- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Nekem G25-el semmi gondom nem volt, Keyboardot átraktam Wheel 1-re és minden be volt oda állítva ahol lennie kell. Viszont ha el akartam állítgatni, akkor pl. a féket nem tudtam újra belőni mert nem is érzékelte, csak a kuplungot.
Ma szintem egész nap nyomtuk haverral, szerintem is a francia esős pályák a legjobbak, nagyon lehet rajtuk csapatni. Aki meg a Dirt-höz hasonlítja, azt nem igazán tudom megérteni. Azzal is játszottam, azért nem egy kategória.. ez a valahol a Dirt és a RBR között helyezkedik el. Aki nem akar órákat pöcsölni a setupolással, csak játszani, annak szerintem teljesen jó.
viszont a mikrolaggolástól lassan megőrülök...
-
Motion_Blur
félisten
Finn pályán nekem 50-60fps között van folyamatosan a játék, jordán rally-n viszont 40 környékére leesik, és alig élvezhető a játék. Ez nálatok is így van?
1680x1050 minden full
x4 965 3,8ghz
4gb ddr3 1333mhz
hd 5870 900/5200mhz
catalyst 10.9
win7 64bit -
Motion_Blur
félisten
Első blikkre nekem bejön a játék. Főleg a törésmodell, azt nagyon eltalálták. Először azt hittem nem tudom beállítani a G25-öt, de aztán végül csak sikerült. FF is kellően erős, szal egyelőre pozitív meglepetés, bár elég puritán a menü
mod: persze nem egy RBR azt azért hozzá kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest