- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #16208 üzenetére
ugyanolyanok a mozgások mint a tekkenben, sztem jóval több kombó van ráadásul. yoshimitsunak ugyanazok a mozgásai mint a tekenben pl. csak jóval több van. csak dobásból minden karakternek van 4
én már szétjátszottam vele magam, de még mindig nem tudok yoshi-val mindent
namu-namu-namu-namu
-
Djuree
félisten
tudna valaki segíteni?
ma eljön haver hozzám és hozza a boxát is, de nekem csak 1 tv-m van és ő a monitoromra kötné a gépét. de mivel nincs vga kábelem így nem fog menni. venni meg nem akarok erre a 2-3 napra.ha valaki lenne olyan szíves kölcsönadni a vga kábelét, ha van feleslegbe vagy megy nyaralni, akármi, akkor azt nagyon megköszönném. hétfő-kedd meg esetleg szerdára kéne. legkésőbb szerda este visszaszolgáltatnám. elmegyek érte bp-en akárhova. ma késő délután mennék érte.
előre is köszi.
-
Djuree
félisten
válasz
Prof01 #16035 üzenetére
jaja, már egy ideje a dark side-on nyomulok, 1 évig bírtam pénzzel
muszáj volt, most jöttem ki a fősuliról, még nincs melóm, nincs pénz, ösztöndíjat már nem kapok, el kellett adnom minden játékot, még a fémdobozos biot is a szivem mexakad
ha lesz melóm veszek majd egy tiszta gépet és újra a fehér oldalon leszek
mondjuk már most megtakarítottam egy új box árát... -
Djuree
félisten
Eladó gammerek:
Bioshock fémtokos verzió: 7k
Forza2: 4k
Turok: 5k
The Orange Box: 7kMind hibátlan, karcmentes, tokkal-vonóval.
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #16022 üzenetére
tudom, ha már statisztika legyen igazi
lol, most írt egy gyerek privit hogy a vegasban azt írja ki hogy no ammo mi lehet a baj?életemben nem hallottam még a gyerek nicknevét, legalább annyit odaírna honnan "ismer" engem
de azért leírtam neki hogy lehet hogy kifogyott a töltény, lássa már milyen segítőkész vagyok
-
Djuree
félisten
tudna valaki segíteni?
jövő héten eljön haver hozzám és hozza a boxát is, de nekem csak 1 tv-m van és ő a monitoromra kötné a gépét. de mivel nincs vga kábelem így nem fog menni. venni meg nem akarok erre a 2-3 napra.ha valaki lenne olyan szíves kölcsönadni a vga kábelét, ha van feleslegbe vagy megy nyaralni, akármi, akkor azt nagyon megköszönném. hétfő-kedd meg esetleg szerdára kéne. legkésőbb szerda este visszaszolgáltatnám. elmegyek érte bp-en akárhova. hétfőn késő délután mennék érte.
előre is köszi.
-
Djuree
félisten
válasz
ez_meg_emaz #15799 üzenetére
nemtom. sztem nem mind használja.
-
Djuree
félisten
válasz
ez_meg_emaz #15792 üzenetére
boxon max 4x AA van....ennyit bír...
-
Djuree
félisten
azért bill.-el még mindig jobban lehet irányítani a sportjátékokat
sokkal jobb egy fix bill.-el tolni mint egy joyyal amit a kezedben fox. meg több a gomb is. minden gomb egy csel-egy mozdulat, nem kell kitörnie az ujjaidnak ahogy az analógokat forgatod fénysebességgel. én már mindkettővel nagyon jól irányítom, de bill.-el mindig is eredményesebb voltam és rendszeresen megverem a gamepados ellenfeleimet... -
Djuree
félisten
válasz
feka007 #15757 üzenetére
figyelj! miért játszol pc-n ha nem az extra jó, nagy felbontású graf miatt? magadat hazudtolod meg. ha nem tudsz ezeken a magas felbontásokon játszani akkor meg minek a pc? ugyanolyan felbontásnál a box-on nagyságrendekkel szebb a kép...
egy 200k-s pc-n már talán, ismétlem TALÁN, már szebb a graf mint egy 50k-s boxon. hidd el tudom miről beszélek, már több mint 10 éve fejlesztem a pc-met (mostmár hálistennek megáltam vele a box miatt). minden évben le kellett cserélnem a komplett gépet, amit mindig kb. 150k+ ból vettem, mert már a legújabb gamék nem mentek azon a grafon amit a fejlesztők megálmodtak neki. ...és egy vérbeli pc-s csak így játszik
-
Djuree
félisten
válasz
screampiu #15708 üzenetére
erre én is gondoltam anno, hogy rakok bele 2db jó minőségű 8cm-es ventit.
rakj bele két lian-li ventilátort
darabja 20k de megéri
semmi hangja sincs pedig borzasztó gyorsan forog. nem csapágyas elvű hanem valahogy plazmával van megoldva, nem tudom sajnos a pontos működését....
-
Djuree
félisten
Vigyétek:
Forza2: 5k
NBA Live 08: 5k
Turok: 5k
Blue Dragon: 5k
Gears of War: 5k
The Orange Box: 7k
Lost Odyssey: 7k (Ilyen verziója nincs senkinek belőle) Nem papírtokban vannak a lemezek mint az eu-sban, hanem a vastag 4 lemezes eredeti japán tokban. A lemezek és a kézikönyv eu-s.
Mind hibátlan, karcmentes, tokkal-vonóval.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #15638 üzenetére
én úgy írtottam ki RAM-ot hogy beakadt és egyhelyben járt
ezekben a beakadós bossokban rekorder vagyok.
világrekorder vagyok egy ps2-es játékban, headhunter a neve. kispisztollyal nyírtam ki a bosst mert beragadt az is. kb. másfél óráig lőttük haverral felváltva csak kispityuval
eddigi nyomozásaim szerint ez csak nekem sikerült a világon. senkinek nem ragadt még be -
Djuree
félisten
bannol az még. már egy fél-éve lite-onokkal szereli az új gépeket. ez neked újdonság?
az hogy valakit bannolnak nem user error. senki nem tudja pontosan mit néznek, így meg elég nehéz kiküszöbölni. de te biztos tudsz tuti módszert igaz?
az tuti hogy ha nincs net rákötve a gépedre akkor nem bannolnak
-
Djuree
félisten
van még pár gémem eladó:
Turok...5k
NBA Live 2008...5k
Halo3 - 5k
Star Trek Legacy (promo) - 2kHibátlanok.
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #15537 üzenetére
ezen ne lepődj meg. mikor havernak kellett boxot venni, mentünk a mediába mert volt akcijós box-uk. asszem premium volt leárazva egy 10-essel. kérdem az eladót van-e még? azt mondja nincs ilyen és nem is volt, hol hallottam ezt? mondom az akciós újságban van. azt mondja nem létezik. mutatom neki és azt mondja ezt nem is tudta....és volt is akciós, igaz már csak 2 db volt belőle
-
Djuree
félisten
válasz
-==Balazs==- #15512 üzenetére
milyen hangnemet ütöttél meg, hogy ilyen drasztikus cselekedet ért?
-
Djuree
félisten
válasz
Devastator #15497 üzenetére
ingyen? mi van manapság ingyen?...
-
Djuree
félisten
Eladó:
CoD3 - 4k
Jericho - 5k
Halo3 - 5k
NBA Live 2008 - 5k
Star Trek Legacy (promo) - 2k
Turok - 5kHibátlanok...
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #15445 üzenetére
engem is felvett de én visszaigazoltam. mindenkit visszaigazolok, aztán legfeljebb ha nem játszok semmilyen játékban a gyerekkel akkor törlöm
-
Djuree
félisten
válasz
#20584850 #15441 üzenetére
ez az usa-ban lesz. jó ha ide elér az usa után 3 hónap múlva ide. de valszeg akkor sem lesz olcsóbb 1-2k-nál mert inkább több hasznot fognak kicsikarni maguknak a kiskerek. ez az eddigi árcsökentéseknél is így volt. ugyhogy Attisg vedd meg nyugodtan...addig amíg erős a forint
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #15187 üzenetére
beírom ide
nekem nagyon tetszett. én a cod4 után szereztem be utólag. graf igen jó meg a hangulat is.
nemtom ki mondta hogy szarannak biztos szar aki nem szereti a 2.vh-t. én nagy 2.vh fan vagyok, nekem bejött
tisztességes iparosmunka, nekem nagyon tetszett, 2x végigtoltam. multiban meg sokkal jobb mint a cod4....de már annyit toltuk hogy szarrá untam -
Djuree
félisten
vigyétek már el ezeket bakker, mennyiért adjam már?
Turok...6k
NBA Live 2008...5k
Clive Barkers Jericho...5k
Condemned 2...6k
Call of Duty 3...4kEgyben a pakk 21k...Mindegyik gamma hibátlan, kiskönyv + borító is van.
-
Djuree
félisten
válasz
Ahülyenúbja #15106 üzenetére
2x ment el
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest