- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
izé ... aszittem kötőjellel kell írni az X-BOX-ot, ezér nem talátam meg ezt :
[link] - Xbox 360 help!
(:
ályemszorri ... zár.töröl. megyek is kérni -
rii
nagyúr
megtaláltam a X-BOXot szeretnék összekötni PC-vel c. topikot, de azért nyitottam meg mégis ezt, mert a probléma más, és Nagy X-BOX topik nincs ....
tehát ...
havernak van PC-je, amint van t-online InterNET.
meg van egy X-BOX-ja, amint ezek utrán szeretne X-BOX_live-ozni , vagy mi...
a két gépet egyszerre akarja, hogy az intermetem fent legyen, mert míg x-box-live-ozik, addig a másikon meg a barátnője barangolhasson a neten.
És olyan routert akar, hogy a x-box hoz ne madzagon menjen a NET.
----------------
szóval ....
[a.] venni ekell egy olyan routert ami vezetéknélküöli izét is tud?
[b.] ha lesz oputer, akkor a PC-n is más intenret beállítások kellenek?
[c.] ha a X-BOXnak UTP bemenete van, akkor hogy lehet neki légbőlkapott internetet adni? (sehogy?)
[d.] X-BOX-on milyen beálítások kellenek, ha routeren keresztül kapja a NET-et
[e.] milyen Routert ajénlotok .... 20K-t mondtam a haveromnak, megvonta a vállát, tehát a keret kb. eddig elmehet ... SYSLINK?
tehát+szóval: előre is köszi
Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest