem szukseges/ es az optikai output.
Elkezdtem Fallout3-azni 19 oraig egyfolytaban, aztan abbahagytam mert melozni kellett.
Aztan rajottem, hogy ekkora klasszikust csakis 10/10 hanghatasokkal szabad jatszani, ugyhogy en is kiepitettem egy 5.1-es rendszert. Persze azota nem tudtam jatszani, mert elutaztunk. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #19268 üzenetére
3 napja en is megcsinaltam, eg es a fold.
-
tiv83us
veterán
válasz
30z.Samu #19261 üzenetére
Majd ha kijon az uj Xbox esetleg...
Uj dashoboard-ot hasznalok: Az uj rendszerben az LCD-tv-ken is lehet majd manualisan allitani a felbontast, vagy csak monitorokon?
Vettunk egy hangrendszert es kenytelen vagyok HDMI kabelt hasznalni kompozit helyett, viszont a tv-met meg most sem engedi nativ felbontasban futni valamiert, hanem csak valami butitottban, mintha kompozittal hasznalnam... -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Na ugy tunik elpasszolom a 20GB-s Premiumomat, belefaradtam, hogy torolgetnem kell minden szart, hogy 50 MB helyem legyen, ha valamit le akarok tolteni. $150-ert odapasszolom haveri aron a kollegamnak, ma meg elblattyogok es veszek egy iszonyu szinu fekete Elite-et...
/Miert nem lehet feherben venni?/
-
tiv83us
veterán
Egy kis Rock Band vs GH4 tema.
[link]Na epp errol beszeltem. Ma epp 20 ingyen szamot kapunk a Harmonix-tol letoltesre, csak a DVD manualon levo kodot kellett beutni a honlapjukon, kuldenek egy kodot es mar lehet is tolteni.
Ev vegeig 500 szam korul lesz elerheto RB-re.
Nem gyozom oket tolteni. GH4 ket napig tartott vegigjatszani /tulajdonkeppen 4-5 ora eleg lett volna, ha a szomszed nem baszogat, hogy este 11-kor miert verem a dobot/ es meg csak live-ra sem enged fel, mert hogy bizony vegyem meg az o hangszereiket /tehat legyen 3 muanyag dobszettem, 5 gitarom, meg minden loszarral tele a szobam, hogy live-ozhassak/. Ennyit a hiresen bejelentett kompatibilitasrol a Neversoft reszerol
Keszulget egy hoszabb cikk is, de mivel meg miota a kezembe kerult e GH: WT, azota nem volt szabadnapom, vagy epp patch-re vartam, mert egyaltalan nem mukodott a jatek rendesen, igy erre meg varnotok kell.
-
tiv83us
veterán
válasz
->Raizen<- #19025 üzenetére
Akkor ezt most jol megbeszelted magaddal
Nem igaz, hogy nem birtok ki /akinek nem inge/ 2 hetet, meg kijon a teljes, bugmentes, Live-on is hasznalhato dashboard...
-
tiv83us
veterán
Skynet-et ugy tunik mar megfertoztem a Fallout 3-al (
), akik meg nem probaltak, itt egy kis kedvcsinalo, leiras rola, eleg korrekt. /En is irnek rola bovebben, de jelenleg egy hoszabb cikken dolgozok egy masik jatekrol/.
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest