- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Ahülyenúbja #15106 üzenetére
szeva.
1. arcade és prémium csak felszereltségben különbözik.
2. nem kell más.
3. az új gépeket nem lehet flasheltetni. ha másoltakkal akarsz nyomulni akkor használtan kell venned egyet ami nem lite-on drive-os mert ezt (még) nem tudják flashelni. boltban 7k a flash de megcsinálhatod magad is ha elég ügyes és merész vagy de a gari ugrik. ha erről bővebben akarsz tudni akkor privi
-
Djuree
félisten
vigyétek:
Virtua Fighter 5...6k
Turok...6k
NBA Live 2008...6k
Clive Barkers Jericho...6k
Condemned 2...7k
Call of Duty 3...5k
Frontlines Fuel of War...7kEgyben a pakk 36k...Mindegyik gamma hibátlan, kiskönyv + borító is van.
-
Djuree
félisten
igen, a régi gépek ára megugrott/ugrik most ez biztos. próbálják feltörni a lite-on-t de eddig nem sok sikerrel...
-
Djuree
félisten
válasz
mokus1 #14884 üzenetére
32"-os lcd tv-m van. én pc-n 1024*768-ban néztem 17"-os moncsin, minden fullon. sztem szebb volt box-on, habár lehet csak a jóval nagyobb képernyő miatt nemtom.
felesleges a pc vs box mert amelyik pc-n szebb a kép az nem 50k mint egy box. hanem min. 150k...és még egy 150k-s gépen sem megy nagyon sok játék fullon...
-
Djuree
félisten
válasz
HagaNRG #14864 üzenetére
gyakorlás gyakorlás gyakorlás. ez a lényeg. mondom én már cod4-ben sztem tolom úgy mint egérrel tolnám. elején megvolt a perfect dark zero, kibasztam a kontrollert az ablakon, fél perc volt mire becéloztam valakit. most meg sztem vígan végigdarálnám...meg jóval kényelmesebb a nagy tv előtt a fotelben terpeszkedni mint görnyedni a csöpp monitor előtt
nekem a kényelem nagyon sokat számít...és bizony játékra konzol, többire pc. habár én dvd-t is konzolon nyomatok. zene meg net a pc-n (van jó 5.1-es hangcuccom a pc-hez).
-
Djuree
félisten
Eladó gammerek:
Virtua Fighter 5...6k
Medal of Honor Airborne...6k
NBA Live 2008...6k
Clive Barkers Jericho...6k
Condemned 2...7k
Devil May Cry 4...7k
Call of Duty 3...5k
Frontlines Fuel of War...7kEgyben a pakk 42k...Mindegyik gamma hibátlan, kiskönyv + borító is van.
-
Djuree
félisten
eladó Frontlines fuel of war ...7k.
-
Djuree
félisten
válasz
30z.Samu #14769 üzenetére
15k-ra biztos nem mert a játékok csak nálunk kerülnek ennyibe. ha az anyacégtől vesszük a kiegészítőket kb. max 7-8k-ba lennének. ez a fejlesztőknek is jobb lenne mert a kiadókat kihagyhatnák a szórásból. igaz így nem lennének dvd-k, meg szép tokok, mindent le kéne tölteni, ez igen nagy érvágás, én egy-egy szebb, tartalmasabb doboz láttán elélvezek
-
Djuree
félisten
válasz
30z.Samu #14763 üzenetére
ugyanúgy lenne warez. voltak már ilyen kezdeményezések, lásd platinum sorozat, meg evm meg stb. és mégsem vette senki, az ingyen csak jobb mint a 2000ft
és ingyen sosem lesznek játékok, ill. de. most ezt akarják elterjeszteni mint a battlefield bad companyval lett volna, hogy a játék ingyen van és csak a játékbeli cuccokért fizetsz, fegyverek, pályák stb. ez lesz a jövő, így kiküszöbölhető a warez. ehhez még az ea elnöke szerint legalább 4-5 év kell. nem lenne hülyeség...
-
Djuree
félisten
gondolom csak single-ben toltad és azért mondod hogy unalmas. single-ben persze meg lehet unni 1 végigjátszás után de multiban megunhatatlan. semmilyen más rts-ben nincsenek ilyen tökéletesen kiegyensúlyozva a fajok. meg eleve a pályaszerkesztő korlátlan lehetőségeket ad. nincs is annál jobb mint mikor lan partyn 4vs4-ben gyepáljuk egymást
-
Djuree
félisten
StarCraft elavult
WTF! ezt jobb lett volna ha nem is mondod...mivel box-os vagy ezért nem értheted, megbocsájtok
(nézz utána hányan tolják mo.-n! máig a wcg-ken az egyik legfőbb szerep az övé a cs mellett meg a WC3 mellett)
én máig nyomom és még pár ezer évig biztos játszanék vele. nem lehet megunni mert TÖKÉLETES! persze box-ra nincsenek ilyen játékok sajnos. végigtolod és eladod. ennyi. StarCraft nem ilyen... -
Djuree
félisten
nem értem...bioshockhoz minek kéne már az új erős gép, már az egy közepes konfigon simán elmegy
látom nem értesz a pc-khez....én viszont igen, én is fejleszgetem pedig van boxom is. pc-re nagyon sok olyan játék kijön ami box-ra nem...aki komolyan játszik azért annak kell egy pc is. vágod már?
HagaNRG: majd legközelebb
-
Djuree
félisten
hát megéri de nagyon kockázatos. ha a srác akitől veszed már beregisztrálta a microfosnál akkor a gari ugrik, de ha nem reggelt még akkor de reggeled és van garid. persze ha nem flashelt. meg lehet elev valami problémája van/volt, 3 ledje volt és javították de már akkor sem olyan tuti.
sztem jobban jársz egy új arcade pakkel, már 40 pár ezerért itthon is kapsz....
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Buldozer99 #14299 üzenetére
ja igen, nem voltam elég figyelmes
akkor neked mondom heihachi
-
Djuree
félisten
válasz
Buldozer99 #14295 üzenetére
menj át a gamer365 forza2 topikjába, ott rendszeresen vannak versenyek magyarok részvételével.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
cod sokkal jobb. sajna a battlefiled nagyon gáz lett. tele van buggal és csak 1 nyomorult játékmód van....
Prof01: sajnos a juggernaut elvette a profik kedvét hamar a játéktól. a hc módok jobbak mert valamennyire ellensúlyozzák a juggert de nem sokkal. sajnos egy casual játék lett belőle. más hogy bármivel lősz nem kell tudni lőni igazán. próbáld ki a cod3-at, na ott tudni kell lőni, ott tényleg csak az érvényesült akinek volt hozzá tehetsége...
-
Djuree
félisten
válasz
spammer #14106 üzenetére
ng2 stilusban a diablo megcsúfolása lenne...
ng meg a dmc nagyon messze van a diablo-tól, a közelébe sem érnek. a diablo sokkal jobb játék ezeknél minden tekintetben.
a diablo3 egy mai jobb gépen simán el fog menni legalább mediumon, a blizz sosem csinált nagy gépigényű stuffokat... annak idején a starcraftot a 486-osomon nyomtam pedig az a gép akkor már nagyon gyengének számított...
ja és a diablo nem konzolra való....
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nálam is előre szoktak fizetni soxor a cuccokért mégsem verek át senkit. nagyrésze ilyen az embereknek. de persze be lehet szopni.
most láttam a híradóban hogy a vakokat átverik a papírpénzzel mert nem látják hogy 200-assal vagy 20ezressel fizetnek és persze hogy elveszik tőlük a 20ezrest mint 200-ast. az ilyennek letörném az arcát
-
Djuree
félisten
válasz
Makaveli #13944 üzenetére
ott van írva hogy shipment prize, az a "behajózási költség". tehát a vételi ár + a shipment. persz ezzel az ebay-el vigyázni kell mert ha többet ír rá a gyerek aki küldi akkor bevarrják rajtad, ha meg nem fizeted ki akkor a postaköltésget meg mindenképp leverik rajtad. csak olyantól szabad venni akinek már legalább 50+ jó értékelése van. meg azt meg kell nézni hogy palos-e...
Buldozer99: thx néked is
-
Djuree
félisten
4-esre államvizsgáztam ma reggel
meg is lepem magam egy alone in the darkkal. megyek is megvenni....
-
Djuree
félisten
mi ez a hajnali 3-4es írogatás? ebben a melegben ti sem bírtok aludni? elaludtam 3 körül felkeltem 7 körül vízben forogva. nincs redőny csak setétítőfüggöny ami szart sem ér. az ablaküveg a függöny mögött olyan forró volt hogy megsütötte a kezem. hőmérő 43-at mutogat kint, de bent sem volt kevesebb 35-nél
strandra kéne mennem ehelyett tanulhatok a holnapi államvizsgára
-
Djuree
félisten
válasz
Buldozer99 #13869 üzenetére
itt nem fogsz eladni eredeti játékot. ez az ország legnagyobb warezos fóruma
lásd az előzményeket...
Aktív témák
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest