- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Xelo
addikt
A DCOM a következő hibát észlelte :''Ezt a szolgáltatást nem lehet elindítani csökkentett módban '' EventSystem szolgáltatásnak '''' paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következő kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{1BE1F766-5536-11D1-B726-00C04FB926AF}
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
-
A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
AFD
AmdK7
Fips
IPSec
MRxSmb
NetBIOS
NetBT
RasAcd
Rdbss
SYMTDI
Tcpip
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
mi a xar? -
Xelo
addikt
egy leirást találtam a DCOMról, nemtom pont ez e az:
What is DCOM?
Last modified: Wednesday, July 16, 2003
Short for Distributed Component Object Model, an extension of the Component Object Model (COM) that allows COM components to communicate across network boundaries. Traditional COM components can only perform interprocess communication across process boundaries on the same machine. DCOM uses the RPC mechanism to transparently send and receive information between COM components (i.e., clients and servers) on the same network. DCOM was first made available in 1995 with the initial release of Windows NT 4.
DCOM serves the same purpose as IBM's DSOM protocol, which is the most popular implementation of CORBA. Unlike CORBA, which runs on many operating systems, DCOM is currently implemented only for Windows
a gugli a barátom.. és amikor CoD2őztem neten akkro fordult elő ez a problem.. ebből vki vmit kitud bogarászni? -
Xelo
addikt
eseménynapló ->rendszer: itt csomó hiba van, mindegyik ez:
Forrás: Service Control Messenger Esem: 7001
és van ilyen is 1-1 előtte, utánna közben:
Forrás: DCOM Esem: 10005
nahh meg találtam egy ilyet: Figyelmeztetés - Forrás: Tcpip
és ezek egymás után vannak, kivéve ez a figyelmeztetés.. sztem amikor elkezdtem játszani akkor kezdtek el ezek jönni.. szal nemtom mi a baj? -
Xelo
addikt
sziasztok, sürgős proglémám lenne.. nemrég lett kicserélve a procom egy 24+ról 3000+ AMD Bartonra.. leht hogy újrakéne pasztáznom? mert zóta egy idő után kfiagy a játékokban.. Everestbe belekukkintottam: CPU: 31fuck CPU dióda: 46fuck?? ez nem meleg egy kicsit? jó a hütése a háznak meg minden.. jahh és ez alapon ugy hogy semit nem csinálok... elsőnek arra gondoltam a vga hütése baxódik el, de nem, annak normális a hőfoka.. meg hiába downgradeltem uu. fagyott....
Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged