- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Jogos!
Már várom nagyon, igaz kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatosa. De abból az elvből kiindulva, hogy a notebookom is képes követni a fejemet.
De mindenféleképpen vevős lesz nálam, főleg mert asszonykám nagyon beindult arra a videóra amikor a nő, a filmet úgy kezeli, hogy play stb.
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #45895 üzenetére
Miagond vele?
Jah oks!
-
Xirtam
veterán
#################################################################
A Topic lakók Gamertag-jaik
Don47
g4mer
woodbear
Deathjay^
Gebriel
Def26
dunc
Integrator
tiv83us
Sipi16
5oultrain
eddie17
Djuree
szn0rbi
Roland18x
bLaCkDoGoNe
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45852 üzenetére
És ha úgy megpróbálnád, hogy RCA-val csatlakozna a box a felvevőhőz és utána a felvevő a tv-hez?
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45848 üzenetére
Nem lehet h nemszereti a HDMI-t?
-
Xirtam
veterán
Valami moddi mikor cseréli már le az 1.hsz-t ha már megcsináltam?
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45799 üzenetére
75.000 HUNFT a Konzolvilág-nál! A Super Elite Forza Pack.
Mindenféleképpen veszek boxot, csak asszonyommal összekötlözés van napirenden meg nyaralás. Aztán , kicsit túlköltekezni se akarok.
Anno mikor volt boxom 6 hónapja kb. akkor nem vettem észre nagyon nagy különbséget töltési idők között max olyan 2-3 másodpercet.
(#45800) dunc Az tökjó!
(#45802) Crazyman33 Hát akkor MS ezt megint elszúrta valamilyen szinten.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45795 üzenetére
Hát a Ferrari car pack az nagyon kell majd!
Valaki aki próbálta dvd-ről és felmásolva magát az alapjátékot. Nagy különbség volt töltések között? Vagy kibírható?
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45788 üzenetére
Csak mert ha a super elite gép nem jönne össze, mert asszonyal tervezünk egy horvát nyaralást is, aztán addig egy arcade gépen gondolkozom.+ forza 3 meg van itthon egy 8gb-os pendrivom.
-
Xirtam
veterán
Nah pörgessük már a topicot. Lassan már csak 1 hét és megvan a boxom. Aztán mégjobban lese tudtok vakarni!
De a kérdésem, a forza 3 2. dvd-je mekkora helyet igényel a hdd-n?
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45783 üzenetére
Fehérvár vagy és még nem próbálhattam ki a cockpit-ed?
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45781 üzenetére
Fuu te
Remélem rádjönn a cifrafosás, végigolvastam azt hittem valami jódolgot írsz!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
FefeeX #45755 üzenetére
Hát az Xbox-ban egy 2900 XT-nek megfelelő GPU-van. Elég jól sikerült darab.
Az meg, hogy a box már a hattárait átlépte, surrolja stb. Csak Djuree-t tudom alátámasztani. Egy jó programozó a sz@rra is tud megfelelő játékot írni. Csak több idő maga az optimalizálás. Meg nekem az Xbox grafikájával sincs bajom... Akkor is nagyobb élményt nyújt mint a pc. ( nem kell görnyedve ülnöm a monitor elött )
-
Xirtam
veterán
válasz
Jon Mathias #45513 üzenetére
Ne cseszd már szét a topicot! Mert aztán Tiv vagy Bwoay leugat minket!
-
Xirtam
veterán
KEDVES FÓRUMOZÓ, HA VALAMELYIK KÉRDÉSEDRE NEM TALÁLTAD MEG A VÁLASZT SE A FAQ-BAN SEM AZ 1. HOZZÁSZÓLÁSBAN AKKOR , ÉS CSAK IS AKKOR TEDD FEL A KÉRDÉSEDET A TOPICBAN.
A TOPIC A TOVÁBBIAKBAN SEM FOGLALKOZIK WAREZZEL EZT KÉRETIK MELLŐZNI!
Xbox 360™ GYIK
>>>Xbox360™ FAQ<<<
Frequently Asked Questions = gyakran feltett kérdések
Mi az Xbox360, mire használható és mennyibe kerül?
Az Xbox 360 egy úgynevezett next-gen konzol, ami elsősorban játékra lett kitalálva, azonban nézhetsz vele DVD-ket, az újabb frissítéssel akár Divx filmeket is (ezt sajnos felirat nélkül), hallgathatsz zenét és nézegethetsz képeket. Ha Windows Vista/Se7en rendszert használsz, akkor a Media Centerrel is hálózatba kötheted.
Jelenleg 3 variáns van a piacon.
Az Arcade csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 beépített 512MB memória
# Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (wireless controller)
# Microsoft Xbox360 tápegység
# Microsoft Xbox360 Av kábel
# Microsoft Xbox360 1 hónapos LIVE előfizetésAz Elite csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 120GB merevlemez
# Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (Wireless Controller)
# Microsoft Xbox360 Headset
# Microsoft Xbox360 Ethernet kábel
# Microsoft Xbox360 1 hónapos LIVE előfizetésA Super Elite csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 Winchester 250GB
# 2x Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (Wireless Controller)
# Microsoft Xbox360 Headset
# Microsoft Xbox360 AV kábel
# Microsoft Xbox360 Ethernet kábel
# Microsoft Xbox360 1 hónapos LIVE előfizetésHogyan köthetem az internetre az Xbox 360-at, játszhatok online mások ellen?
Két megoldás van erre jelenleg, az egyik a vezetékes csatlakozás, a másik a vezetéknélküli, utóbbihoz egy adaptert kell venned, aminek ára 10-15 ezer forint. A Microsoft online rendszere az Xbox Live, melyhez két féle előfizetési típus tartozik: az ingyenes silver, amellyel a játékdemókat kis késéssel (1 hét) letöltheted és van a gold, ami havonta körülbelül 700-800 forintba kerül, így játszhatsz, beszélgethetsz más emberekkel online.
Ha garanciába szeretnéd a boxodat megcsináltatni a következő a teendőd:
- Beregisztrálod az Xbox-odat az interneten.(ez ajánlott vásárlás után egyből megcsinálni,de nem létfontosságú)
[Készülékek regisztrálása, garanciális és javítási szolgáltatások]
- Majd ha ezzel végeztél, akkor felhívod a következő számot, ami a Microsoft ügyfélszolgálata:
Tel.:0680018590
Ekkor egy kedves női hang elirányít addig, hogy a munkatársukat kapcsolja, ekkor beszámolsz nekik a problémádról, hogy fagyás stb. akármi és majd utasításokat ad, hogy mit próbálj meg még csinálni az Xbox-on, hogy akkor is kifagy e. Ha leveszed a HDD-t stb.
De előtte elkéri a sorozatszámát a boxnak.Ha ezt végigzongoráztad, akkor mondja, hogy akkor ebből szervizfutam lesz és küldeti a szállítólevelet az UPS-sel (max 2 munkanap).Ekkorra ajánlatos összecsomagolni a boxot HDD nélkül olyan csomagolásba, ami semleges, de ezt ő is el fogja mondani. UPS futárnak odaadni az Xbox-ot és várni, hogy visszaérkezzen.
Kapsz egy papírt, amin rajta van egy szám a szállítólevélen, azon nyomon tudod követni az UPS oldalán, hogy hol jár éppen az Xboxod.
Küld egy E-mailt a Microsoft, hogy megérkezett és akkor is, ha kész van, és 7 munkanapon belül megjön az Xbox-od.
#################################################################
A Topic lakók Gamertag-jaik és játékaik.
Ezennel kérem, privát üzenetben küldje el minden aktív tag a játékait, és a gamertagját nekem![ Xirtam] Ugyanis a régi 1.hsz-ben sokan már nem is rendelkeznek Xbox-al és nem aktív topicozok.
Bwoay, ha erre jársz, kérlek az 1.hsz-t ez alapján frissisd.
-
Xirtam
veterán
Xbox 360™ GYIK
>>>Xbox360 FAQ<<<
Frequently Asked Questions = gyakran feltett kérdések
Mi az Xbox360, mire használható és mennyibe kerül?
Az Xbox 360 egy úgynevezett next-gen konzol, ami elsősorban játékra lett kitalálva, azonban nézhetsz vele DVD-ket, az újabb frissítéssel akár Divx filmeket is (ezt sajnos felirat nélkül), hallgathatsz zenét és nézegethetsz képeket. Ha Windows Vista/Se7en rendszert használsz, akkor a Media Centerrel is hálózatba kötheted.
Jelenleg 3 variáns van a piacon:
Az Arcade csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 beépített 512MB memória
# Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (wireless controller)
# Microsoft Xbox 360 1 hónapos LIVE előfizetésAz Elite csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 120GB merevlemez
# Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (Wireless Controller)
# Microsoft Xbox360 fejhallgató
# Microsoft Xbox360 előlap
# Microsoft Xbox 360 1 hónapos LIVE előfizetésA Super Elite csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox 360 Winchester 250GB
# 2x Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (Wireless Controller)
# Microsoft Xbox 360 Headset
# Microsoft Xbox 360 tápegység
# Microsoft Xbox 360 AV kábel
# Microsoft Xbox 360 Ethernet kábel
# Microsoft Xbox 360 1 hónapos LIVE előfizetésHogyan köthetem az internetre az Xbox 360-at, játszhatok online mások ellen?
Két megoldás van erre jelenleg, az egyik a vezetékes csatlakozás, a másik a vezetéknélküli, utóbbihoz egy adaptert kell venned, aminek ára 10-15 ezer forint. A Microsoft online rendszere az Xbox Live, melyhez két féle előfizetési típus tartozik: az ingyenes silver, amellyel a játékdemókat kis késéssel (1 hét) letöltheted és van a gold, ami havonta körülbelül 700-800 forintba kerül, így játszhatsz, beszélgethetsz más emberekkel online.
Ha garanciába szeretnéd a boxodat megcsináltatni a következő a teendőd:
- Beregisztrálod az Xbox-odat az interneten.(ez ajánlott vásárlás után egyből megcsinálni,de nem létfontosságú)[Készülékek regisztrálása, garanciális és javítási szolgáltatások]
- Majd ha ezzel végeztél, akkor felhívod a következő számot, ami a Microsoft ügyfélszolgálata:
Tel.:0680018590
Ekkor egy kedves női hang elirányít addig, hogy a munkatársukat kapcsolja, ekkor beszámolsz nekik a problémádról, hogy fagyás stb. akármi és majd utasításokat ad, hogy mit próbálj meg még csinálni az Xbox-on, hogy akkor is kifagy e. Ha leveszed a HDD-t stb.
De előtte elkéri a sorozatszámát a boxnak.Ha ezt végigzongoráztad, akkor mondja, hogy akkor ebből szervizfutam lesz és küldeti a szállítólevelet az UPS-sel (max 2 munkanap).Ekkorra ajánlatos összecsomagolni a boxot HDD nélkül olyan csomagolásba, ami semleges, de ezt ő is el fogja mondani. UPS futárnak odaadni az Xbox-ot és várni, hogy visszaérkezzen.
Kapsz egy papírt, amin rajta van egy szám a szállítólevélen, azon nyomon tudod követni az UPS oldalán, hogy hol jár éppen az Xboxod.
Küld egy E-mailt a Microsoft, hogy megérkezett és akkor is, ha kész van, és 7 munkanapon belül megjön az Xbox-od.HOLNAP FOLYT KÖV.
-
Xirtam
veterán
válasz
gdevil #45404 üzenetére
Neharagudj, hogy ezt mondom de mért fárasztasz, engem és saját magad?
Ha valami original mért kéne hozzá bármiféle mokkolás az xboxon? Gondold végig légyszives? Úgye láttod mekkora ökörséget kérdeztél.
Na most ha jól értelmezem a szöveged te az MS pontot is félreértetted, ez nem a Gamescore amit a játékokban megszerzet achivementekért kapsz.
Az MS pont olyan mint egy feltöltő kártya, tudsz venni átutalással vagyis banki tranzakcióval vagy kaparos kártyával. Ezzel tudsz a LIVE-on vásárolni!
-
Xirtam
veterán
válasz
gdevil #45402 üzenetére
Nem, amit egyszer megvettél az már a tied.
Egyrészt vagy azért nem adták ki lemezen, mert nem érte volna meg nekik. Vagy nem volt akkora a költségvetésűk, vagy szimplán kár lett volna ezért egy DL vagy sima DVD méretből adódóan.
Szóval ha veszel egy játékot fizikai állapotban vagy digitálisan akkor igazából a LICENSZET veszed meg. Szóval onnantól kezdve az már a tied. Ha eltünik a lemez és tudod igazolni is kapsz másikat. Ugyan így letörlöd vagy meghal a boxod, letudod tölteni újra. Ilyen egyszerű!
-
Xirtam
veterán
válasz
runner 125 #45397 üzenetére
576-ban szokot még sok Band Hero lenni! Mármint kiegészítők. Persze egyértelmű, hog yott a legdrágább meg MM-ben.
(#45400) gdevil Az XBLA-ban került kiadásra. Megadott MS pont-ért cserében letudod tölteni!
Mi is az az XBLA?
Xbox Live Arcade (XBLA) is a type of video game available primarily in a section of the Xbox Live Marketplace, Microsoft's digital distribution network for Xbox 360. As of April 7, 2010, there have been 289 Xbox Live Arcade titles released for the Xbox 360.
-
Xirtam
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #45390 üzenetére
Én már teljesen bezavarodtam! De am értem!
-
-
Xirtam
veterán
válasz
woodbear #45261 üzenetére
Nehülyéskedj nincs mit!
Def kicsit off :
Nagyon sajnáljuk, de csapatotok most nem jutott tovább az INFOmaraton döntőjébe. Ne csüggedjetek, hiszen az elődöntőben nyújtott kiemelkedő tudásotokkal bizonyítottátok, hogy igenis otthonosan mozogtok az informatika hatalmas világában.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy az elődöntőben elért 26.46% alapján, a 46. hely birtokosai vagytok!
-
Xirtam
veterán
Forza 3 hoz milyen free DLC-k vannak?
-
Xirtam
veterán
De ha leírnátok, hogy mit is csinált bővebben. Profilon kivül mit tudtok rá másolni?!
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #45086 üzenetére
Hát barátom, ha rámentél volna a link-re még az is oda van írva, hogyan kell kiírni! Nem egyből hsz-t kell írni!
(#45087) Djuree Jól teszed. Mert szerintem már rohadt unalmas, hogy senki nem képes elolvasni az első hsz-t csak egyből kérdezz. Oké fórumozásnak ez a lényege, értelme. De bizonyos kereteken belül gyerekek!
Most lehet engem szidni meg hogy akkor ne írjak hagyam figyelmen kivül. Aha, még ha az első ilyen lenne...Belehet írni a keresőbe hányszór jártattam már az ujjbegyeimet, hogy 1 hsz.
De tudom, Xirtam a csúf gonosz elnyomot kisgyerek aki itt éli ki magát. Igen így van. Mégis azzal hogy beírtam h első hsz. megtaláltad volna a kérdésedre a választ!
Csak nem kell lustának lenni. Meg értő olvasás kell hozzá. Érettségi 2-es szint!
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #45084 üzenetére
1. hsz bogaram. Ott levan írva hogyan tudod a dash-t live nélkül frissiteni!
Én köszönöm h elolvastad!
-
Xirtam
veterán
válasz
Jon Mathias #45074 üzenetére
Nem.
Dunc ide írod, aztán majd bwoay ha erre jár beírja!
-
Xirtam
veterán
Am most nem azért, de utobbi 1 hónapban. Vagy kihal a topic ilyen 2 napig, vagy tökre másról van szó benne!
-
Xirtam
veterán
válasz
Jon Mathias #45057 üzenetére
Köszöntem.
-
Xirtam
veterán
Srácok mióta az új dashboard van. az Avatar-os. Azóta milyen Boxon az MSN? Mert én csak a régi lapózóson msn-eztem!
Egy pikcsört megköszönék!
-
Xirtam
veterán
Gyerekek ma van a névnapom!
A Richárd germán eredetű férfinév. Jelentése: hatalmas, uralkodó + erős, merész.
-
Xirtam
veterán
Picit elkezdtetek személyeskedni nem?
Am iceakos-t én is csak ajánlani tudom!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest