Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
DEV_NULL #1037 üzenetére
Sztm a japcsiból csak a 7-es az ami nem igazán párja a többinek, 6-ig nincs ellenfél, mindenkit leforog és elég a tűzerő is, 7- azt még a 6-osak is könnyen leszedik, 8-tól megint brutál. 10 még nincs
csak kaptam tőle. Amúgy a spritfire sztm csak bika motorral okés. Mustangom meg n incsen kifejlesztve, mert nemteccik, viszon kurva nehéz őket leszedni. FW 190D, Bf 109G,Z nehezen forognak, de nagyon okés a tűzerő. Csak a Mustang tudja túlélni a felülről csapatást.
-
zolaas
senior tag
válasz
Kingfisher1 #954 üzenetére
Elvitte a cica?
fogalmam nincs egyébként
-
zolaas
senior tag
Hát én arra már nem költök. vmikor nagyon izgatott, de ma már nem. Sima 101 gombos billem van, ha elromlik kidobom és veszek másikat 1000.é
Az egér talán picit igényesebb, de már az se mai darab, viszont van vagy 6
éves. Mx 518. Amit ez kapott az elmúlt évek alatt és még mindíg megy...
Jah még gamepaddal is próbáltam, no azzal sem egyszerű a célzás
-
zolaas
senior tag
No akkor nem vagyok egyedül, aszittem csak én vagyok a béna
Tier VII. BF 109 G, Spritfire IX.
Tier VI: BF 109 F, FW 190 A5, A6M5, Mosquito
Tier V: Spritfire I, XF4-U1
Tier IV: BF 110 C-6
Tier II: Hawk IIIA Friedrich lassan eladó, mert kész lesz a Z is
Az a 2törzsű szörnyeteg nagyon gyilkos
A japán 7-eshez sem sok kell. Sőt hamarosan a német 8-as is meglesz
Estefelé játszom csak egyébként, majd rád keresek.
-
zolaas
senior tag
Szia!
Sok sikert a blogíráshoz.
Irányítás: Joystick - nekem felejtős, pedig direkt próbáltam egy frankót venni, (Logi Pro3d) de nagyon nehéz a célzás vele. Viszont menekülni sokkal könnyebb, mint egér/bill. Sokat kellene vele gyakorolni és jól beállítani, talán akkor valamelyest javulna a helyzet. Még tart a teszt, de a szorzós küldiket így csak bill/egér kombóval nyomomzolaas - felvehettek és mehetünk együtt is. Aki gondolja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest